- 25 Haziran 2024
- 641
- 1.948
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.581
Canım tam anlayamadım ben ama benim de karnımda yer yer kırmızı izler oluyordu sonra atlet ve taytın izleri olduğunu fark ettim öyle birşey değil gibi anlattığın şeyler.Kızlar selam
Nasılsınız Bir kaç keredir farkediyorım göbeğim şerit halinde kıpkırmızı Atkıyla sarsam karnımı o kdar büyüklükte bir bölge kan daha yoğun sanki Üstlerde ten rengim daha farklı bilmiyorum anlatabildim mi Böyle bir durum yaşayan var mı
Dolapta daha uygun fiyatlarda var çöp kovası sonuçta 1000 TL vermek istemedim. Hepsiburada da var poşetler onlardan sipariş vereyim diyorum korbellerle uyumlu yazıyor sanırım muadillerParlayanGece Korbeli ne güzel denk getirmişsin ya Çok mantıklı Bu arada benim bildiğim çöp poşetinin muadilleri varmış uygun fiyatlı olarak Onlardan devam edebilirsin Normal çöp poşeti değil sanırım anladığım
Uyumlu poşeti takmak daha mı kolayEğer o oluyor dediyse olabilir o zaman canım bir yolu vardır ben tam anlayamadım nasıl takılır
Anladım ama bence doktoruna danış kuzum bi normal mi? Hiç öyle bir şey okumadım ama herkeste hamişlik farklı etki veriyor olabilirKızlar selam
Nasılsınız Bir kaç keredir farkediyorım göbeğim şerit halinde kıpkırmızı Atkıyla sarsam karnımı o kdar büyüklükte bir bölge kan daha yoğun sanki Üstlerde ten rengim daha farklı bilmiyorum anlatabildim mi Böyle bir durum yaşayan var mı
Bence daha kolay çünkü değişik bir haznesi var normal poşeti düşünemedim hiçUyumlu poşeti takmak daha mı kolay
İlays beauty aldım trendyoldan cnm #reklamdeğilBen de sling istiyorum da ne aldınız kızlar?
Burada eser çıkmış lökosit ve bakteri vs de var. Yani idrar yolu enfeksiyonu var ama çok düşük seviyede. Dr bunun için ilaç vermez diye düşünüyorum. Büyük ihtimal bol su içerek atlatırsın diyecektir.
Varisler var iki bacağımda da. Gebelikten önce de vardı ama bir sıkıntım yoktu. Gebe kaldıktan sonra varislerim daha da şişti ve bacağımın her yerinde arttı. Benim için zor olan kısım ağrı yapıyor olması. Ve gittiğim tüm doktorlar gebelik ilerledikçe daha da zorlaşacağını ve artacağını söylemeleri.
Kısaca zor , varis çorabı giy çıkar daha da zor. Bebeğe bir zararı yok çok şükür bana sıkıntı veriyor.
Varisler var iki bacağımda da. Gebelikten önce de vardı ama bir sıkıntım yoktu. Gebe kaldıktan sonra varislerim daha da şişti ve bacağımın her yerinde arttı. Benim için zor olan kısım ağrı yapıyor olması. Ve gittiğim tüm doktorlar gebelik ilerledikçe daha da zorlaşacağını ve artacağını söylemeleri.
Kısaca zor , varis çorabı giy çıkar daha da zor. Bebeğe bir zararı yok çok şükür bana sıkıntı veriyor.
Çok geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız zaten kontrol altında olduktan sonra çok güzel bir şekilde geçer inşallah.Benim venöz yetmezlik var 2.bebeğimi düşünmek istiyorum ama korkumdan düşünemiyorum punto atar mı kilo aldıkça zorlar mı diye oyüzden benim gibi venöz yetmezliği olup hamile kalanl birilerini arıyorum deneyimlerini merak ediyorum çünkü :)Varisler var iki bacağımda da. Gebelikten önce de vardı ama bir sıkıntım yoktu. Gebe kaldıktan sonra varislerim daha da şişti ve bacağımın her yerinde arttı. Benim için zor olan kısım ağrı yapıyor olması. Ve gittiğim tüm doktorlar gebelik ilerledikçe daha da zorlaşacağını ve artacağını söylemeleri.
Kokmuyor ya kokuyor neesomon da kokuyor çok ya ben iyice sosluyorum bu akşam yapıcam hatta
Hayır çok güzel kesin ye kokusu öyle yokSomon hamilelere oneriyolar ama denemedim onyargim var ona yağlı balık tadi hoş olur mu acaba diye sjdjdjjdjjd
Ben limon sıkıyorum, sarımsak, zeytinyağı, tuz, limon halkaları, soğan dilimliyorum. Havuç, patates, somonu da atıyorum. Hepsini iyice karıştıyorumm enfes oluyooorr ekşili ekşili böyle. Ama bu akşam sadece kendime yaptığım için sarımsak, limon, tuz, zeytinyağı ile harmanlayıp somonu tek attım yanına patates attım öyle de çok güzel olduAy ilk trimester kabustu, hic yiyemedim de benim de bu aksam somon var. Sos olarak ne kullaniyorsun? Ben yag tuz defne yapragi koyup atiyorum firina bol sebzeyle, yeni tarif iyi olur
Zaten bi şey demedi hiçBurada eser çıkmış lökosit ve bakteri vs de var. Yani idrar yolu enfeksiyonu var ama çok düşük seviyede. Dr bunun için ilaç vermez diye düşünüyorum. Büyük ihtimal bol su içerek atlatırsın diyecektir.
Muadilleri var heralde poşetlerin daha uygunaTertemiz bir korbell dolap uygulamasından aldım 250 TL ye hiç bir şeyi yok. İhtiyaç sahibi alsın diue uyguna koymuş. Onun yorumunun altında çöp poşeti de kullanabilirsiniz yazmış o yüzden size de sormak istedim oluyor mu diye
Ben de bugün ofiste kurdum bile, ortamı sıcacık yapıyor benceEşim yılbaşı ağacını daha şimdiden kurdu. Dedim kur kur seneye göremiceksiiin
Kız bişi sorcam buraya link veya bir marka yazinca reklam değil diyorsunuz ya bu kural influencer ler için degil miydi biz de mi ceza yiyoz bundan dndndjkdkskdksBen de yediğimde hep somon yiyorum ama levrek hiç yemedim diğer balıklara şans vereyim bakalım bende. Bir de dardanelin poşette somonları var diyetisyenim evde pişirmek istemediğim için onu önermişti daha önce konserve olmadığı için güvenli sayılıyormus benim gibi evdeki kokudan rahatsız olan varsa #reklamdeğil
Ya ben balıkla genel olarak hiç ugrasamiyorum anam beni biraz prenses yetiştirmiş galiba djndjdjdk bizim burda Özdilek var içindeki balıkları hamsi vs ayıklanıp temizletip alabiliyosun. Levrek vs de fileto yaptirabiliyorsun. Hep öyle aldım jsndjsjdjdj ben de levreği falan mısır unuyla tavada az yağla pişiriyorum genelde somon kendisi de yağlı bi balık olduğu için fırın atıyorlar herhalde onuKızlar balık kokusundan rahatsız oluyor iseniz,fırında değilde fileto şeklinde alın,sonra soguk suda yıkayıp kurulayıp bıraz unlayın,tuzlayın,iki kasık tereyagında önlü arkalı tavada pişirin.mesela ben levrek alıyorum genelde haftada bir.bu şekilde yapıyorum hiç koku olmuyor mutfakta,lımonuda yerken uzerıne sıkarsınız sıfır koku