Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tam anlayamadım ben ama benim de karnımda yer yer kırmızı izler oluyordu sonra atlet ve taytın izleri olduğunu fark ettim öyle birşey değil gibi anlattığın şeyler.

Dolapta daha uygun fiyatlarda var çöp kovası sonuçta 1000 TL vermek istemedim. Hepsiburada da var poşetler onlardan sipariş vereyim diyorum korbellerle uyumlu yazıyor sanırım muadiller

Anladım ama bence doktoruna danış kuzum bi normal mi? Hiç öyle bir şey okumadım ama herkeste hamişlik farklı etki veriyor olabilir

Çok geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız zaten kontrol altında olduktan sonra çok güzel bir şekilde geçer inşallah.Benim venöz yetmezlik var 2.bebeğimi düşünmek istiyorum ama korkumdan düşünemiyorum punto atar mı kilo aldıkça zorlar mı diye oyüzden benim gibi venöz yetmezliği olup hamile kalanl birilerini arıyorum deneyimlerini merak ediyorum çünkü :)

somon da kokuyor çok ya ben iyice sosluyorum bu akşam yapıcam hatta
Kokmuyor ya kokuyor neehiç kokmuyor
Somon hamilelere oneriyolar ama denemedim onyargim var ona yağlı balık tadi hoş olur mu acaba diye sjdjdjjdjjd
Hayır çok güzel kesin ye kokusu öyle yok
Ay ilk trimester kabustu, hic yiyemedim de benim de bu aksam somon var. Sos olarak ne kullaniyorsun? Ben yag tuz defne yapragi koyup atiyorum firina bol sebzeyle, yeni tarif iyi olur
Ben limon sıkıyorum, sarımsak, zeytinyağı, tuz, limon halkaları, soğan dilimliyorum. Havuç, patates, somonu da atıyorum. Hepsini iyice karıştıyorumm enfes oluyooorr ekşili ekşili böyle. Ama bu akşam sadece kendime yaptığım için sarımsak, limon, tuz, zeytinyağı ile harmanlayıp somonu tek attım yanına patates attım öyle de çok güzel oldu

Zaten bi şey demedi hiç bol su içiyorum ben de

Kız bişi sorcam buraya link veya bir marka yazinca reklam değil diyorsunuz ya bu kural influencer ler için degil miydi biz de mi ceza yiyoz bundan dndndjkdkskdks

Ya ben balıkla genel olarak hiç ugrasamiyorum anam beni biraz prenses yetiştirmiş galiba djndjdjdk bizim burda Özdilek var içindeki balıkları hamsi vs ayıklanıp temizletip alabiliyosun. Levrek vs de fileto yaptirabiliyorsun. Hep öyle aldım jsndjsjdjdj ben de levreği falan mısır unuyla tavada az yağla pişiriyorum genelde somon kendisi de yağlı bi balık olduğu için fırın atıyorlar herhalde onu denicem bi ara somonu da

Kızlaaarrr şöyle duygusal güzel bir Netflix filmi önerebilecek var mı sümkürerek ağlamalı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…