Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada demir ilacını çoğu kişi yemeği 2 saat önceden kesip o şekilde içtiğini yazmıştı. ben ferrum kullanıyorum üzerinde yemeklerle birlikte veya yemeklerden hemen sonra diyor. şimdi google dan baktım orada da aynı şekilde yazıyor. bilgisi olan var mı?

Benim de ferrum bana hem decavit hem ferrum verildi. Decaviti kahvaltı peşine ferrumu da 2 saat sonra al dendi. Ekstra bi açıklama yapılmadı valla arada hicbir şey yemeden geçtiği de oluyo geçmediği de hatta bazen unutuyorum değerlerim normaldi en son. Bir sorun olmadı istersen doktoruna sor yine daha iyi bilgilendirir seni

bana da forte d ve ferrum verdi. cuma günü bi sorayım olmadı çok teşekkürler

Kızlr selamlar bayadır yoktum girmedim Umarım iyisinizdir bebişler de iyidir.
Tatildeydim o süreçte cuma günü ablam doğum yaptı. Daha önce söylemiştim haTırlayanlar olur aramızda 4 ay var. Hamilelik boyunca hiçbir sorun olmadı. Testler ultrasonlr her şey çok güzeldi. Cuma öğlen Doğdu bebişimiz çok sağlıklı dedi doktor ilk kontroller harikaydı. Cuma akşam enfeksiyon var diyip yoğun bakıma aldılar. Söylenene göre doğum esnasında anneden geçiyormuş enfeksiyon . Hamilelik sırasında genelde hafif enfeksiyonları önemsemiyor kadın doğumculr. Ben buna inandım. Benim de ilk başlarda idrar tahlilim tertemiz çıkıyordu. Son tahlilde mesela hep yüksek değerler vardı ama doktor önemsemedi. Madem sorun yok diğer testlermde neden kırmızı sonuç yoktu mesela? Demek ki az da olsa var. Ablamın da hamilelikde az da olsa hep olmus idrar yolu enfeksiyonu ama az diye önemsememiş doktor. Sonuç olarak bebeğimizi orada bıraktık eve boş pusetle döndük. Çok üzücü kızlar. Anlatmam. Gidip göremiyoruz bile haftada 3 gün 1 saat görebilecek sadece annesi. Lütfen dua eder misiniz hepiniz en kısa zamanda değerleri düzelsin ve sağlıkla annesine babasına kavuşsun.

sizlerden hem dua istemek hem de varsa enfeksiyonunuz doktorunuzdan önemsemesini istemeniz için yazdım. bol bol su için, çişinizi asla tutmayın. geldiği an bi damla olsa da yapın biriktirmeyin. allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun. Umarım buraya tekrar girip bebeğimizi sağlıkla aldık yazabilirim. Kendinize çok iyi bakın

Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede kavuşursunuz bebişe

Çok teşekkür ederim canım hiç böyle bir şeyim yoktu ilk kez yaşıyorum oğlumda oluyor ondan biliyorum çok zor illet bir şey umarım geçer ama hala kaşıntılarım da ara ara devam ediyor neden oluyor anlamıyorum bugün kendi doktoruma gideceğim bakalım inşallah bir çözüm olur

Merhaba bende üstünde yazanı uyguluyordum doktor bir şey demedi yemekten sonra direk alıyorum öğrenince bana da bilgi verir misin sana zahmet

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm hemen kavuşur bebeğine inşallah çokta korktum bende hep enfeksiyonluyum geçmedi bir türlü Normal doğum mu yaptı ablan sezeryan mi oldu canım

İnşallah canım strese bağlıyorlar genelde bir şey çıkmıyor bu alerji işlerinde çok kapsamlı test yaptırdım hamilelikten önce hiçbir şey çıkmadı kronik denildi peki gebelik düşünüyorum olur mu dedim hamilelikte kullanılan alerji ilaçları var denildi ilaç kullanırken de gebe kaldım süreci belli olmuyor kiminin 20 günde geçiyormuş inşallah seninki de hemen geçer benimki 1,5 yıl sürdü bunu da merakla bekliyorum ne olacak benimkisi ilaç almadığım sürece kabarıklar asla inmiyordu bu arada bayağı şiddetliydi

Kızlar bugün detaylı randevum vardi(devlette). Girdim 5 dakika bile sürmedi, bana bir şey de demedi, bir şeyleri ölçü sanırım onları girdiler. Bi de cinsiyeti garanti etmek adına bilmiyo gibi sordum jsnsjsj kesinlikle kız dedi bu normal mi sizde de öyle mi oldu. Ben özele gittiğimde doktor kalp odaciklari, böbrekler,kaburga,ciger vs ne varsa ona bakiyodu zaten detaylida bundan daha fazlasi olması lazım değil miydi ya, devlete gidenler help

Bu arada e nabiza bakıyorum henüz düşmemiş, Çarşamba günü doktoruma gidicem randevu almıştım zaten belki o baktıktan sonra e Nabiza düşüyordur bilmiyorum. Ne girdiler onu da son ramadim birden oldu her şey

Sezeryan oldu kuzum epiduralle 2. Bebeği ilk bebeğinde doğumda da sonrasında hiçbir sorun yaşamadı.

Devlette öyle mi oluyor bilmiyorum ama bizimki yarım saat sürdü resmen her yerini ölçtü bitti 5 dk normal ultrason randevusu için bile kısa değil mi

Sezeryan oldu kuzum epiduralle 2. Bebeği ilk bebeğinde doğumda da sonrasında hiçbir sorun yaşamadı.
Ah ya çok üzüldüm ve korktum acaba normal yolla olunca vajianl enfeksiyon mu bulaştı dedim demek seseryanda da oluyor benim doktorumda ilaç veriyor sürekli geçmiyor ayrıntılı ultrasona gittiğim idrar yolu değil de vajinal enfeksiyonudur dendi temizlenmesi lazım dendi artık elle mi müdahale olacak ne olacak bilmiyorum ama kendi doktorum hiç yeltenmemişti başka bir yer emi gitsem napsam artık bilemedim alttan müdahale de hiç istemiyorum

Merhaba canım, ben devlet takipliyim. Aşağı yukarı 10 dakika sürdü benim detaylı, dediğin gibi doktor ekrana odaklandı tek kelime konuşmadı işlem bitene kadar. Raporu sekreterlikten aldım ve e nabız radyolojik görüntülere anında düşmüş oldu o anda.

Cok gecmis olsun insallah bebek hemen toparlar. Ben gecen hafta hafif bi mantar enf gecirdim. Vucut kendi uretiyor hormonlardan dedi. Zaten temizlige cok dikkat ediyorum. Elimdeki ilaçları kullandırdı bir sey yazmadı ama haftaya gittigimde yazdiracagim. Kacıs yok bazı seylerden. Dogumda Bebege gecmesin de biz yine idare ediyoruz. Cok zor gercekten

Aynen işte ozeldeki doktorumla olan normal randevum 15-20 dk rahat sürüyordu o yüzden garip geldi. Ama yine de bana anlatmadan da olsa yeterli olarak baktiysa sorun yok sadece garip geldi işte
Benim 5 dk bile surmemistir. Bi kaç tane değeri söyledi asistanina pıt pıt bitti. Raporu ayrıca alabiliyor muyuz Çarşamba günü gidince alayım alınıyorsa. Benim hâlâ e nabizda yok

Cok gecmis olsun, Allah acil sifa versin...

Evet kuzum sekreter bana 3-4 sayfalik bir rapor verdi

tabiki canım yazarım buradan

kızlar bu arada tetanoz için sağlık ocağı aradı beni. dr da yaptırmamı söyledi. cuma günü 20+5 oluyorum sağlık ocağında yaptıracağım

Evet çok stres yaşadım bu süreçte her şey üst üste geldi ben de buna bağlıyorum. Zaten tüp bebek süreciydi sürekli ilaçlar hormonlar oldu mu olacak mı stresikan verdiğim hastanede hatalı sonuç çıktı başlangıçta günlerce ağladım kendimi yedim sağlıklı gebelik değil diye ama meğer hastanenin sonucu yanlışmış mesela.bu süreçte yaşanan başka başka sıkıntılar oğlum birinci sınıfa başladı onun okuma yazma süreci ister istemez ev okul aile durumları yani aslında normal bir yerden patlak vermesi. İnşallah çok ilerlemez kabarcıklar tam geçmiş değil ara ara da yoğunlaşıyor hep pütürlü zaten. Dahiliye gittiğimde o alerji ilacından yazdı ama insan parol içerken bile kırk kere düşünüyor içemedim daha ama şiddetli olursa mecbur içeceğim sanırım. Çok teşekkür ediyorum sana insan böyle konuşunca bir nebze rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…