Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İşte benimkini sisteme girmedikleri için sıkıntı yaratıyor ben 5 doz diye biliyorum ama
Sen eminsen yaptırma canım sonuçta ömür boyu koruyuculuğu için yaptırdık

Rica ederim canım benim sevindim iyi gelmesine Evet analık gerçekten çok zor dediğin gibi Allah yardımcımız olsun güzel haberler alalım hep inşallah

İnternet yorumlarında da çekim gücünün olmadığını yazmışlar. Ben en iyisi bebebao alayım

ay benim beybim baya uslu mu olcak acaba, gündüz kuduruyoo gece uyuyooo yerim onuuu

hala ilk dozu bile olmayan ben şeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?
Yaaa seninki gece uyuyacak o , zaman ben şeker yüklemesini doktorumun muayenehanesinde yaptıracağım sağlık ocağı yapıyormuş ama bizim burası aşırı kalabalık oluyor. Uzun süre de beklemek falan gerekiyor ondan eşim de doktor yapsın dedi. Tiroit falan da çıkmıştı bende bir onlara bir de tam kan sayımıma bakacak şeker yüklemesi ile 1200 TL gibi bir fiyat verdi. Bize de iyi geldi bakalım perşembe gideceğim yaptırmaya.

Kırmızı mavi olan damarlardaki kan akışına bakıyorlar. Ben her gittiğimde bakıyorlar. Ayrıntılıda daha uzun bakmıslardı.

Kan uyuşmazlığı demişken, kan uyuşmazlığı için indirekt coombs testi olan var mı? Ben cumartesi yaptırdım negatif çıktı
Testin ismini hatırlayamıyorum ama bana 27. Haftada yapılması gerekiyor dedi. Senden aldığımız kandan cocuğun kan grubuna bakılacak cocuğun kan grubu negatif cıkarsa problem yok ama pozitif cıkarsa iğne yapılacak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…