- 11 Temmuz 2024
- 885
- 1.783
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.401
Sen eminsen yaptırma canım sonuçta ömür boyu koruyuculuğu için yaptırdıkİşte benimkini sisteme girmedikleri için sıkıntı yaratıyor ben 5 doz diye biliyorum ama
Rica ederim canım benim sevindim iyi gelmesineYa desteğin için çok teşekkür ederim çok iyi geldi. Gerçekten Allah razı olsun. Eğer ben de dayanamayacak gibi olursam içerim o zamaninşallah ilerlemez ya da böyle hafif düzeyde kalır amin cidden analık çok zor. Hem vicdani hem her açıdan. Allah yardımcımız olsun
İnternet yorumlarında da çekim gücünün olmadığını yazmışlar. Ben en iyisi bebebao alayımCanım bundan kullandım ben oğlumda ama çekim gücünü beğenmedim açıkçası yani canı çok yakıyor ama göğsü tam boşaltmıyo. Bi zaman sonra icindeki silikon kısımlar yikandikca deforme oluyor ve hepten süt çıkışı azalıyor parça değişimi gerekiyor
Yani boşuna acı çektim o kadar doğru süt çıkmadı kardeşime ebebekten aldık ondan memnundu ama ben kullanmadm o yüzden bişey diyememİnternet yorumlarında da çekim gücünün olmadığını yazmışlar. Ben en iyisi bebebao alayım
E bebekteki kız da bana orda bir ürün önermişti kesinlikle bu önerimdir diye ama bakalımYani boşuna acı çektim o kadar doğru süt çıkmadı kardeşime ebebekten aldık ondan memnundu ama ben kullanmadm o yüzden bişey diyemem
Yaaa seninki gece uyuyacak o , zamanay benim beybim baya uslu mu olcak acaba, gündüz kuduruyoo gece uyuyooo yerim onuuu
hala ilk dozu bile olmayan benşeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?
ben tek doz mu iki doz mu onu bile bilmiyorum canım hiç. bi şey demedi. cuma gidince sorarım yazarım buradanBizim sağlık ocağı uzun süredir gelmiyor arıcam ben dedi 32. Haftaya kadar zamanı var dedi. İkinci dozu ne zaman yapıyolar ki 32. Haftaya kadar zamanı varsa anlamadım
Tamam kuzum teşekkür ederimben tek doz mu iki doz mu onu bile bilmiyorum canım hiç. bi şey demedi. cuma gidince sorarım yazarım buradan
Ben 21 de yaptırmıştım ilk dozu ama yirmiden sonra oluyor diye biliyorum. Diğeri de bir ay sonra yapılıyor.Aile hekimiligi 20+2 yani bu cuma gelin tetanos aşısı yapalim dedi tarih gayet okey dimi erken degil
Kırmızı mavi olan damarlardaki kan akışına bakıyorlar. Ben her gittiğimde bakıyorlar. Ayrıntılıda daha uzun bakmıslardı.Canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz
benim 15-20 dk falan sürdü. Her yerine baktı iyice sonra böyle uzaklaştırdı gibi bişi yaptı kırmızılı mavili bişeylere baktı. Bitince de sekreter bana 1 sayfalık sonuç verdi. Doktoruma gösterdim sorun yok yeterli dedi
Testin ismini hatırlayamıyorum ama bana 27. Haftada yapılması gerekiyor dedi. Senden aldığımız kandan cocuğun kan grubuna bakılacak cocuğun kan grubu negatif cıkarsa problem yok ama pozitif cıkarsa iğne yapılacak dedi.Kan uyuşmazlığı demişken, kan uyuşmazlığı için indirekt coombs testi olan var mı? Ben cumartesi yaptırdım negatif çıktı