- 14 Mayıs 2021
- 4.505
- 8.855
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.941
Malesef benımde yaklasık bır haftadır aralıksız devam edıyor hatta bazen bacagımı atarken kalcamdan bacagıma bıcak saplanıyor gıbı agrı oluyor.sıyatık agrısı demişti burdaki arkadasım arastırdım gercekten siyatık agrısı benımkı.ben çözüm bulamadım sen bulursan banada yaz canım:)Kızlar sol belimden kalçama kadar inen devamlı ağrım var. Normal mı acaba
Grubun kız doğuracak nadir üyeleriyiz.Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum taşınma işlerimiz vardı buraya bakamadım baya yorucu bi süreçten geçtimbugün randevum vardı galiba cinsiyetimiz artık netleşti yüzde 90 kız dedi doktor Masal kuş geliyor 2 kilo almışım ve tetanoz aşısı oldum eve geldim dinleniyorum
AynenGrubun kız doğuracak nadir üyeleriyiz.Sağlıkla gelsin minik Masal
Acaba özelde seker yuklemesine ne kdr ucret istiyorlar. Bilgisi olan varmi kizlarYaa doktorlarin gorusleri de kendi aralarinda ayrildigi icin ben emin olamiyorum iste
Benimki de 24. haftada gel seker yuklemesi icin dedi onun disinda bilgi vs verilmedi fakat arastirmayi biraz fazla sevdigim icin internette orada burada okuduklarim beni tereddutte birakti
Bir de iki hafta once detaylida doktor kalpte bir ''delik'' olabilecegini soyledigi icin haftaya tekrar detayli USG icin gidecegim, biraz da orada duyacaklarim sanirim kararimi etkileyecek
Ya cok fazla ilac veriyorlar ya hic normal degil kesti benim allahtan karacigerimde deger yuksek ciktiKan ilacı, vitamin, prilam, progestan ve magnezyum kullanıyorum artık gına geldi progestandan sonra daha çok şiştim gibi
Ayy Benımkıde kızzzGrubun kız doğuracak nadir üyeleriyiz.Sağlıkla gelsin minik Masal
Benim ki yapmayacak her ay tahlil istiyorKizçeler seker yuklemesi yaptirmayi dusunuyor musunuz? Sosyal medya ve doktorlarin gorusu ikiye bolunmus resmen, kesinlikle yaptirmam veya yaptiririm diyenler var.
Edit: Direkt olarak saf glukoz surubu alindiginda bu plasentadan bebege geciyor ve bu ani ve asiri miktardaki glukoz bebekte olumsuz etkiler olusturabiliyor pankreas henuz olgunlasmadigi icin. Test icin verilen 50 gr glukozun bir dilim baklavada bulundugu soylemi aslinda dogru degil, pür glukoz surubu ile karsilastirmak mumkun degil diyorlar..
Kendimi cok sis hissediyorumKiz ben 10 kilo aldim sizin normal endiselenip sıkmayın canınızı
Bana başından beri kız dedi ama olabilirdi hep 18. Haftada kesin kız dedi. Kesin konuştuysa kızdır. Hatta bende kordonu pipi sandım ayy hocam erkek mi orda bir şey gördüm dedim kordon o dediAyy Benımkıde kızzzönce erkek dedi doktorum 15 ve 18. Haftada kız dedı.
İlk önce erkek dediği için hala tereddüt ediyorum nedense
AminnnAynenhepsi sağlıkla gelsin inşallah
Ben yaptırcam ve aklımda hiç soru işareti yok. Gestasyonel diyabet 50 gr glukozdan çok çok çok daha tehlikeli. Evet 2 dilim baklavayla denk değil belki ama gün içinde tüketilen ekmek, çay, kahve, çikolata vs dünya kadar zararlı içerik varken suçu bu kadar önemli bir test materyaline atmak bana mantıklı gelmiyorKizçeler seker yuklemesi yaptirmayi dusunuyor musunuz? Sosyal medya ve doktorlarin gorusu ikiye bolunmus resmen, kesinlikle yaptirmam veya yaptiririm diyenler var.
Edit: Direkt olarak saf glukoz surubu alindiginda bu plasentadan bebege geciyor ve bu ani ve asiri miktardaki glukoz bebekte olumsuz etkiler olusturabiliyor pankreas henuz olgunlasmadigi icin. Test icin verilen 50 gr glukozun bir dilim baklavada bulundugu soylemi aslinda dogru degil, pür glukoz surubu ile karsilastirmak mumkun degil diyorlar..
Antibiyotiğe başladıysan tamamlaman çok daha sağlıklı. Çünkü vücudundaki bakterilere önce bir ilaç gönderip korkutuyosun ama ölmüyorlar sonra sen o ilacı bir daha göstermiyorsun bakteriler de bundan cesaret alıp o ilaca karşı direnç gösterip çoğalıyorlar bir daha aynı ilacı alıp iyileşeyim dediğinde de artık o ilaca direnç geliştirdikleri için ilaç işe yaramayabiliyorKızlar antibiyotik vermişti doktor 5gunluk ben iki gün içtim. Bıraksam zararı olur mu hiç içmek istemiyorum
Doktorlar boşuna telaşa sokmuş seni benim kızım 2 hafta geriden geliyordu zayıf doğdu bazı bebeklerin genetiği öyle ayrıca bu hafta geriden gelir öbür hafta yakalar boşuna sitrese sokmusKızlar merhaba. Bugün rutin kontrolüm vardı. Normalde 23+5 olmam gerekirken ıltrasonda 22+5 çıktık. Doktor şuan iyi dedi ama ölçümler böyle geriden gelirse sonunda sen üzülürsün dedi lütfen bir bakarmısınız. Sizdeki ölçümler nasıldı
Aybars yada BaybarsKızlar erkek bebek icin iki isim arasinda kaldim yardimci olur musunuzGiray Alp ya da Aybars dusunuyoruz. Yakinda bu isimlerde bi tanidiginiz varsa karakteri nasil acaba onu da merak ediyorum
Aybars:)Kızlar erkek bebek icin iki isim arasinda kaldim yardimci olur musunuzGiray Alp ya da Aybars dusunuyoruz. Yakinda bu isimlerde bi tanidiginiz varsa karakteri nasil acaba onu da merak ediyorum
Allah sağlıkla kucaklarimiza almayi nasıp etsinSelam arkadaşlar uzun zamandır yoktum taşınma işlerimiz vardı buraya bakamadım baya yorucu bi süreçten geçtimbugün randevum vardı galiba cinsiyetimiz artık netleşti yüzde 90 kız dedi doktor Masal kuş geliyor 2 kilo almışım ve tetanoz aşısı oldum eve geldim dinleniyorum
Canım, senin de belin ile beraber mi ağrıyor? Benimkisi kas ağrısı gibi durmuyor. Ben buraya yazdıktan sonra bol su içtim 10 dk sonra azalmaya başladı, çünkü tuvalete gittim hemen. göbek deliğimin altında ağırlık vardı o da geçti. Anlamadım ki. enfeksiyon da olabilir. Yarın tahlil yaptıracağım, en son yoktu, gelip giden birşey galibaMalesef benımde yaklasık bır haftadır aralıksız devam edıyor hatta bazen bacagımı atarken kalcamdan bacagıma bıcak saplanıyor gıbı agrı oluyor.sıyatık agrısı demişti burdaki arkadasım arastırdım gercekten siyatık agrısı benımkı.ben çözüm bulamadım sen bulursan banada yaz canım:)
Doktora kıl oldum şuan. Niye seni boşuna telaşa soktu ki. Geriden gelmesi senin elinde olan bişey mi yani. Allah Allah bu nasıl profesyonelsizlik ya. Hiiiiç canını sıkma, bir hafta ileriden gelir, öbür hafta geriden. Bu değişken bir şey. Tövbe tövbe zaten psikolojimiz dalgalı şuan, bir de bi güzel moral veriyorlarKızlar merhaba. Bugün rutin kontrolüm vardı. Normalde 23+5 olmam gerekirken ıltrasonda 22+5 çıktık. Doktor şuan iyi dedi ama ölçümler böyle geriden gelirse sonunda sen üzülürsün dedi lütfen bir bakarmısınız. Sizdeki ölçümler nasıldı