Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıkma canını 1-2 hafta ileri veya geri olabilir çok normal bu. Benim de 23 olması gerekirken 22 çıktı geç döllenme olabilir sorun yok dedi, bazen önde bazen geride çıkıyor ben takılmıyorum

Canım sıkma canını 1-2 hafta ileri veya geri olabilir çok normal bu. Benim de 23 olması gerekirken 22 çıktı geç döllenme olabilir sorun yok dedi, bazen önde bazen geride çıkıyor ben takılmıyorum
Bana şuan iyi ama direkt böyle giderse sen üzülürsün dedi. Ne demek istedi o an dondum kaldım sorgulayamadım. Oğlumu gördüğüme sevineyim mi duyduğuma üzüleyimmi bilemedim

2 hafta geriden yada 2 hafta önden gitmesinde bir problem yok, benim oğlum 2 hafta önden gidiyordu sonra 1 hafta geriden geldi doğum zamanı kendi haftasındaydı merak etmeyin normale geliyor

Bana şuan iyi ama direkt böyle giderse sen üzülürsün dedi. Ne demek istedi o an dondum kaldım sorgulayamadım. Oğlumu gördüğüme sevineyim mi duyduğuma üzüleyimmi bilemedim
Bence boşuna sizi panik etmiş :/ bari ne yapman gerektiğini de söyleseydi. Sen beslenmene dikkat et muz süt ceviz tüket içini rahat tut

Bu nasıl üslup. Ben perinatoloğa gebelik takibi yaptırıyorum bi hafta oynaması normal dedi gerideydi öne geçti zaten düzeldi yani. Merak etme yakalayacaktır

iyi de normal bi durum doktor niye öyle iç karartmış sevmediiim. Aban kaşara muza cevize kefire proteinee normale döner canım ama dönmese de zaten 1-2 hafta gayet normaal. Bir de sen üzülürsün ne yaa, uyuz oldum . Doktor olarak üzülmememi sağla o zaman

Kızlar sol belimden kalçama kadar inen devamlı ağrım var. Normal mı acaba
Çok mu hareketlisin gün içerisinde? Ben işe gelip giderken çok yürümek zorunda kalıyorum ve ağır poşetler ve sırt çantası taşımak zorunda kaldığım için her gün yaşıyorum bunu maalesef, dinlenince hafifliyor akşam

Değişiyor ki kuzum o bi sonraki gittiğinde normale dönmüş olacaktır hiç stres yapma sen benim de ileri geri değiştiği oldu sonuçta kendi haftasına uyumlu şuan üzülme

Bu sekilde bir ifade hic normal degil, bazi doktorlarin gercekten uslup sorunu var. Bos yere endiselendirmekten keyif alir gibiler. Mumkunse eger farkli bir doktor ile devam et bence kuzum.

Bence boşuna sizi panik etmiş :/ bari ne yapman gerektiğini de söyleseydi. Sen beslenmene dikkat et muz süt ceviz tüket içini rahat tut
Değişiyor ki kuzum o bi sonraki gittiğinde normale dönmüş olacaktır hiç stres yapma sen benim de ileri geri değiştiği oldu sonuçta kendi haftasına uyumlu şuan üzülme
Sen uzulursun derken,yani bu senin elinde olan bişeymiymis ? Nasl bi yaklaşimdir bu..
Bu sekilde bir ifade hic normal degil, bazi doktorlarin gercekten uslup sorunu var. Bos yere endiselendirmekten keyif alir gibiler. Mumkunse eger farkli bir doktor ile devam et bence kuzum.
Hepinizin yazdıklarını okudum kızlar. İçim rahatladı resmen. Zaten başından beri sata göre 4 gün geriydi. O zaman önemli değil döllenme geç olmuştur demişti. Şimdi 2 gün daha gerileyince toplamda 1 hafta geri olmuş oldu. Ama kilo almış. 525 gram olmuş. En son 2 hafta önce 375gramdı. Düşünüyorum gelişmeden bebek kilo alırmı yada büyürmü diye. Vallahi doktor öyle söyleyince mal gibi kaldım. Kanla idrar verecektim. Onu bile unuttum. Yarın onları vermek için tekrar gitcem. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

doktorun saçmalamış bence 24+3'te 520 gr normal ve iyi dedi benimki. karnında herkesten farklı bi canlı yetişiyo ve bunun günü gününe ölçümünün ezberlediği veriyle tutmasını falan bekliyosa yapay zeka gibi bişey bu doktor

Ya sorma gun gectikce agirlasiyorum sanki yaa

Kaşar, marul, havuç bunlar suyuda çoğaltıyor bir ara suyu fazla diye yemeyi yasaklatmıştı ben havuç suyu falanda içiyordum her şeyin kıvamını ye dozunu fazla kaçırma demişti doktor 3 hafta yememiştim normale dönsün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…