- 12 Ağustos 2024
- 176
- 471
- 25
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.901
Canım sıkma canını 1-2 hafta ileri veya geri olabilir çok normal bu. Benim de 23 olması gerekirken 22 çıktı geç döllenme olabilir sorun yok dedi, bazen önde bazen geride çıkıyor ben takılmıyorumKızlar merhaba. Bugün rutin kontrolüm vardı. Normalde 23+5 olmam gerekirken ıltrasonda 22+5 çıktık. Doktor şuan iyi dedi ama ölçümler böyle geriden gelirse sonunda sen üzülürsün dedi lütfen bir bakarmısınız. Sizdeki ölçümler nasıldı
Bana şuan iyi ama direkt böyle giderse sen üzülürsün dedi. Ne demek istedi o an dondum kaldım sorgulayamadım. Oğlumu gördüğüme sevineyim mi duyduğuma üzüleyimmi bilemedimCanım sıkma canını 1-2 hafta ileri veya geri olabilir çok normal bu. Benim de 23 olması gerekirken 22 çıktı geç döllenme olabilir sorun yok dedi, bazen önde bazen geride çıkıyor ben takılmıyorum
2 hafta geriden yada 2 hafta önden gitmesinde bir problem yok, benim oğlum 2 hafta önden gidiyordu sonra 1 hafta geriden geldi doğum zamanı kendi haftasındaydı merak etmeyin normale geliyorKızlar merhaba. Bugün rutin kontrolüm vardı. Normalde 23+5 olmam gerekirken ıltrasonda 22+5 çıktık. Doktor şuan iyi dedi ama ölçümler böyle geriden gelirse sonunda sen üzülürsün dedi lütfen bir bakarmısınız. Sizdeki ölçümler nasıldı
Bence boşuna sizi panik etmiş :/ bari ne yapman gerektiğini de söyleseydi. Sen beslenmene dikkat et muz süt ceviz tüket içini rahat tutBana şuan iyi ama direkt böyle giderse sen üzülürsün dedi. Ne demek istedi o an dondum kaldım sorgulayamadım. Oğlumu gördüğüme sevineyim mi duyduğuma üzüleyimmi bilemedim
Enfeksiyondan şüphen varsa doktora bir görün canımCanım, 21+3. En başlarda kabızlıktan biliyordum, tuvalete çıkınca geçerdi ama şimdi öyle bir problem de yok. Enfeksiyon mu var acaba.
Bu nasıl üslup. Ben perinatoloğa gebelik takibi yaptırıyorum bi hafta oynaması normal dedi gerideydi öne geçti zaten düzeldi yani. Merak etme yakalayacaktırBana şuan iyi ama direkt böyle giderse sen üzülürsün dedi. Ne demek istedi o an dondum kaldım sorgulayamadım. Oğlumu gördüğüme sevineyim mi duyduğuma üzüleyimmi bilemedim
şişkinlik gibi bişi di mi üf bulamadım biNefes daralması değil böyle aşırı ağır ve hareket edemeyecek gibi hissediyorum öküz oturmuş gibi
iyi de normal bi durum doktor niye öyle iç karartmış sevmediiim. Aban kaşara muza cevize kefire proteinee normale döner canım ama dönmese de zaten 1-2 hafta gayet normaal. Bir de sen üzülürsün ne yaa, uyuz oldum . Doktor olarak üzülmememi sağla o zamanKızlar merhaba. Bugün rutin kontrolüm vardı. Normalde 23+5 olmam gerekirken ıltrasonda 22+5 çıktık. Doktor şuan iyi dedi ama ölçümler böyle geriden gelirse sonunda sen üzülürsün dedi lütfen bir bakarmısınız. Sizdeki ölçümler nasıldı
Çok mu hareketlisin gün içerisinde? Ben işe gelip giderken çok yürümek zorunda kalıyorum ve ağır poşetler ve sırt çantası taşımak zorunda kaldığım için her gün yaşıyorum bunu maalesef, dinlenince hafifliyor akşamKızlar sol belimden kalçama kadar inen devamlı ağrım var. Normal mı acaba
Değişiyor ki kuzum o bi sonraki gittiğinde normale dönmüş olacaktır hiç stres yapma sen benim de ileri geri değiştiği oldu sonuçta kendi haftasına uyumlu şuan üzülmeBana şuan iyi ama direkt böyle giderse sen üzülürsün dedi. Ne demek istedi o an dondum kaldım sorgulayamadım. Oğlumu gördüğüme sevineyim mi duyduğuma üzüleyimmi bilemedim
Sen uzulursun derken,yani bu senin elinde olan bişeymiymis ? Nasl bi yaklaşimdir bu..Bana şuan iyi ama direkt böyle giderse sen üzülürsün dedi. Ne demek istedi o an dondum kaldım sorgulayamadım. Oğlumu gördüğüme sevineyim mi duyduğuma üzüleyimmi bilemedim
Bu sekilde bir ifade hic normal degil, bazi doktorlarin gercekten uslup sorunu var. Bos yere endiselendirmekten keyif alir gibiler. Mumkunse eger farkli bir doktor ile devam et bence kuzum.Bana şuan iyi ama direkt böyle giderse sen üzülürsün dedi. Ne demek istedi o an dondum kaldım sorgulayamadım. Oğlumu gördüğüme sevineyim mi duyduğuma üzüleyimmi bilemedim
Bence boşuna sizi panik etmiş :/ bari ne yapman gerektiğini de söyleseydi. Sen beslenmene dikkat et muz süt ceviz tüket içini rahat tut
iyi de normal bi durum doktor niye öyle iç karartmış sevmediiim. Aban kaşara muza cevize kefire proteinee normale döner canım ama dönmese de zaten 1-2 hafta gayet normaal. Bir de sen üzülürsün ne yaa, uyuz oldum . Doktor olarak üzülmememi sağla o zaman
Değişiyor ki kuzum o bi sonraki gittiğinde normale dönmüş olacaktır hiç stres yapma sen benim de ileri geri değiştiği oldu sonuçta kendi haftasına uyumlu şuan üzülme
Sen uzulursun derken,yani bu senin elinde olan bişeymiymis ? Nasl bi yaklaşimdir bu..
Hepinizin yazdıklarını okudum kızlar. İçim rahatladı resmen. Zaten başından beri sata göre 4 gün geriydi. O zaman önemli değil döllenme geç olmuştur demişti. Şimdi 2 gün daha gerileyince toplamda 1 hafta geri olmuş oldu. Ama kilo almış. 525 gram olmuş. En son 2 hafta önce 375gramdı. Düşünüyorum gelişmeden bebek kilo alırmı yada büyürmü diye. Vallahi doktor öyle söyleyince mal gibi kaldım. Kanla idrar verecektim. Onu bile unuttum. Yarın onları vermek için tekrar gitcem. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinBu sekilde bir ifade hic normal degil, bazi doktorlarin gercekten uslup sorunu var. Bos yere endiselendirmekten keyif alir gibiler. Mumkunse eger farkli bir doktor ile devam et bence kuzum.
Ben de 4 kg aldim yaa fazla mi diye endiseleniyorumEn son 54.3 çıktım 4 kilo almışım 22+1 oldum
doktorun saçmalamış bence 24+3'te 520 gr normal ve iyi dedi benimki. karnında herkesten farklı bi canlı yetişiyo ve bunun günü gününe ölçümünün ezberlediği veriyle tutmasını falan bekliyosa yapay zeka gibi bişey bu doktorHepinizin yazdıklarını okudum kızlar. İçim rahatladı resmen. Zaten başından beri sata göre 4 gün geriydi. O zaman önemli değil döllenme geç olmuştur demişti. Şimdi 2 gün daha gerileyince toplamda 1 hafta geri olmuş oldu. Ama kilo almış. 525 gram olmuş. En son 2 hafta önce 375gramdı. Düşünüyorum gelişmeden bebek kilo alırmı yada büyürmü diye. Vallahi doktor öyle söyleyince mal gibi kaldım. Kanla idrar verecektim. Onu bile unuttum. Yarın onları vermek için tekrar gitcem. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ya sorma gun gectikce agirlasiyorum sanki yaaBen tartilmiyorum eve de almadım manyak olurum diye xnndjdjdj 25 inde 22 haftalıkken+10 olduğunu öğrendim en son.... 18 inde detaylı var orda tartilma olmaz sanirim 20 sinde doktora randevum var bombayi o gün patlaticam kim bilir kaç çıkacak
Ben ilacta icemiyorum ya bakalim cok agir hissediyorum kendimi sis gibi24+4 ile +6 kilo hayatımda ilk defa 70i gördüm bel ve bacak ağrısına duramıyorum ilaçtan tiksindim artık mide bulantısı çabası
Kaşar, marul, havuç bunlar suyuda çoğaltıyor bir ara suyu fazla diye yemeyi yasaklatmıştı ben havuç suyu falanda içiyordumiyi de normal bi durum doktor niye öyle iç karartmış sevmediiim. Aban kaşara muza cevize kefire proteinee normale döner canım ama dönmese de zaten 1-2 hafta gayet normaal. Bir de sen üzülürsün ne yaa, uyuz oldum . Doktor olarak üzülmememi sağla o zaman