- 24 Ağustos 2024
- 353
- 655
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.881
Başınız sağolsun, o kadar haklısınız ki, ilk defa tamam üzüldün yeter bitti diyemeyip e çocuğu da üzdün diyerek bu sefer de içinden çıkılamaz bi döngüde buldum kendimi. Üzüntümü görmezden geleceğim ama bu sefer değdi mi bebeğini üzmeye diyerek baştan başlıyorum. Baş etmesi çok zor ama mecburum. Teşekkür ederim. Bebeklerimizi sağ salim mutlu ve sağlıklı kucağımıza almayı Allah nasip etsin herkeseCanım, öncelikle çok geçmiş olsun. Neler yaşadın bilmiyorum, stres yapma demek çok kolay. 1 ay önce dedem vefat etti ve kendimi tıtamadan sürekli ağlıyordum. Psikoloğumla konuştuğumda annelik içgüdüsü baskın geliyor genelde akışına bırakın dedi ama ne kadar sürerdi bilmiyorum. Şöyle anlatayım “maske” taktım. Yasımı erteledim ve en fazla 3 gün ağladım. Uzaktayım, dedemle vedalaşamadım bile. Belki uzakta olmam benim hayrıma işledi. Belki annelik içgüdüm daha baskındı. Şurada toplam 9 ay herşeyi kenara bırakarak sadece bebeğimizi düşünme zamanı. Gün boyunca sadece meditasyon, rahatlama egzersizi ve yoga yapıyorum. Bir de kaynanamla yaşadığım için fırsat buldukça yılan gibi sokuyor. Hamile kalmadan önce ve ilk aylarında alttan almayıp tartışır ve geceleri uyuyamadığım anlar olurdu. Ultrasonda ileri derecede rahim kasılmamı görünce kendime çok kızdım. İnan değmez, şuan hiçbir şey minnacık yavrularımızdan daha önemli değil. İmkanın varsa stres yaşatan şeyleri ertele, yoksay ve yoga yap. Stresin en büyük etki aracı da nefesimiz. Bol bol nefes almaya ve rahatlamaya çalış stresin gitgide azalacaktır.
3. aydan itibaren mide yanması var. doktorum rennie verdi o epey iyi geliyor banaHer gece mide yanması yaşıyorum nerdeyse bu aralar. gece resmen uyumuyor gibiyim kızları uyuttum ben hala uyanık bir soda bir bardak süt lavobya git gel o arada o halimle buzdolabimin içini temizledim birde benim için maraton gece başlıyor resmen.
Ben de aynı dertten muzdaripim, gece-gündüz sürekli bir yanma sorunum varHer gece mide yanması yaşıyorum nerdeyse bu aralar. gece resmen uyumuyor gibiyim kızları uyuttum ben hala uyanık bir soda bir bardak süt lavobya git gel o arada o halimle buzdolabimin içini temizledim birde benim için maraton gece başlıyor resmen.
24+4 ile +6 kilo hayatımda ilk defa 70i gördüm bel ve bacak ağrısına duramıyorum ilaçtan tiksindim artık mide bulantısı çabasıKizlar kg niz ne durumda ?
Doktorunuza söyleyin mutlaka bana da rennie şurup verdi. Kötü oldukça kullanıyorum düzenli değil deHer gece mide yanması yaşıyorum nerdeyse bu aralar. gece resmen uyumuyor gibiyim kızları uyuttum ben hala uyanık bir soda bir bardak süt lavobya git gel o arada o halimle buzdolabimin içini temizledim birde benim için maraton gece başlıyor resmen.
Evet evet ağrı sızı koku hiç bişi yok :) verirken bişey çıkmıcağına o kadar emindim ki şoka uğradımMayacimmm aile hekimliğinde verilen idrarlar bekletiliyor diye biliyorum. Bende sağlık ocağında vermiştim yanıtlıyor demişti ebe. Kanlar ve idrar tahlillerini araç öğleden sonra toplamaya geliyormuş bekledikce de değerlerin oranı değişiyormuş söyleyeyim dedimben başka hastanede verince idrarım güzel çıkmıştı. @balbocegidml @Pamparam ve maya91 gebelikte idrarda belli oranda enfeksiyon çıkarmış zaten sizlerinki de düşük dozda. Bende bugün yaptırdım aynen böyleydi genel rutin olarak yaptırırım aynı çıkıyor ama hiç şikayetim yok yanma ağrı kötü akıntı olunca ilaç veririm dedi. Zaten çok normalmiş bol suya devam dedi. Sizlerede söyleyeyim dedim
Demir ilacı içtim sabah. Kan versem olur mu acaba bir şey yemedim ama sadece ilaç içtimEvet evet ağrı sızı koku hiç bişi yok :) verirken bişey çıkmıcağına o kadar emindim ki şoka uğradım
Ver ver oluyor doktora ben de dedim sabah içmedim kan vercem diye o önemli değil iç dediDemir ilacı içtim sabah. Kan versem olur mu acaba bir şey yemedim ama sadece ilaç içtim
İyi yapmışsın,Çok rahat oluyor ayaklı küvet,ben ilk kızımda da ayaklı küvet kullanmıştım şimdi de ayaklı alacağım inşallahKızlar ayaklı küvet sipariş vermiştim benim belim çok sıkıntılı çocukluğumdan beri, bebekle beraber iyice sorun yaşamamak için bunu buldum baya kullanışlı ve sağlam gözüküyor yorumlar da öyleydi. Benim gibi olan varsa diye fotoğrafını koyuyorum
Eki Görüntüle 3503245
Teşekkür ederim canım kafamda soru işaretiydi yarın gideyim mademVer ver oluyor doktora ben de dedim sabah içmedim kan vercem diye o önemli değil iç dedi
Kızlar sol belimden kalçama kadar inen devamlı ağrım var. Normal mı acabaTeşekkür ederim canım kafamda soru işaretiydi yarın gideyim madem
Kaç haftalık kuzu? Doktorum bana 18. Haftadan sonra bebiş yukarı çıkmaya başlıcak hafif tatlı ağrıların olabilir korkma demiştiKızlar sol belimden kalçama kadar inen devamlı ağrım var. Normal mı acaba
Canım, 21+3. En başlarda kabızlıktan biliyordum, tuvalete çıkınca geçerdi ama şimdi öyle bir problem de yok. Enfeksiyon mu var acaba.Kaç haftalık kuzu? Doktorum bana 18. Haftadan sonra bebiş yukarı çıkmaya başlıcak hafif tatlı ağrıların olabilir korkma demişti
arada oluyor ama kısa süreli yani hamile değilken de durduk yere olurdu. Anksiyete kaynaklı benim kiBi şey sormak istiyorum 2-3 gündür göğsümün üstünde bi ağırlık var gibi aşırı yorgun ve sıkışık hissediyorum. Stresli bir şey yaşamadım, dinlenmek için uzanmak istediğimde daha da zorlanıyorum rahatlamakta. 22+2 deyim benim gibi olan var mı hiç
Aslında öyle bir şey de değil benimki. Kaygı veya anksiyete tarzında yaşadım daha önce aynısı değil. Yani fiziksel bir şikayet daha çok. Çözemedimarada oluyor ama kısa süreli yani hamile değilken de durduk yere olurdu. Anksiyete kaynaklı benim ki
nefes daralması gibi mi böyle yoksa işte elim ayağım tutmuyor nefes alıp vermeye bile mecalim yok tarzı mıAslında öyle bir şey de değil benimki. Kaygı veya anksiyete tarzında yaşadım daha önce aynısı değil. Yani fiziksel bir şikayet daha çok. Çözemedim