Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Başınız sağolsun, o kadar haklısınız ki, ilk defa tamam üzüldün yeter bitti diyemeyip e çocuğu da üzdün diyerek bu sefer de içinden çıkılamaz bi döngüde buldum kendimi. Üzüntümü görmezden geleceğim ama bu sefer değdi mi bebeğini üzmeye diyerek baştan başlıyorum. Baş etmesi çok zor ama mecburum. Teşekkür ederim. Bebeklerimizi sağ salim mutlu ve sağlıklı kucağımıza almayı Allah nasip etsin herkese

Her gece mide yanması yaşıyorum nerdeyse bu aralar. gece resmen uyumuyor gibiyim kızları uyuttum ben hala uyanık bir soda bir bardak süt lavobya git gel o arada o halimle buzdolabimin içini temizledim birde benim için maraton gece başlıyor resmen.

3. aydan itibaren mide yanması var. doktorum rennie verdi o epey iyi geliyor bana

Ben de aynı dertten muzdaripim, gece-gündüz sürekli bir yanma sorunum var sakız çiğnemek biraz rahatlatıyor..

Doktorunuza söyleyin mutlaka bana da rennie şurup verdi. Kötü oldukça kullanıyorum düzenli değil de

Evet evet ağrı sızı koku hiç bişi yok :) verirken bişey çıkmıcağına o kadar emindim ki şoka uğradım

İyi yapmışsın,Çok rahat oluyor ayaklı küvet,ben ilk kızımda da ayaklı küvet kullanmıştım şimdi de ayaklı alacağım inşallah

Bi şey sormak istiyorum 2-3 gündür göğsümün üstünde bi ağırlık var gibi aşırı yorgun ve sıkışık hissediyorum. Stresli bir şey yaşamadım, dinlenmek için uzanmak istediğimde daha da zorlanıyorum rahatlamakta. 22+2 deyim benim gibi olan var mı hiç

arada oluyor ama kısa süreli yani hamile değilken de durduk yere olurdu. Anksiyete kaynaklı benim ki

Aslında öyle bir şey de değil benimki. Kaygı veya anksiyete tarzında yaşadım daha önce aynısı değil. Yani fiziksel bir şikayet daha çok. Çözemedim
nefes daralması gibi mi böyle yoksa işte elim ayağım tutmuyor nefes alıp vermeye bile mecalim yok tarzı mı

Kızlar merhaba. Bugün rutin kontrolüm vardı. Normalde 23+5 olmam gerekirken ıltrasonda 22+5 çıktık. Doktor şuan iyi dedi ama ölçümler böyle geriden gelirse sonunda sen üzülürsün dedi lütfen bir bakarmısınız. Sizdeki ölçümler nasıldı

Eklentiler

• 20241114_122443.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…