Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok ama çok teşekkür ederim rahatlattın beni. İnşallah benim de öyle bir şeydir
Ne demek Canım inan endişe etme bende çok korktum direk doktora gittim ama normal dedi yırtıldığı için acır sancır hiç endişelenme dedi. Sende ferah tut içini çünkü tam o haftalarda bende yaşadım o ağrıyı.

Siz de bazen kendinizi böyle ağırlaşmış gibi hissediyor musunuz? Bacaklarımda belimde derman kalmamış gibi böyle çalışmaktan mı anlamadım. Ev de olan anneler siz de böyle misiniz? Bana özel bişey mi amaan. Şimdiden böyleysem sonraki aylar napcam diyorum

Kizlar kg niz ne durumda ?
Ben 21+3üm 4,8-5 kg arası bi artışım var
Ay yalnız değilmişim Bazen kolum bacağım vücudumdan dökülecekmiş gibi oluyor özellikle gün içinde uzun süre kalkmadan çalıştıysam

Kizlar kg niz ne durumda ?
8 kilo aldım 24+0 96 kiloyum
Derman mı o da neydi shsgsjshs kalçama ağrı giriyor alt ağrılarım başladı vajina kemiklerim ağrıyor oturup kalkamıyorum resmen ve artı 8 aylık bi bebeğim var. Doktor bugün dinlen yorma kendini dedi ne mümkün dedim çakim ordan bakınıyor

Canım ben evdeyim. Bazen oluyor karnım belim vücuduma ağır geliyor. Ama uzun sürmüyor

Ben 21+3üm 4,8-5 kg arası bi artışım var

Ay yalnız değilmişim Bazen kolum bacağım vücudumdan dökülecekmiş gibi oluyor özellikle gün içinde uzun süre kalkmadan çalıştıysam
Ay evetttt ben de yalnız olmadığıma sevindiiim
Allah yardımcın olsuuun
Canım ben evdeyim. Bazen oluyor karnım belim vücuduma ağır geliyor. Ama uzun sürmüyor
Bacaklarıma yazık ya vallah o kadar yükü taşıyor ki sanki 4 kilo değil de 14 kilo

İnşallah canım 10 gun sonra tekrar bakılacak bakalım.dun tedırgın oldum uykularım kactı bugun alıstım dıkkat edıcem bakalım sebze agırlıklı beslenecegım bu 10 gun.keton pozıtıf bıraz sıkıntı çok aşırı cok su iç canım.benımde gebelıgın basında bıkere 3 cıkmıstı keton serum takmıstı doktor.bol su ıc vucut susuz kalmasın.

Kızlar pompa geldı ama deneyemedıgım ıcın bısey dıyemeyecegımkımın uzerınde denesem acaba cekıs gucunugoruntusu hoş,inek sagma makınasınada benzemıyor,guzel bıseye benzıyor ama işte denemeden bılemeyecegım hıcbızaman

Eklentiler

• D093DA78-7221-481F-8D39-F6BC068705DC.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 41
Aynıyız ama ben 3 hafta gerideyim
Ya çok değişken ben buna çok inandım kesinlikte vücuda göre değişiyor boşver hızlı alıp hızlı veririz bakarsın
Valla bence iyi yapmışsın bende tartı var ve psikolojimi düzeltmeye çalıştım kaç hafta. Saldım artık boşver sende hepimiz hissettiğimiz kilodayız öyle diyelim

Bende 20+3 üm canım aynı şekilde o pıt pıtı hissediyorum ellerimi karnıma koyduğumda. Başka hareket bende hissedemedim henüz

Kızlar merhaba idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Hayatım boyunca yaşamadığım bir durum, hiç bir şikayetim de yok ama bugün rutin kontrollerimde idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…