- 10 Temmuz 2024
- 629
- 1.129
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.841
Ne demekCanım çok ama çok teşekkür ederim rahatlattın beni. İnşallah benim de öyle bir şeydir
En son 54.3 çıktım 4 kilo almışım 22+1 oldumKizlar kg niz ne durumda ?
Ben 21+3üm 4,8-5 kg arası bi artışım varKizlar kg niz ne durumda ?
Ay yalnız değilmişimSiz de bazen kendinizi böyle ağırlaşmış gibi hissediyor musunuz? Bacaklarımda belimde derman kalmamış gibi böyleçalışmaktan mı anlamadım. Ev de olan anneler siz de böyle misiniz? Bana özel bişey mi amaan. Şimdiden böyleysem sonraki aylar napcam diyorum
20+2 deyim hala +4.5 kilo ile devam ediyorum şuan. 62.4 ile hamiş kaldım 66.7 yim şuanKizlar kg niz ne durumda ?
8 kilo aldım 24+0 96 kiloyumKizlar kg niz ne durumda ?
Derman mı o da neydi shsgsjshs kalçama ağrı giriyor alt ağrılarım başladı vajina kemiklerim ağrıyor oturup kalkamıyorum resmen ve artı 8 aylık bi bebeğim var. Doktor bugün dinlen yorma kendini dedi ne mümkün dedim çakim ordan bakınıyorSiz de bazen kendinizi böyle ağırlaşmış gibi hissediyor musunuz? Bacaklarımda belimde derman kalmamış gibi böyleçalışmaktan mı anlamadım. Ev de olan anneler siz de böyle misiniz? Bana özel bişey mi amaan. Şimdiden böyleysem sonraki aylar napcam diyorum
Canım ben evdeyim. Bazen oluyor karnım belim vücuduma ağır geliyor. Ama uzun sürmüyorSiz de bazen kendinizi böyle ağırlaşmış gibi hissediyor musunuz? Bacaklarımda belimde derman kalmamış gibi böyleçalışmaktan mı anlamadım. Ev de olan anneler siz de böyle misiniz? Bana özel bişey mi amaan. Şimdiden böyleysem sonraki aylar napcam diyorum
60 ile hamile kaldım 70 oldum 25. HaftadayımKizlar kg niz ne durumda ?
Ay evetttt ben de yalnız olmadığıma sevindiiimBen 21+3üm 4,8-5 kg arası bi artışım var
Ay yalnız değilmişimBazen kolum bacağım vücudumdan dökülecekmiş gibi oluyor özellikle gün içinde uzun süre kalkmadan çalıştıysam
Allah yardımcın olsuuun8 kilo aldım 24+0 96 kiloyum
Derman mı o da neydi shsgsjshs kalçama ağrı giriyor alt ağrılarım başladı vajina kemiklerim ağrıyor oturup kalkamıyorum resmen ve artı 8 aylık bi bebeğim var. Doktor bugün dinlen yorma kendini dedi ne mümkün dedim çakim ordan bakınıyor
Bacaklarıma yazık ya vallah o kadar yükü taşıyor ki sanki 4 kilo değil de 14 kiloCanım ben evdeyim. Bazen oluyor karnım belim vücuduma ağır geliyor. Ama uzun sürmüyor
19.haftaya +3 kg ile girmis bulunmaktayimKizlar kg niz ne durumda ?
Aynıyız60 ile hamile kaldım 70 oldum 25. Haftadayım
İnşallah canım 10 gun sonra tekrar bakılacak bakalım.dun tedırgın oldum uykularım kactı bugun alıstım dıkkat edıcem bakalım sebze agırlıklı beslenecegım bu 10 gun.keton pozıtıf bıraz sıkıntı çok aşırı cok su iç canım.benımde gebelıgın basında bıkere 3 cıkmıstı keton serum takmıstı doktor.bol su ıc vucut susuz kalmasın.Ay zaten hepimizin birbirine benziyor kolestrol yuksek çıkıyor o normal gebelikte benimde idrarda enfeksiyon var bir de keton pozitif çıkmış enzimler de iyi ama canım senin enzim işini doktorun çözmesi lazım anlatmıştım benim gebeliğin son haftasında yükselmişti gebelik kolestazi olabilir demişlerdi ilaçları kesince devam etti benim o yüzden suni sanciyla doğumu başlattılar belki senin ilaçları kesince düzelir
Ben tartilmiyorum eve de almadım manyak olurum diye xnndjdjdj 25 inde 22 haftalıkken+10 olduğunu öğrendim en son.... 18 inde detaylı var orda tartilma olmaz sanirim 20 sinde doktora randevum var bombayi o gün patlaticam kim bilir kaç çıkacakKizlar kg niz ne durumda ?
Hayırlı olsun canım ndnxndnndKızlar pompa geldı ama deneyemedıgım ıcın bısey dıyemeyecegımkımın uzerınde denesem acaba cekıs gucunu goruntusu hoş,inek sagma makınasınada benzemıyor,guzel bıseye benzıyor ama işte denemeden bılemeyecegım hıcbızaman
Ya çok değişken ben buna çok inandım kesinlikte vücuda göre değişiyor boşver hızlı alıp hızlı veririz bakarsınAynıyızama ben 3 hafta gerideyim
Valla bence iyi yapmışsın bende tartı var ve psikolojimi düzeltmeye çalıştım kaç hafta. Saldım artık boşver sende hepimiz hissettiğimiz kilodayız öyle diyelimBen tartilmiyorum eve de almadım manyak olurum diye xnndjdjdj 25 inde 22 haftalıkken+10 olduğunu öğrendim en son.... 18 inde detaylı var orda tartilma olmaz sanirim 20 sinde doktora randevum var bombayi o gün patlaticam kim bilir kaç çıkacak
Bende 20+3 üm canım aynı şekilde o pıt pıtı hissediyorum ellerimi karnıma koyduğumda. Başka hareket bende hissedemedim henüzÇok teşekkürler desteğiniz için. Ben durup dururken hiç hissetmeye başlamadım henüz. Yani ellerimi otururken dediğim gibi göbek altından birleştirince pıt pıt atış hissediyordum sadece. Sizde bu şekilde hissedebiliyor musunuz mesela.. yoksa normalde bu şekilde hissedilmiyor mu sizde bi dener misiniz yaa :)
Evet bugün baya yoruldum ama içime dert oldu hissetmeyince