- 22 Mayıs 2024
- 449
- 764
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.761
Cidden dut kürü enfeksiyonunu giderdi miMayooş benim de böyle olmuştu, tesadüf idrar tahlilinde senin gibi hafif enfeksiyon çıkmıştıKan değerlerinde büyük bi sorun yok gibi . İdrar yolu enf. için tek kullanımlık bi toz vermişti benim doktorum ben de 5 gün dut kürü yaptım bi daha şikayetim olmadı
Evet, ben 2 yıldır antibiyotik içmedim bunun sayesindeCidden dut kürü enfeksiyonunu giderdi mi
evet evet ya 18. haftadan beri kullanıyorum aslındaBenim de hgb düşük demir, ferritin hepsi normaldiDoktor yine de ilaca başlayalım dedi çünkü daha sonra düşmesi durumunda normal seviyeye çekmek zor oluyor dedi 16. Haftadan beri kullanıyorum arada 2 3 gün içmediğim oluyo
Şeker yükleme açlık kan şekerinden çok başka bi testŞeker yükleme hiç endişe edilecek bişey değil yaa pasta, baklava, çikolata, kola vs hepsi glukoz içeriyor. Şeker yükleme çok değerli bi test bence
Cumartesi kontrolüm var canım bakalım ne dicek :)Ferritin bende düşük bayağı, sende yine referans aralığında yer alıyor en azından. Haliyle demir de düşüyor. O yüzden demir ilacımın dozunu artırdı doktor. Öncekinden 1,5 katını içiyorum. Doktorun bununla ilgili bir şey dedi mi?
ay anlat bize de nasıl yapılıyooEvet, ben 2 yıldır antibiyotik içmedim bunun sayesindeHerkeste etkisi farklı olabilir tabii ama bana çok iyi geliyor
MaşallahEvet, ben 2 yıldır antibiyotik içmedim bunun sayesindeHerkeste etkisi farklı olabilir tabii ama bana çok iyi geliyor
Ben silikon uçla emzirdim 1 hafta kadar ama kızım hiç sevmemişti hep kavga dövüş emiyordu sonra birini uçsuz tuttu. Diğerine de şırıngayla çözüm buldum. Şırıngayı kesip ter tarafından geçirdim kestiğim yerden. Diğer taraftan meme ucunu çektim kremleyip. Çekip hemen ağzına verdiğimde tutuyordu bi kaç gün öyle yaptıktan sonra onu da tutabilmişti. Hasta çantanıza bence şırıngada koyun yada alırsınız silikon uca alışan bebeğinde bırakması zor oluyor ve verimli emdiklerini düşünmüyorum o şekilde. Süt ziyanlığı da oluyor illa kayıyor akıyorEvet ufak hamilelikle birlikte sistiler ama birinin ucu hic cikik degil digerinin de cok az cikik. Tekrar denemeyeyim o zaman. Boyle videolari gorunce acaba bende ise yaramaz mi, iade mi etsem diye dusunmustum. Umarim kullanabilirim
Silikon uc almadim hic arastirmadim da. Elektrikli gogus pompasi aldim, o da cikmasina destek olmaz mi acabaBen silikon uçla emzirdim 1 hafta kadar ama kızım hiç sevmemişti hep kavga dövüş emiyordu sonra birini uçsuz tuttu. Diğerine de şırıngayla çözüm buldum. Şırıngayı kesip ter tarafından geçirdim kestiğim yerden. Diğer taraftan meme ucunu çektim kremleyip. Çekip hemen ağzına verdiğimde tutuyordu bi kaç gün öyle yaptıktan sonra onu da tutabilmişti. Hasta çantanıza bence şırıngada koyun yada alırsınız silikon uca alışan bebeğinde bırakması zor oluyor ve verimli emdiklerini düşünmüyorum o şekilde. Süt ziyanlığı da oluyor illa kayıyor akıyor
Pompa vakumlayana kadar bide süt gidicek pompaya felan ugrastırır ben sağım yapmam gereken harici bi faydasını görmedim. Bide çok vakumladığı için baş parmak kadar büyüyor göğüs ucu ve o şekilde bebeğe verdiğinizde daha çok yara olma ihtimali oluyor. Onu sağım amaçlı kullanırsınız illa ki lazım oluyor. Ben 4-5 kere sağım yapmıştım sütüm çok fazla değildi genelde yeterli gelirdi bazen tek göğsü sağmam gerekiyordu. Şırıngayla çekip bebeğe vermek 10 sn bile surmuyorSilikon uc almadim hic arastirmadim da. Elektrikli gogus pompasi aldim, o da cikmasina destek olmaz mi acaba
Düşünmemeye çalış yaşadığın olayı aklına gelirse algını değiştir başka çözüm yok maalesef. Bende zor şeyler yaşıyorum ama unutmak zorundayım bebeğine de bişey olmamıştır korkma her duyguyu anne karnında öğrenmeye başlamaları çok doğalSelamlar herkese bugun 19 haftalik olduk, su zamana kadar bebegimi ilk bir bir bucuk ay bilmeden kendimi yorup isten dolayi stres yasamak haricinde bebek ve ben cok guzel ilerlemistik. Kendime cok iyi baktim ve bebegim de iyi oldugunu bana en buyuk mutluluktu insallah da benim ve hepimizinki boyle devam eder. Ne yazik ki dun gercekten uzucu bi durum yasadim. Sinir krizi gecirdim ve hala cok uzgunum. Hareketini hissetmeden buraya da girmedim simdi kendimi toparlamak istiyorum ama basarisiz oluyorum. Esim de yarin yurtdisina gidecek yanimda olamayacak bebisle yalniz kalacagiz :) kendimi tutamayip bebege zarar verdim diye de ekstra canim sıkkın bu ruh halinden nasıl cıkabilirim acaba
Bebegi üzdüm diye ekstra vicdan yapıp durumu daha da berbat ediyorum. Teşekkür ederim haklısınızDüşünmemeye çalış yaşadığın olayı aklına gelirse algını değiştir başka çözüm yok maalesef. Bende zor şeyler yaşıyorum ama unutmak zorundayım bebeğine de bişey olmamıştır korkma her duyguyu anne karnında öğrenmeye başlamaları çok doğal
Hayır hayır vicdan yapma tabiki hissetti ama hayatımız polyana gibi geçmeyecek kendini telkin et sakin kalmaya çalış ama duygularını da bastırma buda bi stres sebebiBebegi üzdüm diye ekstra vicdan yapıp durumu daha da berbat ediyorum. Teşekkür ederim haklısınız
Kendini başka şeylerle meşgul et, yapmaktan hoşlandığın bir şeyler varsa dizi izlemek, dışarı çıkmak vs daha iyi olur senin için. İnsan evde kaldıkça ve boş oldukça daha çok odaklanıyor sorunlara maalesef. Ama bebişine bişey olmaz o kadar da sıkma canını insanız hepimiz tabi ki yeri gelicek üzülücez ağlicaz sinirlenicez :)Selamlar herkese bugun 19 haftalik olduk, su zamana kadar bebegimi ilk bir bir bucuk ay bilmeden kendimi yorup isten dolayi stres yasamak haricinde bebek ve ben cok guzel ilerlemistik. Kendime cok iyi baktim ve bebegim de iyi oldugunu bana en buyuk mutluluktu insallah da benim ve hepimizinki boyle devam eder. Ne yazik ki dun gercekten uzucu bi durum yasadim. Sinir krizi gecirdim ve hala cok uzgunum. Hareketini hissetmeden buraya da girmedim simdi kendimi toparlamak istiyorum ama basarisiz oluyorum. Esim de yarin yurtdisina gidecek yanimda olamayacak bebisle yalniz kalacagiz :) kendimi tutamayip bebege zarar verdim diye de ekstra canim sıkkın bu ruh halinden nasıl cıkabilirim acaba
Canım benim kıyamam, şu an nasılsın daha sakin misin?Selamlar herkese bugun 19 haftalik olduk, su zamana kadar bebegimi ilk bir bir bucuk ay bilmeden kendimi yorup isten dolayi stres yasamak haricinde bebek ve ben cok guzel ilerlemistik. Kendime cok iyi baktim ve bebegim de iyi oldugunu bana en buyuk mutluluktu insallah da benim ve hepimizinki boyle devam eder. Ne yazik ki dun gercekten uzucu bi durum yasadim. Sinir krizi gecirdim ve hala cok uzgunum. Hareketini hissetmeden buraya da girmedim simdi kendimi toparlamak istiyorum ama basarisiz oluyorum. Esim de yarin yurtdisina gidecek yanimda olamayacak bebisle yalniz kalacagiz :) kendimi tutamayip bebege zarar verdim diye de ekstra canim sıkkın bu ruh halinden nasıl cıkabilirim acaba
Süpürgenin basıni çıkarınca aparat uyuyo ama benim dikey Süpürgeme uymuyor küçük geliyor normal ev süpürgesiyle uyumlu.Peki her süpürge ucuna uyarlı oluyor mu ben süpürgeye olmazsa diyorum kendimce