Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar peki bu şekerle sizce şeker yüklemesi önerir mi doktor ?

Ya bi de bu hgb düşük ya demir ferritin normal gibi hepsi farklı şeyler mi

Bende çok kararsızım banada haber ver kuzum ben ağızla çekileni sipariş ettim ama uygun diye kararsızım çok
Ben ilk oğlumda her markanin ağız yoluyla çekilen burun aspiratörunu aldim ama burnu çok dolu olunca başlıktaki sünger asagi kayıyor ve sümükler ağza gelmeye çok müsait oluyo. En son elektrik süpürgesine baglanandan aldim. 4 yaşında olacak hala onu kullanıyorum elektrik süpürgesinin cekim gücüyle çekmiyor zaten. Mekanizması çok hafif bir çekimle cekmesini sağlıyor ama burnu nasıl öyle temizleniyor anlamıyorum. Yenidoğan yigenime bile kullandik canını yakmıyor onun icin şimdi kizimada ondan almayı düşünüyorum .

Etrafımda herkes lansioh kullanıyor.
Ben geldiginde denemeye calistim aslinda ama cokta deneyemedim, korktum bir sey olur diye. Youtubedan izledigim videolarda meme ucu o yuvarlagin devaminda biberona uzanan bir kanal varya o kanala giriyor. Benim gogus uclarim cikik degil ve o kanala girmesi neredeyse imkansiz gibi yine de bu durumda faydali olur mu acaba

benim de kafam çok karışık bu aspiratör olayından. Ağız yoluyla sanki yeterli gelmez gibime geliyor o yüzden baya sona erteledim onu karar veremedim

kızlar peki bu şekerle sizce şeker yüklemesi önerir mi doktor ?

Ya bi de bu hgb düşük ya demir ferritin normal gibi hepsi farklı şeyler mi
Benim de hgb düşük demir, ferritin hepsi normaldi Doktor yine de ilaca başlayalım dedi çünkü daha sonra düşmesi durumunda normal seviyeye çekmek zor oluyor dedi 16. Haftadan beri kullanıyorum arada 2 3 gün içmediğim oluyo

Şeker yükleme açlık kan şekerinden çok başka bi test Şeker yükleme hiç endişe edilecek bişey değil yaa pasta, baklava, çikolata, kola vs hepsi glukoz içeriyor. Şeker yükleme çok değerli bi test bence

Ucu hiç yok mu canım ufak o zaman göğüslerin o yüzden mi? Deneme deneme meme uyarıldığında vücut kendini doğuma hazır gibi hissedermiş. Bir yerde okumuştum. Ama işe yarar mutlaka

Peki her süpürge ucuna uyarlı oluyor mu ben süpürgeye olmazsa diyorum kendimce

Ucu hiç yok mu canım ufak o zaman göğüslerin o yüzden mi? Deneme deneme meme uyarıldığında vücut kendini doğuma hazır gibi hissedermiş. Bir yerde okumuştum. Ama işe yarar mutlaka
Evet ufak hamilelikle birlikte sistiler ama birinin ucu hic cikik degil digerinin de cok az cikik. Tekrar denemeyeyim o zaman. Boyle videolari gorunce acaba bende ise yaramaz mi, iade mi etsem diye dusunmustum. Umarim kullanabilirim

Evet ufak hamilelikle birlikte sistiler ama birinin ucu hic cikik degil digerinin de cok az cikik. Tekrar denemeyeyim o zaman. Boyle videolari gorunce acaba bende ise yaramaz mi, iade mi etsem diye dusunmustum. Umarim kullanabilirim
Benim de meme ucum yok ama uyarıldıkça bebek emdikçe çıkar diye düşünüyorum

Benim de meme ucum yok ama uyarıldıkça bebek emdikçe çıkar diye düşünüyorum
Benim de hiç yok, hatta memem bile yok ama bebek emince hem ucu çıkıyor , hem de sütle kafam kadar oluyor Ancak dezavantajı sanırım meme ucu daha çok tahriş oluyor, benim ilk bebeğimde aşırı yara olmuştu çok canım yanıyordu bir sürü bakım yapmama rağmen. Bu sefer daha erken bakıma başlayacağım.

Ayyy bilgilenmiş olduk inşallah yarasız atlatırız kahverengi kısmı komple bebeğin ağzına sokunca yara olmuyormuş öyle okumuştum, yanlış emzirmekten oluyoemuş sanırımm deneyip görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…