Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yarın gitmeyi düşünüyoruuum

Allah allah, bana çıktığım gibi kağıt vermişti.
Bana ikili test yapıldı mı sonucu ne çıktı dedi. Düşük risk çıktı dedim. Bu hiç risk yok demek değil nipt vs testler var dedi. Bu konuda bilgi aldım diye yaz imzala dedi gönderdi. Ben yazarken başka hasta almışlar onun bilgilerini işlemeye başlamışlardı bile

21+3teyim hamile kaldığım kilodayım hala. 300-500 gr oynuyor gün içinde yediğime göre Yiyorum bebişe yarıyor çok şükür, biraz kilolu hamile kaldığım için benimde işime geliyor

62 ile yola çıktık, 68.5 olmuşum
Aşı olacaksanız bir günlük rapor almayın. Rahat 3 günü olsun. Ben 2 gece uyuyamadım. Tek tarafa yatmak zorunda kalınca o taraf da zonklamaya başladı uyutmadı
Ciddi olamazsın o kadar kötü mü ya? Oğlen oldum şu an hiç acı sızı yok ama yarın tekrar iş başı yapmam gerekiyor

62 ile yola çıktık, 68.5 olmuşum

Ciddi olamazsın o kadar kötü mü ya? Oğlen oldum şu an hiç acı sızı yok ama yarın tekrar iş başı yapmam gerekiyor
Benim de o gün bir acı vs yoktu hatta eve gidip direkt uyumuştum ama gece çok kötü oldum. Sadece sağ tarafa yatmak beni çok zorladı. Kolum omzum kendi ağırlığımdan baya tutuldu, sırt üstü veya yüz üstü de uyuyamayinca 2 gece uyku yüzü görmedim. Tabi herkesin aynı olacak diye bir şey yok

Geçmiş olun, zaten zar zor uyuyorduk bir bu eksikti

Oy güle güle yatsın minik kuzucuk bende elelenin modeline baktım canım gidip görmedim ama netten baktığım kadarıyla fikrine uyan bir model gibi.

ayy ne kadar ilgisizler o ne öyle yaa, keşke sorsaydın sonucumu nerden alabilirim ya da görebilirim diye. Hastanenin kendi sitesinde sonuç çıkıyor ama öyle verdiği kağıt gibi kapsamlı değil
Aşı olacaksanız bir günlük rapor almayın. Rahat 3 günü olsun. Ben 2 gece uyuyamadım. Tek tarafa yatmak zorunda kalınca o taraf da zonklamaya başladı uyutmadı
hadi ya, ben vurulup direkt işe geçicektim :)
Kizlar son günlerde karnım çok kaşınmaya başladı ne kadar yaglasam da o gergin his gitmiyor
benim memintolar öyle bi kaşınıyor ki yani zor duruyoruummm

Enabızda radyoloji görüntülenme kısmında çıkıyot hepsi

Allah'ım bu nee
Yaaa çok güzeller bunlar mayaaa sağlıkla giysin
Söyleyim mi gerçekten 24 hafta bitti bugün 11 kilo aldım ben
Yaaaa ben de 11 aldım ama herkes aynı şeyi söylüyor beni mi rahatlatmak istiyorlar anlamadım. Ben de çok yürürdüm spor da yapardım hamilelik öncesi ama onun faydası mı dersin ay nolur öyle de hemen göbek de ekleyim size
Bu arada altılar üçler Beşler konuşuluyor burada gördüm hepsini ben onu iki günde alıyorum yaa

Eklentiler

• IMG_20241111_172245.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 76
Aaa okuyunca cok sasırdım gercekten bikac haftada buyuk degisim djfjdnd saglikli olsun tabii ama benim 12+2de kontrolde gostermisti pipiyi ama doktor fetal sonucunu bekle kimseye soyleme bazen vajina boyle gozukur tarzı bisi demisti (ama o zaman cook cok erken bi haftaydi cinsiyet icin) sonra zaten bariz gozukmeye basladi fetalde de sonuc erko cikti. Ozet: artik ileri hafta oldugu iicn ne gozukuyorsa o djfjddl

Benim baktığım da seninkine benziyor canım. Gerçi şöyle dikkat ettiğim noktalar tekerlekli,anne yanı olabilen ve sallanan modeller. Bakalım ben daha almadım
Ben eleleye kafayı taktım cogu modelinde stok yok cunku herrrkes cok memnun lutfen bana bir tane elele kalsın arkadaslar stok gelince sjfjjejdkssk aslında kargoyla dogum yapacagım yere yollayacaktım 2 kez tasımaamak icin ama cok begendigim icin eve soyleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…