Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha hıc acmadım kutusunu burnuma demır kan kokar dıye korkuyorum acmaya🥲ama decavıtı ıcıyorum haftada 4 gun,onun ıcındede demır var canım
ay yok kız şurup gibi kokuyor
Bol sıvı tüket sende lütfen 😢🙁🙁🙁
ya dün dışardaydım hep wc aramamak için az su içtim :KK43: dünden beri midem de bulantı var az su içebildim üf. Normal de 2.5-3 litre içerdim nazar değirdim sdfjlk

ya dün dışardaydım hep wc aramamak için az su içtim :KK43: dünden beri midem de bulantı var az su içebildim üf. Normal de 2.5-3 litre içerdim nazar değirdim sdfjlk
[/QUOTE]

Suyun icin tarçın kabuğu falan at canım biraz ferahlatır kolay içersin belki🌸 maya91 maya91

Günaydınn💫🥰Ben hamilelikten önce şap şup yağlı bi saça ve cilde sahiptim şimdi kurudu yüzüm. Yüzünüze ve göz altınıza hangi nemlendiricileri kullanıyorsunuz 🤩 (ben göbüşe organij shea yagı ve lierac kullanıyorum catlak icn bu arada)
Yüzüme hiçbiri kullanmıyorum bebek gibi bir yüzüm var şuan inanılmaz iyi geldi bana hamilelik cildime ve saçlarıma🥰
İlk hamile kaldığımda incia krem almıştım kokusu yok doğal ondan da memnundum #reklamdeğil

Kızlar benim moralim bozuk biraz ya. Akıntıyla birlikte böyle su gibi birşey geldiği oluyor mu sizin? Çok değil iç çamaşırımda iki parmak kadar bölgede ıslaklık var bu tehlikeli bişe mi ki. Cuma günü kontrolüm var. Keyfim kaçtı şuan.

Kızlar benim moralim bozuk biraz ya. Akıntıyla birlikte böyle su gibi birşey geldiği oluyor mu sizin? Çok değil iç çamaşırımda iki parmak kadar bölgede ıslaklık var bu tehlikeli bişe mi ki. Cuma günü kontrolüm var. Keyfim kaçtı şuan.
evet canım benim de bazen oluyor umarım normaldir. Cumartesi kontrolüm var

Evet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorum😀ben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23🫠🥰sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu🥲
Bir anda kilo almaya başladım ben bayadır 1,5 la giderken 4 kiloya çıktım hızlıca Maşallah bulantı tiksinme hepsi geçti Hayırlısı

Evet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorum😀ben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23🫠🥰sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu🥲
Ben çok aldım cuma tartılcam ama iştahım çok açık çooookkk

ay yok kız şurup gibi kokuyor

Bir de böyle çalışıyoruz ya gripti bilmem neydi. Hamileler çalışmamalı izin hakları olmalı 🫠

Kızlar ben bir ara giremedim sizler alışveriş yaparken.Yataklar alınmıştır muhtemelen kaçırdım aldıklarınızı. Yatak olarak ne aldınız? Anne yanı park yataklardan istiyorum karar veremedim.

Benim de gelio canim islaklil oluyo hep koyu loyu da geliyor ama benim enfksiyon hic bitmiyor zaten

Bugün devlet hastanesinde detaylı ultrasonum vardı. Uzman baktı hemşireye not aldırdı ama bana bir döküm vs vermedi. Herhangi bir açıklama da yapmadı. Enabizda bir şey yüklenmiş mı diye bakıyorum o da yok. Nasıl ilerliyor süreç? Doktorum nasıl erişebilecek bilgilere?

Helal kanka ben anlamıyorum aşırı hızlı alıyorum tartıya yansıyor yani abartmadığım halde niye bilmiyorum ama görenler sadece karnın çıkmış diyor (beni eskiden tanıyanlar özellikle) Sanırım 3 yıldır düzenli olarak yaptığım ağırlık antrenmanın meyvelerini Şuan yiyorum. Vücudum sıklaştığı için kendini çok salmadı bu hamileliğimde. İlk hamileliğimde haldır haldırdı vücudum.hiç spor yapmıyordum o zaman ondan. Şuan 9 kiloya yakın aldım ama dediğim gibi almamış gibisin diyen çok 😅

Kızlar ben bir ara giremedim sizler alışveriş yaparken.Yataklar alınmıştır muhtemelen kaçırdım aldıklarınızı. Yatak olarak ne aldınız? Anne yanı park yataklardan istiyorum karar veremedim.
Kuzum dun atıcaktım unutmusum.benım kazıklanarak 19.750 tl ye aldıgım yatak 16.900 tlydı dün😅😅ama aşırı güzel kalıtelı cok begendım bakabılırsın 4 yasına kadarda kullanılıyor,once anne yanı olarak kullanıyorsun sonra bebek yurumeye baslayınca ayaklarını cıkarıp kullanıyorsun.

Eklentiler

• IMG_5770.jpeg
    IMG_5770.jpeg
    112,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_5654.jpeg
    IMG_5654.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 47
Ayy ben yarına bır gun rapor alıcam,dün tinerle boya yapmıslar subedekı bazı akıtan yerlerıkokusu basımı agrıttı,yonetıcıme söyledim bir gün rapor alıcam diye dıyokı cokmu rahatsız oldun almasan olmazmı?nenkadar yanlıs oysakı tıner kokusu cok zararlı bır hamıle ıcın.insanları anlamak cok zor ya,düşünce sıfır yani.evdeyken sabah gidip aşımıda olabılırım bır cılgınlık yapıp😄

Bugün devlet hastanesinde detaylı ultrasonum vardı. Uzman baktı hemşireye not aldırdı ama bana bir döküm vs vermedi. Herhangi bir açıklama da yapmadı. Enabizda bir şey yüklenmiş mı diye bakıyorum o da yok. Nasıl ilerliyor süreç? Doktorum nasıl erişebilecek bilgilere?
Allah allah, bana çıktığım gibi kağıt vermişti.

X