- 9 Ağustos 2016
- 6.305
- 20.702
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.481
ay yok kız şurup gibi kokuyorDaha hıc acmadım kutusunu burnuma demır kan kokar dıye korkuyorum acmayaama decavıtı ıcıyorum haftada 4 gun,onun ıcındede demır var canım
ya dün dışardaydım hep wc aramamak için az su içtimBol sıvı tüket sende lütfen
Yüzüme hiçbiri kullanmıyorum bebek gibi bir yüzüm var şuan inanılmaz iyi geldi bana hamilelik cildime ve saçlarımaGünaydınnBen hamilelikten önce şap şup yağlı bi saça ve cilde sahiptim şimdi kurudu yüzüm. Yüzünüze ve göz altınıza hangi nemlendiricileri kullanıyorsunuz (ben göbüşe organij shea yagı ve lierac kullanıyorum catlak icn bu arada)
18+4 üm +3 kg ile devam ediyorumEvet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorumben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23 sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu
evet canım benim de bazen oluyor umarım normaldir. Cumartesi kontrolüm varKızlar benim moralim bozuk biraz ya. Akıntıyla birlikte böyle su gibi birşey geldiği oluyor mu sizin? Çok değil iç çamaşırımda iki parmak kadar bölgede ıslaklık var bu tehlikeli bişe mi ki. Cuma günü kontrolüm var. Keyfim kaçtı şuan.
Bir anda kilo almaya başladım ben bayadır 1,5 la giderken 4 kiloya çıktım hızlıca Maşallah bulantı tiksinme hepsi geçti HayırlısıEvet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorumben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23 sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu
Oluyor bende de oKızlar benim moralim bozuk biraz ya. Akıntıyla birlikte böyle su gibi birşey geldiği oluyor mu sizin? Çok değil iç çamaşırımda iki parmak kadar bölgede ıslaklık var bu tehlikeli bişe mi ki. Cuma günü kontrolüm var. Keyfim kaçtı şuan.
Ben çok aldım cuma tartılcam ama iştahım çok açık çooookkkEvet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorumben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23 sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu
Bir de böyle çalışıyoruz ya gripti bilmem neydi. Hamileler çalışmamalı izin hakları olmalıay yok kız şurup gibi kokuyor
ya dün dışardaydım hep wc aramamak için az su içtimdünden beri midem de bulantı var az su içebildim üf. Normal de 2.5-3 litre içerdim nazar değirdim sdfjlk
Ben de hep cicili bicili şeyler alıyorum ya bayılıyorum bebeksi şeylereanam ben burdayım diyo ahhaah siz gene de çok erkeksi şeyler almayın nolur nolmazben de hep zaten erkek olmasına rağmen erkeksi şeyler almam yani bebeksi şeyler hep haha
aynen anca 1 gün 1 gün öyle gelmiyoruz normal insan gibiBir de böyle çalışıyoruz ya gripti bilmem neydi. Hamileler çalışmamalı izin hakları olmalı
Benim de gelio canim islaklil oluyo hep koyu loyu da geliyor ama benim enfksiyon hic bitmiyor zatenKızlar benim moralim bozuk biraz ya. Akıntıyla birlikte böyle su gibi birşey geldiği oluyor mu sizin? Çok değil iç çamaşırımda iki parmak kadar bölgede ıslaklık var bu tehlikeli bişe mi ki. Cuma günü kontrolüm var. Keyfim kaçtı şuan.
Ben prego 8023 miami anne yani ve park yatak aldim canim bej rengiKızlar ben bir ara giremedim sizler alışveriş yaparken.Yataklar alınmıştır muhtemelen kaçırdım aldıklarınızı. Yatak olarak ne aldınız? Anne yanı park yataklardan istiyorum karar veremedim.
Helal kanka ben anlamıyorum aşırı hızlı alıyorum tartıya yansıyor yani abartmadığım halde niye bilmiyorum ama görenler sadece karnın çıkmış diyor (beni eskiden tanıyanlar özellikle) Sanırım 3 yıldır düzenli olarak yaptığım ağırlık antrenmanın meyvelerini Şuan yiyorum. Vücudum sıklaştığı için kendini çok salmadı bu hamileliğimde. İlk hamileliğimde haldır haldırdı vücudum.hiç spor yapmıyordum o zaman ondan. Şuan 9 kiloya yakın aldım ama dediğim gibi almamış gibisin diyen çokEvet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorumben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23 sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu
Kuzum dun atıcaktım unutmusum.benım kazıklanarak 19.750 tl ye aldıgım yatak 16.900 tlydı dünKızlar ben bir ara giremedim sizler alışveriş yaparken.Yataklar alınmıştır muhtemelen kaçırdım aldıklarınızı. Yatak olarak ne aldınız? Anne yanı park yataklardan istiyorum karar veremedim.
Allah allah, bana çıktığım gibi kağıt vermişti.Bugün devlet hastanesinde detaylı ultrasonum vardı. Uzman baktı hemşireye not aldırdı ama bana bir döküm vs vermedi. Herhangi bir açıklama da yapmadı. Enabizda bir şey yüklenmiş mı diye bakıyorum o da yok. Nasıl ilerliyor süreç? Doktorum nasıl erişebilecek bilgilere?