- 22 Ekim 2024
- 49
- 116
- 24
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.801
Ona nasıl bakacaklar ben sağlık ocağına kan vermiştimben de şiddetli bi krampla uyandımmagnezyumum bitmişti. Kan testinde sadece kandaki magnezyuma bakılıyor. Aslında hücredeki önemliymiş :) kandaki hep iyi çıkıyor aynen :)
Valla ben de düzenli magnezyum alıyordum birkaç zamandır aksattım onun etkisi mi acaba dedimGünaydın, magnezyum normal çıkmış kan testimde ama esnerken ayağım aşırı kitlendi napacuk
Olabilir, diğer vitaminleri unutunca büyük fark etmiyodur amaagnezyum eksiliyorsa ağrılar çok fena geliyor sanırım eksikliği direkt belli oluyo demekkiValla ben de düzenli magnezyum alıyordum birkaç zamandır aksattım onun etkisi mi acaba dedim
İzmirde 1565 TL bı ara ayda 3 kere gitmisligim varİstanbul’da fiyatlar gerçekten yüksekmiş ya, her muayene için özele giden arkadaşlar ne iş yapıyor acaba
Yani doktordan doktora değişiyor benim burdaki doktorum 1 dk da olsa soktu ama benim bebeğim var o durmayınca çokda anlam ifade etmedi, kontrollerde bende devlete gidiyorum hep ultrason veriyor zaten de bebek uyuduysa doktorda iyi günündüyse alıyor ama genelde tabi imkansızBen gebelik takibimi devlette yaptiriyorum, cok sukur doktorum o kadar iyi ve ilgili ki ozelden bi farki yok. Detayli ultrason icin 3bin fiyat aldim ozelden. Devlette yaptirmak istiyorum ama devlet hastanelerinde esimi iceri almiyorlar o da bir kere olsa bile bebegimizi gormek istiyor ultrasondandetayli usgde esinizi iceri aldilar mi acaba
aynen doktora bağlııı, ne çıkarsa bahtına :) Çünkü Sadi Konukta detaylı da ikili aldılarTamamsn doktora ve keyfine bağlı bir şey bu sanırım. Bazi doktorlar normal muayeneye de eşi alıyor bazısı almıyor
onu bilmiyorumOna nasıl bakacaklar ben sağlık ocağına kan vermiştim
Beni saglik ocaginda aradilar 20.haftada gelin asinizi yapalim dedilerSelam kızlar tetanoz aşısı olanlar kaçıncı haftada oldunuz
Oldunuz mu peki haftaya banada randevu verildi tek doz olcagim acaba erkenmi diye düşünüyorum doktora sordum ne dicek bakalımBeni saglik ocaginda aradilar 20.haftada gelin asinizi yapalim dediler
Tam 20+0 da dimi yani. 19+5 olup 20. Hafta şeklinde bahsetmiyor o zamanBeni saglik ocaginda aradilar 20.haftada gelin asinizi yapalim dediler
ben de sata göre 19+4 üm arayan soran yok sadjk 22. haftada sağlık ocağına gidip tahlil yaptırcaktım. o zaman sorarım aramazlarsaTam 20+0 da dimi yani. 19+5 olup 20. Hafta şeklinde bahsetmiyor o zaman
Benim sigortamın geçtiği hastanede kapsamadı arayıp bilgi verdiler ben de iptal ettim başka şehirdeydi çünkü. Para vereceksem kendi yaşadığım yerde giderim dedim sonra doktorum birini önerdi özel kliniği olan, oradan aldım randevuyu şöyle bilgi verdiler sağlık sigortanız varsa makbuz kesiyoruz iade alıyorsunuz ücreti dediler. Haftaya cuma gideceğim bakalım nasıl olacak ilk defa duydum böyle bi sistemiKızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Özel sağlık sigortası olanlar sigortanız detaylı ultrasonu kapsadı mı? Ben 18+3 üm. Bir sonraki kontrolümde detaylı istenecek muhtemelen ama sigorta karşılamıyorsa şimdiden devletten randevu alayım diyorum.
Muhtemelen 20 de ararlar dolduralım diye beklerler bende 18+4 üm şuan benim daha var shsshh ama doktorum dediğin gibi 21. Haftada tahliller isteyecekmiş o zaman giderim muhtemelen aramazlarsa shshshdben de sata göre 19+4 üm arayan soran yok sadjk 22. haftada sağlık ocağına gidip tahlil yaptırcaktım. o zaman sorarım aramazlarsa
Ben su an 17.haftamdayim henuz olmadimOldunuz mu peki haftaya banada randevu verildi tek doz olcagim acaba erkenmi diye düşünüyorum doktora sordum ne dicek bakalım
Ben bugun 17+1 im 20.haftada yani 3 hafta sonra gitmeyi dusunuyorumTam 20+0 da dimi yani. 19+5 olup 20. Hafta şeklinde bahsetmiyor o zaman
Tam 20+0 bugün ve olmaya gidiyorum çok da korkuyorumSelam kızlar tetanoz aşısı olanlar kaçıncı haftada oldunuz
Bende 20+0 da giderim 11 Kasım'daTam 20+0 bugün ve olmaya gidiyorum çok da korkuyorum
benim doktor istemedi de dedim ben yaptırayım bayadır yaptırmadımMuhtemelen 20 de ararlar dolduralım diye beklerler bende 18+4 üm şuan benim daha var shsshh ama doktorum dediğin gibi 21. Haftada tahliller isteyecekmiş o zaman giderim muhtemelen aramazlarsa shshshd
Bende duymamıştım. Olmazsa bende öyle yaparım. Gittiğim hastanede fiyatın çok yüksek çıkacağına eminim çünkü. Çok teşekkürler bilgi için.Benim sigortamın geçtiği hastanede kapsamadı arayıp bilgi verdiler ben de iptal ettim başka şehirdeydi çünkü. Para vereceksem kendi yaşadığım yerde giderim dedim sonra doktorum birini önerdi özel kliniği olan, oradan aldım randevuyu şöyle bilgi verdiler sağlık sigortanız varsa makbuz kesiyoruz iade alıyorsunuz ücreti dediler. Haftaya cuma gideceğim bakalım nasıl olacak ilk defa duydum böyle bi sistemi