Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yani doktordan doktora değişiyor benim burdaki doktorum 1 dk da olsa soktu ama benim bebeğim var o durmayınca çokda anlam ifade etmedi, kontrollerde bende devlete gidiyorum hep ultrason veriyor zaten de bebek uyuduysa doktorda iyi günündüyse alıyor ama genelde tabi imkansız

Tamamsn doktora ve keyfine bağlı bir şey bu sanırım. Bazi doktorlar normal muayeneye de eşi alıyor bazısı almıyor
aynen doktora bağlııı, ne çıkarsa bahtına :) Çünkü Sadi Konukta detaylı da ikili aldılar
Ona nasıl bakacaklar ben sağlık ocağına kan vermiştim
onu bilmiyorum bizim kullanmamız lazım bence. Bıraktım krampla uyandım djkf

Benim sigortamın geçtiği hastanede kapsamadı arayıp bilgi verdiler ben de iptal ettim başka şehirdeydi çünkü. Para vereceksem kendi yaşadığım yerde giderim dedim sonra doktorum birini önerdi özel kliniği olan, oradan aldım randevuyu şöyle bilgi verdiler sağlık sigortanız varsa makbuz kesiyoruz iade alıyorsunuz ücreti dediler. Haftaya cuma gideceğim bakalım nasıl olacak ilk defa duydum böyle bi sistemi

ben de sata göre 19+4 üm arayan soran yok sadjk 22. haftada sağlık ocağına gidip tahlil yaptırcaktım. o zaman sorarım aramazlarsa
Muhtemelen 20 de ararlar dolduralım diye beklerler bende 18+4 üm şuan benim daha var shsshh ama doktorum dediğin gibi 21. Haftada tahliller isteyecekmiş o zaman giderim muhtemelen aramazlarsa shshshd

Bende duymamıştım. Olmazsa bende öyle yaparım. Gittiğim hastanede fiyatın çok yüksek çıkacağına eminim çünkü. Çok teşekkürler bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…