- 14 Mayıs 2021
- 4.592
- 9.066
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.341
Canım o gaz bendede varBen bugün birazcık temizlik yaptım ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum karnımda gaz var gibi, regl olcakmisim gibi kasiklarim ağrıyor. Sadece ocağı ve tezgahı sildim temizlik dediğim de bu. Elime eldiven giydim, ağzımı kapattım tülbentle. Çok ağır kimyasal kullanmadim aslinda. 4+2 deyim inşallah boş bir kaygıdır
Çatı muayenesinden sonra eğer herhangi bir sebepten normal doğuma elverişli değilseniz 39 civarında sezaryene alınıyor, 39u bitirdikten sonra sezaryenle doğum yapmıştım bensezeryan (umarım gerek olmaz) olursa erken mi doğum oluyor genelde
Ben kullanıyorum canım yanma olmuyor hiçKızlar vajinal fitil olarak progestron alan varmı aranızda?benım 4.gunum bugun ınanılmaz yanma var o bölgede,sizdede oldumu boyle bır durum nasıl hafıfler
Ayy demekkı bı bende olduBen kullanıyorum canım yanma olmuyor hiç
Güzel sonuçlar bekliyoruz inşallahSonunda kan verdim
Yaaa çok şükür 1000i geçince ultrasonda görünüyor dedi hekim arkadaşım. İnşallah hep böyle güzel haberler alalım
O kadar pişman oldum ki gerçekten ocağı sildim diye şimdi biraz daha iyiyim. Ön lisans kpss çalışıyorum masaya oturdum biraz kafam dağıldıCanım o gaz bendede varcok degısık bıseyler oluyo karnımda sureklı,üstelik bugun vajınamda cok kotu agrıyor korkma bısey olmaz ondam bende dusuk tehlıkesı olmasına ragmen hep sılerım tezgahı ocagı,mıkrop acısından,yukarıları dolap kapagını falan sılme ama sakın.bıde supurge falan yapma bence.cunku bellı olmuyo ılk zamanlarda dikkat etmek lazım.
Yaaa çok şükür 1000i geçince ultrasonda görünüyor dedi hekim arkadaşım. İnşallah hep böyle güzel haberler alalım
Sadece bir iki hafta falan. Benim ilkim sezaryen olmuştu 39+4 te olmuştum. İkinci sezaryende 38 de falan olursezeryan (umarım gerek olmaz) olursa erken mi doğum oluyor genelde
Dün de benim sonucum seninki ile aynı çıktı canım hayırlı olsunevet canım salı günü bir gidip bakayım
Pişman olma canım Allahın izniyle hiçbir şey olmaz Allah onu koruyor ben ilk hamileliğimde hamileliğimi bilmeden neler yaptım neler yatılı misafir ağırladım çocuklu. Halıları indir kaldır dip bucak temizlik yaptım öncesinde ve sonrasında. Okulların açıldığı ilk haftaydı anasınıfı öğretmeniyim ağlayan çocukları ikna etmem için kucakladım falan. Allahım izniyle bir şey olmazO kadar pişman oldum ki gerçekten ocağı sildim diye şimdi biraz daha iyiyim. Ön lisans kpss çalışıyorum masaya oturdum biraz kafam dağıldıdikkat edicem
Ben de içten içe öyle teselli buldum ya :) şu an hamile olduğumu bilmiyor olabilirdim çok erken öğrendim ve bu işlerin hepsi devam edecekti. Onu rahmimde koruyacak büyütecek olan Allah. Gerekli tedbirleri almak ve abartmamak önemli ya. Ona zarar verdiğimi sanıp ilk defa ağladım bilePişman olma canım Allahın izniyle hiçbir şey olmaz Allah onu koruyor ben ilk hamileliğimde hamileliğimi bilmeden neler yaptım neler yatılı misafir ağırladım çocuklu. Halıları indir kaldır dip bucak temizlik yaptım öncesinde ve sonrasında. Okulların açıldığı ilk haftaydı anasınıfı öğretmeniyim ağlayan çocukları ikna etmem için kucakladım falan. Allahım izniyle bir şey olmaz
Ay gidince mutlaka yazzzDün de benim sonucum seninki ile aynı çıktı canım hayırlı olsundoktoruma sonucu attığımda pazartesi yani yarın çağırdı. Çok heyecanlıyım ben de
Yazarım yazarım heyecanlıyım zaten inşallah keseyi hayırlısı ile görürüm sağlıklaAy gidince mutlaka yazzzben de salı falan giderim. Tatilden sonra yarın ilk iş günüm de bir bakayım ofise
İlk bebek de olsa ikinci üçüncü bebek de olsa inan aynı heyecan aynı korku aynı telaş oluyorBen de içten içe öyle teselli buldum ya :) şu an hamile olduğumu bilmiyor olabilirdim çok erken öğrendim ve bu işlerin hepsi devam edecekti. Onu rahmimde koruyacak büyütecek olan Allah. Gerekli tedbirleri almak ve abartmamak önemli ya. Ona zarar verdiğimi sanıp ilk defa ağladım bileannelik delilikmiş ya ilk bebek olduğu için çok takıntılı olabiliyorum galiba
yaaa her biri farklı bir heyecan demekkiİlk bebek de olsa ikinci üçüncü bebek de olsa inan aynı heyecan aynı korku aynı telaş oluyorben diyordum ki ilki de mesela benim zor oldu 15 ay sebepsiz olmadı tam tedaviye gidecektik hamile olduğumu öğrenmiştim dünyalar benim olmuştu. O zaman demiştim ki ikincide bu kadar takmam stres yapmam falan. Ama inan hepsinin heyecanı hem aynı hem ayrı oluyor çok güzel heyecanlar çok Allahım evlatlarımızı korusun sağlıkla onlara kavuşmamızı nasip etsin inşallah
Bol su. İdrar renginizin koyu sarı olmasına müsade etmeyin. Çok geçmiş olsunAyy demekkı bı bende oldukimsede olmamıs vajınamda zonklamalı agrıda var sanırım tahriş yaptı fitil,yarına düzelir inşallah.
Benim ilk gebeliğimde 38.haftada tansiyon yüksekliğim oluştu. O yüzden bebeği riske atmamak için 38+5 de sezeryan oldum. Suyum da çok sınırdaydı zaten. Erken de sayılmaz. Tahmini doğum tarihime 10 gün vardı zaten.sezeryan (umarım gerek olmaz) olursa erken mi doğum oluyor genelde
Balım benim de öyle hatta kaşıntı falan da oldu enfeksiyon mu diye doktora sordum bir sorun yok dediKızlar vajinal fitil olarak progestron alan varmı aranızda?benım 4.gunum bugun ınanılmaz yanma var o bölgede,sizdede oldumu boyle bır durum nasıl hafıfler