- 30 Haziran 2013
- 21.031
- 16.305
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.321
çokça maşallah. sağlıkla kucağına al canım.Doğru söylüyorsunuz gerçekten öyleymiş. İçimden demiştim belki listeye girerim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çokça maşallah. sağlıkla kucağına al canım.Doğru söylüyorsunuz gerçekten öyleymiş. İçimden demiştim belki listeye girerim diye
Ben de muhtemelen (sezeryanden dolayı) şubatta doğum yapacağım ama ordan çok burdayım.ben nedense bu grubu da takiip ediyorum. aslında ocak annelerını takıp etmem lazım ama neyse. dikkatimi cektin. grubun ılk gunlerınde de buraya yazmıssın. negatıf olmus. ne guzel sonrasında yıne yakalmıssın. çok hosuma gıttı
bu arada değerin güzel artmış gayet sağlıklı
Banada öyle dedi doktor,normalde beklenen dogum 15 mart dedi ama ben myom amelıyatlı oldugum ıcın sezeryan olacaksın dedı onuda 38. Hafta gıbı yapıyorlarmıs.dogum zamanlarımız aynı zamana gelecek senınle o gunlerı saglıkla gorelımBen de muhtemelen (sezeryanden dolayı) şubatta doğum yapacağım ama ordan çok burdayım.
ben de sezaryen olucam 20 ocak cıvarı olacak.Ben de muhtemelen (sezeryanden dolayı) şubatta doğum yapacağım ama ordan çok burdayım.
Amin canım, inşallah. Her şey yolunda gitsin, sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza, hepimiz benim tahmini doğum tarihi 4 Mart. 39 un içinde sezeryan olsam bile Şubatta kavuşuruz büyük ihtimal.Banada öyle dedi doktor,normalde beklenen dogum 15 mart dedi ama ben myom amelıyatlı oldugum ıcın sezeryan olacaksın dedı onuda 38. Hafta gıbı yapıyorlarmıs.dogum zamanlarımız aynı zamana gelecek senınle o gunlerı saglıkla gorelım
Sağlıcakla kavuşun inşallahben de sezaryen olucam 20 ocak cıvarı olacak.
Hahahhah inşallahBirkaç ay içinde bulantılar geçiyor çok uzun sürmüyor
Merak etme doğunca herşeyi unutacaksın sonra ikinciye hamile kalacaksın
O kadar iyi biliyorum ki o hissi aslında midem bulandığı için seviniyorum demek ki hala benimle diyorum inşallah sağ Salim alacağız kucağımıza hepimizBenim tüp bebek tedavisi şu an kortizon kullanıyorum diye tuzlu yiyemedim karından ultrasonla 6+2 de çok minik kalp atışı duyduk. Doktor 8. hafta kontrole çağırdı ama 7+5te kendim gidip farklı bir yerde kalp atışı hala devam ediyor mu diye baktıracam her an acaba benimle mi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
Ben kullanıyorum canım hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım idrar yolu enfeksiyonu yada mantar gibi şeyler olabilir mi acabaKızlar vajinal fitil olarak progestron alan varmı aranızda?benım 4.gunum bugun ınanılmaz yanma var o bölgede,sizdede oldumu boyle bır durum nasıl hafıfler
Canım ben sabah öğle akşam kullanıyorum. Yanma varsa enfeksiyon olabilir ona göre ilaç verebilir doktorun bir danış. Suyunu ihmal etme asla çok su iç. Sürekli idrara çıkman gerekiyor bol su ile. Elini fitil atmadan önce güzelce yıka her defasındaKızlar vajinal fitil olarak progestron alan varmı aranızda?benım 4.gunum bugun ınanılmaz yanma var o bölgede,sizdede oldumu boyle bır durum nasıl hafıfler
Yaş 34Kizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
Bende kullaniyorum ole bse yasamadim. Mutlaka doktoruna danış benceKızlar vajinal fitil olarak progestron alan varmı aranızda?benım 4.gunum bugun ınanılmaz yanma var o bölgede,sizdede oldumu boyle bır durum nasıl hafıfler
Teşekkürler benim kese görülmesi 5+0Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 8-03-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUKSAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ ŞEHİR @ Acelya A 25 2.17 Mayıs Kız 1 Mart Kahramanmaraş @Gulguzeli2019 37 3.6 Haziran 13 Mart İstanbul beyzaanim 29 1.21 Haziran Erkek 28 Mart Bitlis misophonia_ 37 2.29 Mayıs 5+2 6+2 5 Mart Ankara ParlayanGece 28 1.24 Haziran Kız 31 Mart İstanbul @Ebussshhh 34 1.1 Haziran Erkek 12 Mart İzmir @ttet 36 3.25 Mayıs 5+2 Kız 4 Mart E elektroforez 34 1.27 Mayıs 5+2 Kız 2 Mart Dallas @zeynep0265 35 2.19 Haziran 26 Mart @mayaada 33 1.16 Haziran Erkek 23 Mart İstanbul @Eszb 28 3. 9 Haziran 16 Mart Aydın @Aleyyyyy 25 1. 28 Mayıs 4+6 6+2 3 Mart Bursa imagination forever 34 1. 10 Haziran 4+5 5+5 Erkek 15 Mart @aceleciaycicegi 25 1. 21 Mayıs 5+1 7+0 3 Mart İstanbul @ltfye21 28 1. 23 Mayıs 4 Mart @bbbaaahhhaaarrr 24 2. 31 Mayıs 7 Mart Karabük @lulukimki 35 1. 28 Mayıs 6+2 6+2 4 Mart Ankara @ipeksi19 34 2. 12 Haziran İstanbul @lunpap3 30 1. 29 Mayıs 5+1 5 Mart İstanbul S Seyn34 26 1. 21 Mayıs 7+1 25 Şubat İstanbul @lavina00 28 1. 2 Haziran 5+2 6+2 9 Mart Gaziantep @sinemasya09 29 1. 13 Haziran 4+5 @Dido337 25 2. 13 Haziran İzmir @mertugce35 35 3. 6 Haziran 13 Mart Avusturya @sengulll 27 1. 28 Mayıs 4 Mart Kocaeli H HermonieGrenger 36 1. 29 Mayıs Erkek 5 Mart fnd_50 34 2. 18 Haziran Kız 25 Mart
Pekte erken sayılmazda kuzum genelde 38 de alıyormus doktorlar bebegın gelısımı tamamlanıyormus ozaman.nedenını kesın bılmemekle beraber dogum kendılıgınden baslamadan almak ıcın olabılır ki bide sezeryan genelde bir risk tasıyanlarda oluyor o yüzden rıske atmadan bebek gelısımı tamamlandıgında doktor almak ıstıyor bencesezeryan (umarım gerek olmaz) olursa erken mi doğum oluyor genelde
Haber ver mutlakaaa çok güzel haberler verrr bizeSonunda kan verdim