Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa hergun burdan yeni bise ogreniorum ozaman ben yanmişim cunku genelde aksamlari oynuyor bu minnoş. Gelsin uykusuz gecelerr

Hocam bana da karnım yok diye laf ediyorlar:) 1 ay önce 21 haftalıkken bir öğretmen arkadaşım kaç aylıksın diye sordu. 5 aylık diyince, 5 aylıkkmııı emin misinnn değilll benceee 5 aylıkk olamazsınn yanlışınn var dedi :)) evet evet yanlışın var dedi :) bende benden iyi mi bileceksiniz diyince hiçbir şey diyemedi:)
Hamileliğin başında şöyle kilo alacaksın , böyle zorluk çekeceksin , sen şişmişsin diyen, bile oldu
“şişmişsinn” :)
Sizin hocayı da sizi kıskanmış diye yorumladım, sizde cevabını gülümseyerek aynı tondan verin bence böyleleri bundan anlıyor. Her hamilelik kendine özel. Kimse yorum yapma hakkına sahip değil.

hareket halinde aynen kıpraşmıyor. ama ayaktayım misal sabit duruyorum başlıyo oynamaya
ben de hep bi beden büyük aldım her şeyi ama dediğin markadan hiç almadımm canım

Kızlar selamm. Detaylı ultrasondan çıktıkk. Her şey yolunda gelişimi gayet iyi. Sadece sanırım kanımda basınç varmış. Perinatolog bebek asprini başla dedi. 7 Aralık'ta kendi doktoruma randevu aldım raporları konuşup 7 Aralıktan sonra bebek asprini başlıcam.

Kullan kullan zararı olmaz faydası olir benimde bebeğe giden damarları incelediler bı sıkıntı yok dedi doktorum daha öncesi tüp bebek olsugi için 3 ay kullandım kanama olunca bırakmak zorunda kaldım elimden gelse hala kullanirdim

Kalp atışında alt çizgilerin uzun olmasını bekleriz dedi doktor benimki kısaymış ordan yola çıktı. Bebiş bir güzel uyuyor size anlatamam yürü biraz dedi tatlı falan ye tekrar bakalım dedi. Yedim geri geldim. Ama yok yani uyandıramadık. O kadar güzel uyuyor ki eli çenesinde

Eyvahhh o zaman yandık biz bu. Saatlerde başlıyor sabaha kadar ahhahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…