- 9 Ağustos 2016
- 7.099
- 22.962
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.401
bence de değişmez :) neyse zaten 19. haftada detaylı var geri kalan%20 orda netleşir sanırım :) sana erkek dedikleri ultrason var mı merak ettim nasıl karışmış :)14+2 ydi canım :) bende senin ultrasonu net erkeğe benzettim zaten değişmez bence
Çok geçmiş olsun tansiyonun düşmüş sanırım , dün avmde ben de kötü oldum sabahtan yeterince su içmemiştim sanırım, tuzlu çubuk ve su iyi geldi. Bence AVM’ler kalabalık diye de etkileniyor olabiliriz, ne zaman gitsem böyle oluyorumKızlar, acil size danışmam gerekiyor. AVM deyim, gelirken araba tuttu sanırım. Çıkmadan kefir içtim. Şuan gezecek hiç halim yok. Herşeyi bulanık görüyorum, midem bulanıyor, hiçbir şey yemek istemiyorum, yemeği görünce daha kötü oluyorum. Bendeki tansiyon olayını çözemedim bir türlü. Her akşam böyle oluyorum. Tansiyonum mu oynuyor benim şimdi?
Ne oldu neden randevu aldın,önceki mesajını görmedim umarım iyisindir bebek de iyidirKızlar akşam için randevu aldım gidicem doktora gel tahlil yapalım dediinşallah her şey yolundadır
Ben de 2 gün önce mecburen avm ye gittim aynen senin gibi oldum,avm yapıyor benfe ışıklar müzik kalabalık ve kokular ,dışarı çıktım açık havada oturdum rahatladım biran evvel çık avm den tavsiyemKızlar, acil size danışmam gerekiyor. AVM deyim, gelirken araba tuttu sanırım. Çıkmadan kefir içtim. Şuan gezecek hiç halim yok. Herşeyi bulanık görüyorum, midem bulanıyor, hiçbir şey yemek istemiyorum, yemeği görünce daha kötü oluyorum. Bendeki tansiyon olayını çözemedim bir türlü. Her akşam böyle oluyorum. Tansiyonum mu oynuyor benim şimdi?
Canım ağrılarım var baya geçen hafta çok yoğun akıntım vardı o geçti bu sefer ağrılarım arttı gidip bi görsem içim rahatlar diye gidiyorum bide doktorum kan ve idrar tahlilini yeniden yapalım dediNe oldu neden randevu aldın,önceki mesajını görmedim umarım iyisindir bebek de iyidir
Kahve içince ben de öyle oluyorum kuzu. Dışarı çıktım biraz hava aldım, iyiyim şuanbuzlu soğuk bişey içtin mi? ben buzlu americano içince böyle oluyorum onu da keşfettimm
2 fincan dedi doktorumKızlar selam ben biraz hastayım ıhlamur içiliyor mu biliyor musunuz? Bazı sitelerde içiliyor bazılarında içilmiyor diyor, doktorum da izinde
Kefirden gibi geldi ama bir yandan temiz hava yetmiyormuş sanırım. Hep evde olduğum için dışarı nadir çıkıyorumŞekerin de düşmüş olabilir tansiyonun da, bişeyler yemezsen toparlayamazsın benim de evde böyle olmuştu. Tuzlu Çubuk kreaker/grisini ve ayran tüket bence geçmiş olsun
Kefir ilk defa mı içtin? Eğer skt falan geçtiyse mide bulantısı yapabilir ama diğer belirtiler şeker veya tansiyon düşmesi gibi. Ben artık yanımda hep Çubuk kraker taşıyorum çünkü tansiyonum çok düşükKefirden gibi geldi ama bir yandan temiz hava yetmiyormuş sanırım. Hep evde olduğum için dışarı nadir çıkıyorum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım bana da 1 kere oldu. O da açlıktan olmuştu. Hiçbir şey yiyemiyorsan bile leblebi cubuk kraker ye. Dılkat et canım kendine
Dün baktırmıştım kuzu. 90/70 idi. Normal dedilerçok geçmiş olsunbi tansiyon baktır istersen
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun tansiyonun düşmüş sanırım , dün avmde ben de kötü oldum sabahtan yeterince su içmemiştim sanırım, tuzlu çubuk ve su iyi geldi. Bence AVM’ler kalabalık diye de etkileniyor olabiliriz, ne zaman gitsem böyle oluyorum
Kalsiyum magnezyum vs alıyor musun canım?Canım ağrılarım var baya geçen hafta çok yoğun akıntım vardı o geçti bu sefer ağrılarım arttı gidip bi görsem içim rahatlar diye gidiyorum bide doktorum kan ve idrar tahlilini yeniden yapalım dedi
Son 1 haftadır düzenli içmeye çalışıyorum. Hep de böyle oluyorum, yarın içmemeyi deneyeceğimKefir ilk defa mı içtin? Eğer skt falan geçtiyse mide bulantısı yapabilir ama diğer belirtiler şeker veya tansiyon düşmesi gibi. Ben artık yanımda hep Çubuk kraker taşıyorum çünkü tansiyonum çok düşükSana da çok geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsın
Evet, kalabalık üstüme geliyor gibiydi, sadece bana doğru yürüyorlar sanki insanlarBen de 2 gün önce mecburen avm ye gittim aynen senin gibi oldum,avm yapıyor benfe ışıklar müzik kalabalık ve kokular ,dışarı çıktım açık havada oturdum rahatladım biran evvel çık avm den tavsiyem
Hayır canım sadece multivitaminde olan magnezyum var günde 1 tane soda içiyorum bideKalsiyum magnezyum vs alıyor musun canım?
ya Rusya da gazlı içecekleri pek önermiyorlar hamileler için. Türkiye de nedense aksine ağrılarda öneriliyor sanırım. Ben gazlı içecek, kahve ve siyah çayı çıkarttım şimdilik.Hayır canım sadece multivitaminde olan magnezyum var günde 1 tane soda içiyorum bide
KıyamamEvet, kalabalık üstüme geliyor gibi
Ben direkt emzirme sütyeni alsam diyorumm. Doğumdan sonra da rahat oluraramızda benim gibi balensiz toparlayıcı sütyen arayan vardı. Şu referansı: “plabstmf21Iy” direkt Google a yazarsanız çıkar. Kurtarıcı bir ürün gibi duruyor, çok beğendim. Buradan aldım, fiyatı Türkiye dekinin 2 katı. Bir tanesini aldım kalanını sipariş vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?