- 20 Temmuz 2024
- 121
- 229
- 18
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.061
Sormak lazım ya fazla folik asit kullanımı otizimle ilişkilendiriliyor o yüzden korktum açıkçası. Ben içinde folik asit olmayan multivitamin ya da demir isteyecem doktorumdanAynı demir ilacını ben de kullanıyorum. Hatta bana doktorum bir de omega 3 multivitamin verdi onda da folik asit var. Bu durumu ben de düşünmedim değil. Gittiğimde soracağım ben de
Ayaktayken, yürürken falan değil de sağa ya da sola yattığımda sanki karnım düşecekmiş gibi hissediyorumMerhaba kizlar, karninin alt kisminin ''agirlastigini'' hisseden var mi aramizda? Ozellikle yururken sanki asagi sarkiyormus hissi oluyor
ya ben onu artık otururken beli desteklemek için kullanıyorum yatarken de rahat oluyor mu ? bir ara bacağıma koyuyordum, karnım çok olmadığı için desteklencek bişey yok sdfhksjAyaktayken, yürürken falan değil de sağa ya da sola yattığımda sanki karnım düşecekmiş gibi hissediyorumİlk başta pike sıkıştırıyodum göbüşün altına ama 2 gün önce maya91 İn aldığı hamile yastığından aldım baya iyi geldi
aaa süper gözün aydın :) doğum günün kutlu olsun, en güzel doğum günü hediyesi :)Merhaba kizlar bugün doğum günüm ve fetal dna testim sonuclandi.çok sukur temiz cikti.ve listeye bir adet daha erkek yazmanizi rica edecegimgercekten bu sene erkek senesi galibaa.ve ben ultrasonda gormedigim icin hala inanamiyorum
Ben tek parçasını kullanıyorum, benim de çok yok, geçen günkü göbek gittiya ben onu artık otururken beli desteklemek için kullanıyorum yatarken de rahat oluyor mu ? bir ara bacağıma koyuyordum, karnım çok olmadığı için desteklencek bişey yok sdfhksj
aaa süper gözün aydın :) doğum günün kutlu olsun, en güzel doğum günü hediyesi :)
Gercekten oyle oldu.cok teşekkür ederimya ben onu artık otururken beli desteklemek için kullanıyorum yatarken de rahat oluyor mu ? bir ara bacağıma koyuyordum, karnım çok olmadığı için desteklencek bişey yok sdfhksj
aaa süper gözün aydın :) doğum günün kutlu olsun, en güzel doğum günü hediyesi :)
Nice sağlıklı yılların olsun tüm sevdiklerinle ve oğlunlaMerhaba kizlar bugün doğum günüm ve fetal dna testim sonuclandi.çok sukur temiz cikti.ve listeye bir adet daha erkek yazmanizi rica edecegimgercekten bu sene erkek senesi galibaa.ve ben ultrasonda gormedigim icin hala inanamiyorum
ben de yarım yarım kullanıyorum :) bi ara işte bacağıma kullanıyordum şimdi evde belime ahhaha evet ya göbek bi iniyo bi çıkıyorr anlamadımBen tek parçasını kullanıyorum, benim de çok yok, geçen günkü göbek gittiama yatınca bi tuhaf oluyo içim o yüzden pike yerine onu destek yaptım rahat da oldu valla, diğer yarısını ben de bel desteği yaptım çalışırken
Ben de anlamadım yaa, kilom da düştü 500gr kadar ama beslenmek falan aynıjdjdj Ödemi bebekle karıştırdım heralde sadece karnım büyüyünceben de yarım yarım kullanıyorum :) bi ara işte bacağıma kullanıyordum şimdi evde belime ahhaha evet ya göbek bi iniyo bi çıkıyorr anlamadım
Aaa dogru cok pardon karıstırmısım ama bu elenatal2 nin icinde demir var o nedenle ayrica bana vermedi sanirim hatta ilk basta baska Doktora gidiyordum her seyi biraktirdi (magnezyum filan iciyodum) tum ihtiyacin onda dedi demir de dahil demek.Canım devit 3 demir değil D vitamini onu ayrıca kullanıyorum
Kız evlensinler de biz de torun sevelim ama bakmayalımkuzum o zamana evlılık yası 35-40 olur bızde nine oluruz70 yaslarında erken evlenıp napcaklar hayatlarının tadını yasasınlar guzel meslekler edınıp.güzel hayırlı ınsanlarla karsılasalım karsılassınlar ınsallah hepımız ve hepımızın evlatları
ama bi tık büyümesi normal ya avokado kadar olduk. Kese ne kadar oldu acabaaBen de anlamadım yaa, kilom da düştü 500gr kadar ama beslenmek falan aynıjdjdj Ödemi bebekle karıştırdım heralde sadece karnım büyüyünce
Cok sevindim harika bi hediye olmuş sağlkkla gelsinMerhaba kizlar bugün doğum günüm ve fetal dna testim sonuclandi.çok sukur temiz cikti.ve listeye bir adet daha erkek yazmanizi rica edecegimgercekten bu sene erkek senesi galibaa.ve ben ultrasonda gormedigim icin hala inanamiyorum
Büyüsün zaten jdjdd ay düz yatarken direk rahmimi hissedebiliyorum çok garip top gibiama bi tık büyümesi normal ya avokado kadar olduk. Kese ne kadar oldu acabaa
Musmutlu yıllar diliyorum çok güzel denk gelmiş sağlıcakla gelsin minik prensMerhaba kizlar bugün doğum günüm ve fetal dna testim sonuclandi.çok sukur temiz cikti.ve listeye bir adet daha erkek yazmanizi rica edecegimgercekten bu sene erkek senesi galibaa.ve ben ultrasonda gormedigim icin hala inanamiyorum
dün 8 aylık biri vardı yanımda anam kocaman karnı kız paytak paytak yürüyor . Yanında karnım bi gıdımcık kaldı asjkdBüyüsün zaten jdjdd ay düz yatarken direk rahmimi hissedebiliyorum çok garip top gibi
Bende sırtüstü yattığım zaman karnım bir geriliyor ya rahatsız oluyor herhalde hanımefendi garip bir kıpırtılar hissediyorum kayıyor sanırımBüyüsün zaten jdjdd ay düz yatarken direk rahmimi hissedebiliyorum çok garip top gibi
Bana da kuzenim sen hamile olduğuna emin misin dedi geçen hsjsj ay çok da kocaman olmasın da azcık da hamile göbüşü olsundün 8 aylık biri vardı yanımda anam kocaman karnı kız paytak paytak yürüyor . Yanında karnım bi gıdımcık kaldı asjkd
Ben de öyle çok yatarsam kaçıyoBende sırtüstü yattığım zaman karnım bir geriliyor ya rahatsız oluyor herhalde hanımefendi garip bir kıpırtılar hissediyorum kayıyor sanırım
Yakında hissedersin canım benim ikinci gebelik 15. Haftadayım ondan sanırım daha erken hissettim ilkinde 17 den önce hissedememiştim zaten merak etmeyin bir başlayınca bir daha durmuyorlar keyfini çıkarın dışardan bile kıpır kıpır gözüküyorBen de öyle çok yatarsam kaçıyoama ben hareketlerini hissetmiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?