- 16 Haziran 2018
- 671
- 1.569
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.281
Başıma gelmedi ama ucu hep beyaz bilmiyorum neden. Ama okumuştum süt gelebilirmiş normalmişMememden süt geldi x( Çok garip mememi kurcalarken yanlışlıkla biraz sağdım galiba azıcık bi süt geldi var mı başına gelen
Sabah ofiste milleti öldürmem miYoook hayır ayrı tek başına geçmesi gerekiyor
Yaa güldürdün canım benı tam yatarayakMememden süt geldi x( Çok garip mememi kurcalarken yanlışlıkla biraz sağdım galiba azıcık bi süt geldi var mı başına gelen
Hahahah. Ya ben de görmüştüm sızma olabilir vs ama kendim ellerken olduğu için panikledim biraz internette de rahim kasılmalarına sebep olabilir vs yazıyor. Ama bildiğin küçük boncuk kadar kolostrum geldi sarıya çalan beyaz renkte. Acayip garip hissettim. Tadı da aşırı yoğundu hemen tadına baktım :-DYaa güldürdün canım benı tam yatarayaksüt kanalları doluyor artık,gelebılır bazen,ama cok kurcalamayın diyor uzmanlar ozellıkle son aylarda
25 haftalık benim 18 den beri ufak ufak hissediyodum. 21 den beridir de her gün mutlaka hissediyorum otururken gün içinde, tezgahta bir şeyler yaparken uzanırken rahat durmuyo bicirikKızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra
Canım plesentanin konumu vs önemli bazilarinin önde olduğu için bebeği aşırı hissetmiyo olmak normal diyolar. Belki bebişin daha sakin uysal bişi olur bilemedim ama canını sıkmaHissedenlere maşallah benim 21 hafta daha tık yok. Ne bi tekme ne bi his hiç bi şey
Ben de sknxjsnxksjdkd yatiyom yiyom yine yatiyomBen yapmıyorum hiç bişe. Karpuz gibi olduğum yerde büyüyorum yapanları tebrik ederim
Benim plesanta sağdaydı o yüzden çok erken hissetmeye başladım. Son kontrolde ön duvarda dedi doktor ama gene de çok net hissediyorum25 haftalık benim 18 den beri ufak ufak hissediyodum. 21 den beridir de her gün mutlaka hissediyorum otururken gün içinde, tezgahta bir şeyler yaparken uzanırken rahat durmuyo bicirikbu iki gündür üste mi çıktı bilmiyorum ama tekmeden farklı bir şey yapıyor ve huylaniyorum resmen içerden gıdıklıyo jdndjejdjdk
Canım plesentanin konumu vs önemli bazilarinin önde olduğu için bebeği aşırı hissetmiyo olmak normal diyolar. Belki bebişin daha sakin uysal bişi olur bilemedim ama canını sıkma
Ben de sknxjsnxksjdkd yatiyom yiyom yine yatiyom
Benim de sagdaydi 18 kusurde hissettim plasenta onde olunca cok erken hissediliyormus sanirim. Bide erkolar genelde saga yapisiyomus ben sagda sertlik hissediom amaBenim plesanta sağdaydı o yüzden çok erken hissetmeye başladım. Son kontrolde ön duvarda dedi doktor ama gene de çok net hissediyorum
Yaaaa çok güzeelNasiliz djfjdjd nedense cok komik geliyo bebek kiyafetleri her yere atip guluyorum
Aa benim de erkek ama sol da takılıyor hep 16 dayken işte aşağıdaydı sanırım o zaman ilk tekmeleri hissetmiştim. 19 da sağ yan duvara çıkmış. Şimdi ön duvarda dedi doktor. Oynak bişey galiba buBenim de sagdaydi 18 kusurde hissettim plasenta onde olunca cok erken hissediliyormus sanirim. Bide erkolar genelde saga yapisiyomus ben sagda sertlik hissediom ama
Ay çok güzel ya ben daha net hareket hissetmiyorum o yüzden iki günde bir dinliyorum zararsızmis zatenEvet evet bazı günler baya güçlü bazı günler daha sakin ama muhakkak hissediyorumben de Doppler aldım senden görüp bazen saatlerce hissedemiyorum panik yapmamak için aldım koydum kenarı
Babasi almis onu. Bana aldigi da bu hamile atleti hsjdfjdj saol tesekkur ederim yaYaaaa çok güzeel
Sana aşık gibi yorumladım ndjdjdBabasi almis onu. Bana aldigi da bu hamile atleti hsjdfjdj saol tesekkur ederim ya
kahve içince geçmez mi? Hani parfüm bakarken mağazada kahve koklatıyorlar ya, bastırıyor demekSabah ofiste milleti öldürmem miya da kocam direkt gider herhalde
Bi sarımsak aşığı olarak hayır diyorum hdjfdnkahve içince geçmez mi? Hani parfüm bakarken mağazada kahve koklatıyorlar ya, bastırıyor demek
İstemsizce bende güldüm vallahiYaa güldürdün canım benı tam yatarayaksüt kanalları doluyor artık,gelebılır bazen,ama cok kurcalamayın diyor uzmanlar ozellıkle son aylarda
TühBi sarımsak aşığı olarak hayır diyorum hdjfdn
Ben banyoda lavabonun üstüne koydum kremi sabahları yüzümü yıkadıktan sonra hemen sürüyorum çatlamasın karnım dieBende yok şuan inşallah olmazdaçünkü yaglamayi unutuyom çoğu zaman