- 20 Mart 2019
- 152
- 70
- 98
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
Amin inş canım bende kan pıhtılaşması var iğne ve hap kullanıyorum bu gebelikte inş bende aralık ayında kürtaj olmuştumBenim de bir kızım var 2021 Eylül annelerindeydim. Bu yıl Ocak ayında benim de bir kaybım oldu. 3 aylıktı. Sağlıkla ilerlemesinin kıymetini o kadar iyi anlıyorum ki. İnşallah bu sefer kucağımıza sağlıcakla almak nasip olur. Çok geçmiş olsun
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 8-03-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ ŞEHİR Glz 29 1 28
Ara ara bende de oluyor. Bir de bel ağrısı var, sebebi gebelik mi bilmiyorum tabi. Ama kasığımın sol tarafında, genelde batma olan tarafta bir hissim var yaniKizlar kasik agrilariniz nasil? Benim surekli kasigimda bir agri var gibi, ama bazen cok siddetleniyor, sanci seklinde giriyor.
Benim de kasık ağrım devam ediyor tıpkı regl sancısı gibiKizlar kasik agrilariniz nasil? Benim surekli kasigimda bir agri var gibi, ama bazen cok siddetleniyor, sanci seklinde giriyor.
Evet bel agrisi da arada hatirlatiyor kendisiniAra ara bende de oluyor. Bir de bel ağrısı var, sebebi gebelik mi bilmiyorum tabi. Ama kasığımın sol tarafında, genelde batma olan tarafta bir hissim var yani
Size beta baktı mı benim keseye bakıp gönderdimerhaba hanımlar benimde sat 20 Mayıs 5 hafta gebelik keseyi bugün gördüm çok şükür kalp atışı için 2 hafta sonra gidecem sizde durumlar nasıl bende hala belirti yok gayet enerjik bir durumum var
Aynı zamanlarda bizimMerhabalar,
Son regl tarihim 27 Mayıs.
4+4 te karından ultrason ile kese görüldü.4+3 te verdiğim kan testi sonucu beta hcg 4518'di. Tahmini doğum tarihi mart başı görünüyor. İnş Allah tamamına erdirsin hepimiz için
Belirtiler de kasık ağrısı var alt karın bölgesi, son iki gündür daha belirgin hissediliyor. Mide bulantısı henüz yok.
Güzel haberlere inşallahAynı zamanlarda bizimbende çarşamba gideceğim kontrole. Sağlıkla gelsin inşallah
Daha çok az kişiyiz. Keseyi görmek için bile erken sankiKızlar doktora giden vs yok mu hiç, sessizleşti grup
Kızlar doktora giden vs yok mu hiç, sessizleşti grup
Canım ben geçen gün gittim 25 Haziran alttan ultrasonla keseyi gördü beta bile bakmadı tekrar kese ve haftası uyumlu dedi gönderdiKızlar doktora giden vs yok mu hiç, sessizleşti grup
Merhaba. İnşallah hayırlısı ile ben de Mart annesi olacağım.Sat 29 Mayıs. Beta hcg 173 çıktı.
Merhaba benim iki gün adetim geçti 99.09grbelik 10gunluk dedi normalmi değerUmarım yolunda ilerler her şey hepimizin
Aynen benimde sol tarafta sürekli regl ağrısı gibi arada vajinaya geliyo agriBenim de kasık ağrım devam ediyor tıpkı regl sancısı gibi
MaaşallahMerhaba benim de hcg 1039 cıktı 4 haftalık subat mart gibi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?