- Konu Sahibi elektroforez
3+5Kaç haftalık sizinki benimde adet ağrım oluyordu o geçti şuan ama hiç hamile değil gibiyim inş herşey yolunda olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3+5Kaç haftalık sizinki benimde adet ağrım oluyordu o geçti şuan ama hiç hamile değil gibiyim inş herşey yolunda olur
Umarım yolunda ilerler her şey hepimizin
İnş senin daha çok yeni erken öğrendin galibaUmarım yolunda ilerler her şey hepimizin
Maşallah erken öğrenmişsiniz inş güzel haberler almak ümidi ileSat 29 Mayıs. Bugün tam 4+0
Sabırsızım biraz. Hemen test yaptımMaşallah erken öğrenmişsiniz inş güzel haberler almak ümidi ile
Evet erken öğrenmiş oldum planladığımız bir durum olunca sabredemedimİnş senin daha çok yeni erken öğrendin galiba
Bende çok erken öğrendim o yüzden vakit geçmiyor hala belirtti yok bende bulantı olunca sanki yolunda gibi geliyor banaSabırsızım biraz. Hemen test yaptım
Çok iyi yaptın canım hakkımızda hayırlısı olsun inşEvet erken öğrenmiş oldum planladığımız bir durum olunca sabredemedim
Hayırlı olsun canım inş sorunsuz tamamlaman ümidi ileSelamlar tam tüp bebek komisyonu sürecinde ateş artışı ile tahmin ettim ve şükür.
Sat 31 mayıs , 26gün hcg 554 ile kesinleşti. İnşallah sağlıklıdır hepimizin.
Doktora gitmeye korkuyorum ama 5+5e randevu ancak alabildim
Ben şimdiden hastane çıkışı bakmaya başladım bulantı çok rahatsız ediyor. En korktuğum şeylerden biri o. İlk 3 ayın en zor zamanlarıBende çok erken öğrendim o yüzden vakit geçmiyor hala belirtti yok bende bulantı olunca sanki yolunda gibi geliyor bana
Kasık ağrılarım endişelendiriyor beni bir tık sadece hâlâ regl olacakmışım gibi ağrım var normal mi regl tarihim yarın normaldeÇok iyi yaptın canım hakkımızda hayırlısı olsun inş
Evet o dönemler zor ama yolunda gitmesi bize o zor anlatı unutturuyorBen şimdiden hastane çıkışı bakmaya başladım bulantı çok rahatsız ediyor. En korktuğum şeylerden biri o. İlk 3 ayın en zor zamanları
İlk günler regl olacakmış hissi normal. Kasıkta batmalar da olabilir. Beta hcg değeriniz düzenli artmış mı ona bakarsınız bir kere. Sonra zaten keseyi görmek için dr kontrolü.Kasık ağrılarım endişelendiriyor beni bir tık sadece hâlâ regl olacakmışım gibi ağrım var normal mi regl tarihim yarın normalde
Sağlıklı sıhhatli kavuşalım, her şey yolunda gitsin de o zorluğu da çekeriz biz anneler.Evet o dönemler zor ama yolunda gitmesi bize o zor anlatı unutturuyor
Normal benimde öyle oldu ilk öğrendiğim zamanlar ayakta çok kalınca ağrım oluyor uzanınca geçiyor kasık ağrımda oluyor arada bir doktora sordum yerleştiği için normal ağrılar dediKasık ağrılarım endişelendiriyor beni bir tık sadece hâlâ regl olacakmışım gibi ağrım var normal mi regl tarihim yarın normalde
Aynen canım inş sorunsuz ilerler hepimizin gebeliğimizSağlıklı sıhhatli kavuşalım, her şey yolunda gitsin de o zorluğu da çekeriz biz anneler.
Amin... Senin ilk gebeliğin mi?Aynen canım inş sorunsuz ilerler hepimizin gebeliğimiz
Yok canım 1 tane kızım var 5 yaşında 2 tane kaybım oldu inş bu sağlıkla ilerlerAmin... Senin ilk gebeliğin mi?
Benim de bir kızım var 2021 Eylül annelerindeydim. Bu yıl Ocak ayında benim de bir kaybım oldu. 3 aylıktı. Sağlıkla ilerlemesinin kıymetini o kadar iyi anlıyorum ki. İnşallah bu sefer kucağımıza sağlıcakla almak nasip olur. Çok geçmiş olsunYok canım 1 tane kızım var 5 yaşında 2 tane kaybım oldu inş bu sağlıkla ilerler