- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 20
- Konu Sahibi elektroforez
Son adet tarihim 26 mayısMaaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihim 26 mayısMaaşallah
Açılan konu başlığı silinmiyor diye biliyorum benBana yardımcı olabilir misiniz lütfen forumda açtığım bir konuyu silmek istiyorum
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Genelde beta hcg değeri çıkınca iki gün sonra tekrar kan verip kandaki yükselişe bakıyoruz. Son adet tarihine göre 5.hafta da kese görünür. 7.haftada giderseniz de kalp atıışını duyabilirsiniz. Hastanede kapsamlı kan tahlili yapılıyor. Gereken tüm tahliller sağlık ocağında bakılmıyor. Adet tarihlerimiz sizinle aynı. Ben 5 Temmuza dr randevusu aldım.Merhabalar herkese. Nasipse ben de mart annesi olacağım. İlk annelik tecrübem çok heyecanlıyım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sat 29 mayıs. 28 haziran betahcg 124.25
Sizlerden ilk muayeneyi kese görmeyi ne zaman ve nerede yapmam yeterli olacağını öğrenebilir miyim? Sağlık ocağı özel hastane vs nereden başlamak gerekir
Editör siliyormuş sanırım nasıl ulaşabilirimAçılan konu başlığı silinmiyor diye biliyorum ben
Whatsapp numaraları oluyor oradan ulaşabilirsiniz editörlereEditör siliyormuş sanırım nasıl ulaşabilirim
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Hastane randevusu alayım o halde ben deHayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Genelde beta hcg değeri çıkınca iki gün sonra tekrar kan verip kandaki yükselişe bakıyoruz. Son adet tarihine göre 5.hafta da kese görünür. 7.haftada giderseniz de kalp atıışını duyabilirsiniz. Hastanede kapsamlı kan tahlili yapılıyor. Gereken tüm tahliller sağlık ocağında bakılmıyor. Adet tarihlerimiz sizinle aynı. Ben 5 Temmuza dr randevusu aldım.
Şuan sanırım 4+3 olması lazım yani 4. Haftadasınız kızımda beta 2045 falandı yanlış hatırlamıyorsam 5. Haftamdaydım.Arkadaşlar benim kafam karıştı, ben 31 mayıs son regl başlancı, bazı uygulama ve siteler 4. hafta diyor, bazıları 5 diyor. Hangisi? Daha doktora gidemedim sadece beta baktırabildim. Malesef randevu almak kolay değil.
27 haziran per. Beta:1182
Balım seni burda görmek mutlu etti beni inşallah güzel haberlerini de alıcazKızlar selamm benim sat 1 Haziran yumurtlama 21 Haziran. Bugün 9. Günü yumurtlamamın test yaptım çok silik çizgi çıktı. İçimden bir ses hamilesin diyor umarım yanılmam daha önce de silik çizgi görüp hüsrana uğramıştım. Ama bu sefer nedense hissediyorum bilmiyorum. Gönül hep öyle hissediyor zaten de. Varsa da kabulüm yoksa da
İnşallahh canımm sende var mı belirtilerrrBalım seni burda görmek mutlu etti beni inşallah güzel haberlerini de alıcaz
Bende kaşık ağrısı ve bulantı oluyor arada ama çok sık değil sanki hamile değilmişim gibi hissettiriyor belirti olmayışıİnşallahh canımm sende var mı belirtilerrr
Kaç haftalık Şuan canımBende kaşık ağrısı ve bulantı oluyor arada ama çok sık değil sanki hamile değilmişim gibi hissettiriyor belirti olmayışı
5+5 canımKaç haftalık Şuan canım
Benim kızımda 6. Haftada başlamıştı bulantılar ama inşallah olmaz sende hafif şekilde atlatırsın 3 aylık dönemi5+5 canım