- 1 Nisan 2014
- 2.434
- 3.533
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.801
Bende 25 yaşında 2. Bebeğime hamileyim yakınızHerkes aynı yaşta nerdeyse ben biraz küçük kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 25 yaşında 2. Bebeğime hamileyim yakınızHerkes aynı yaşta nerdeyse ben biraz küçük kaldım
Benim kızında aynı böyle sadece kafa yönü aynı değil nasip ya bide erkek olaydı konuyu kapataydık iyiydiBacım kendi kızımın ultrasonuna benzettim valla
Senin de kızın vardı dimi bende 25 yaşımdayımBende 25 yaşında 2. Bebeğime hamileyim yakınız
Bende o moddayım bebeğim kız olursa iş biter yada uzuuuuun süre bu toplara girmem yoruldum çünkü iki yıldır hamileyimBenim kızında aynı böyle sadece kafa yönü aynı değil nasip ya bide erkek olaydı konuyu kapataydık iyiydi
İmreniyorum böyle senin gibileri duydukça ben resmen kırk takla attım olsun diye hiçbir sorun yokken hiçbir şekilde olmadı 2 aşılama yaptık olmadı en son tüp bebek oldu Allah yüzüme baktı şükürYaaa ben denemeden oldu çok muzdaribim resmen mecbur bıraktı gibi bişey
Benimki oğlanSenin de kızın vardı dimi bende 25 yaşımdayım
ya benim de öyle geçiyor ama kız isterim :) sağlıklı olsun daSenin erkek olcak gibi hissediyorum baştan beri nedense :)) normalde pek kuvvetli degildir hislerim ama senin erkek annesi olcakmişsin gibi geciyor icimden :))
benim demirim yüksek, referans üst seviye 145 benim 155Kızlar kan değeri yüksek olan var mı?
Ay inşallah senin kızın olsun amin konuyu kapaat nasip ya aralarında 1 yaş olacak o yüzden kızda çok güzel olur ikisi içinBenimki oğlan
İnşallah benimki kız seninki erkek olur
Kv desem sana güzel bir erkek duası ederdi
Aynıyız seninle planlı mıydı gebeliğinBende o moddayım bebeğim kız olursa iş biter yada uzuuuuun süre bu toplara girmem yoruldum çünkü iki yıldır hamileyim
Benim de tam fıtık değil ama fıtık başlangıcı var. Hamile iken zorlanabilirsin diye bir takım egzersiz yazmıştı doktor. Yaptım, geçti gibi ama yine belli ediyor kendini demek ki.Benim zaten bel fitigim vardi, ilk andan itibaren hatirlatmaya basladi kendisini, ozellikle azicik is yapayim ayakta kalayim, hemen basliyor.
Bebişim normal kan ya yanlış yazmış olabilirim vücudumuzdaki kan değeri. Doktor bana kan ver dedi ama ben tekrar sormayı unuttum Kızılay'a kan versem hamilelik döneminde problem olur mu acaba. Demir ilacı kullanma sen o zaman kuzum dikkat etya benim de öyle geçiyor ama kız isterim :) sağlıklı olsun da
benim demirim yüksek, referans üst seviye 145 benim 155
İşte sen kan sordun benim demir yüksek dfjsksBebişim normal kan ya yanlış yazmış olabilirim vücudumuzdaki kan değeri. Doktor bana kan ver dedi ama ben tekrar sormayı unuttum Kızılay'a kan versem hamilelik döneminde problem olur mu acaba. Demir ilacı kullanma sen o zaman kuzum dikkat et
Geçmiş olsun, halbuki daha yolun başındayız. Göbeğimizi nasıl taşıyacağızBel ağrımayı bırak sanki belim ayrılıyor. Ayakta kalmak hiç gelmiyor ya
Yok planlı değildi pkos kist vs falanda var bendeAynıyız seninle planlı mıydı gebeliğin
Bende ilk hamile kalmaya çalıştığımda benzer şeyleri yaşadım hatta o ara 2 tane kaybettim bazen vücut sorun olmasa da kabul etmiyor bu durumu gerçektenİmreniyorum böyle senin gibileri duydukça ben resmen kırk takla attım olsun diye hiçbir sorun yokken hiçbir şekilde olmadı 2 aşılama yaptık olmadı en son tüp bebek oldu Allah yüzüme baktı şükür
Kalbimi okudun şu an aynılarını düşünüyorum inşallah erkek olurda defter kapanır diyeBenim kızında aynı böyle sadece kafa yönü aynı değil nasip ya bide erkek olaydı konuyu kapataydık iyiydi
Ayy sen en küçüğümüz sünBende 25 yaşında 2. Bebeğime hamileyim yakınız
Merhaba kese 17 mm iken bebeğiniz görünmüş müydüBebegi görmediği için kese noyutunu 6+6 ölçüp kaydediyorlar sonraki kontrolde kese büyüklüğünü takip etmek için bnmde 5+4 de 17mm kese ölçtü ve 6+6 yazmıstı bir hafta sonrasında bebegi görünce güncelledi
Bende emziriyodum ve hiç adet olmamıştım geri çekilmeyle korunuyoduk öyle kaldımYok planlı değildi pkos kist vs falanda var bende
Yoksa bu adamlar bize 5 tane doğurtur shshshsj bi tane daha yapabilirim ama 3ten sonrası beni tımarhaneye gönderirKalbimi okudun şu an aynılarını düşünüyorum inşallah erkek olurda defter kapanır diye