- Konu Sahibi elektroforez
- #5.841
Ben de carsamba vericem canim ayrica 1 hafta boyunca seker kontrolu yapcam seker olcum cihaziylaYok kuzum kullanmıyorum. Başlamadı ilaca. Sadece takip ederek yükselirse verecek. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de carsamba vericem canim ayrica 1 hafta boyunca seker kontrolu yapcam seker olcum cihaziylaYok kuzum kullanmıyorum. Başlamadı ilaca. Sadece takip ederek yükselirse verecek. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Hadi bakalım inşallah tertemiz çıksın sonuçlar canım benimBen de carsamba vericem canim ayrica 1 hafta boyunca seker kontrolu yapcam seker olcum cihaziyla
Masajda iyi geliyor bol bol masaj yaptırınBenim de tam fıtık değil ama fıtık başlangıcı var. Hamile iken zorlanabilirsin diye bir takım egzersiz yazmıştı doktor. Yaptım, geçti gibi ama yine belli ediyor kendini demek ki.
Neyse bize de söyle ödüm kopuyor yaramaz çocuktanAy ben üst katımdaki çocuğun ismini öğreneyim. Böyle bir yaramazlık yooook :) Erkek olursa o ismi koymıyım. Ege ismi de hoşuma gidiyor
Amin evlat acısı anneliği hissettikten sonra çok farklı bişey kadın için çok yorucu bi süreç kimsenin kucağını boş koymasın AllahEvet çok haklısın ilkinde de böyle oldum 15 ay sebepsiz olmadı tedaviye başlayacağımız ay olmuştu Allahım acılarını göstermesin inşallah
Valla benimki o konuda aşırı cahil ve görgüsüz erkek diye tutturmuş durumda ama Allah onun isteğine göre vermiyor sonuçta nasipte ne varsa o ben kız daha çok severim misalen erkek çileAy bu kvlerden gecen bana erkek olursa senin olsun sonra bana kiz yap dio ona vereymisim kizi cehalet iste
Amin canim senin de ayni sekildeHadi bakalım inşallah tertemiz çıksın sonuçlar canım benim
Geri çekilme aslında bir korunma yöntemi değildir diye akıl verirdim etrafa yapmayın diyordumBende emziriyodum ve hiç adet olmamıştım geri çekilmeyle korunuyoduk öyle kaldım
Haha benim ki de şokta çünkü ikimiz de istemiyorduk süpriz gibi oldu cidden zamansız hediye diyelim sağlıkla gelsinlerBenim de kocam ağladı aglıcak sksjhsjshd ikinciyi kendisi de istemiyordu olunca bari erkek olsun üçüncüyü istemiyorum dedi seneye tepesinde iki kızla gezer artık
Oo gelde bunu anlat anlamazlarki işlerine göre konuşurlarKızlar inşallah gönlünüze göre olsun da baskı altında hissetmeyin sonuçta oğulları Y kromozomu göndermiyor sizlik bir şey yok
Bizim kv ler arkadaş heraldeValla benimki o konuda aşırı cahil ve görgüsüz erkek diye tutturmuş durumda ama Allah onun isteğine göre vermiyor sonuçta nasipte ne varsa o ben kız daha çok severim misalen erkek çile
Ben de aynı34 yaşindayım ilk bebeğim olcak insallah
Ben şampuan, saç kremi, roll on yves rocher kullsnıyorum canım. Diş macunu hala evde ne varsa o bir de kafam karışık florürlü florürsüz mü kullanmak lazım? O yüzden daha karar veremedimKızlar diş macunu, şampuan vs hamilelikte ne kullanıyorsunuz değiştirdiniz mi ben değiştirmedim ama yine de bir emin olamadım
Ya ben gebelik düşünmeden önce dahiliyeye gidip eksikleri görüp takviye almıştımDemiri yüksek biri tebrik ederim benim 65 çok düşük sürünüyorum
Bendensin bende gitmiştimBen şampuan, saç kremi, roll on yves rocher kullsnıyorum canım. Diş macunu hala evde ne varsa o bir de kafam karışık florürlü florürsüz mü kullanmak lazım? O yüzden daha karar veremedim
Ya ben gebelik düşünmeden önce dahiliyeye gidip eksikleri görüp takviye almıştım
Akıllılık etmişiz beklemediğim kadar erken geldi ama iyi oldu depolar fullken geldi bebişimBendensin bende gitmiştim
İyi ki gelmişler ben bekliyordum çok istiyordum çok bekliyordum çok şükür RabbimeAkıllılık etmişiz beklemediğim kadar erken geldi ama iyi oldu depolar fullken geldi bebişim
Ya ben diyordum bi tatile gidip gelelim üstüne düşeriz hatta tatilde regl olcaktım geciktirici içeyim dedim. Ama içimden bi ses hormonlarını bozmaya değmez içme dedi hahah hatta evde bi tane gebelik testi vardı onu çantaya atmışım ne alakaysaİyi ki gelmişler ben bekliyordum çok istiyordum çok bekliyordum çok şükür Rabbime
Teşekkür ediyorum canım deneyeceğimDiş macunumu rossmandan biomed diye bir marka var temiz içerik diye duymuştum Ona geçtim Şampuan roll on yves rochera geçicem bir türlü fırsat olmadı Alamadım henüz
Sağol canımSampuani degistirmedim ama dis macununu eyup sabri tuncerin kullaniyorum