- 9 Ağustos 2016
- 6.322
- 20.741
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.701
erkek sankii :)Selam kızlar herkes iyidir inşallah biz 11+4 olduk dün gördük bebişi. Tahmin yapabilen var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek sankii :)Selam kızlar herkes iyidir inşallah biz 11+4 olduk dün gördük bebişi. Tahmin yapabilen var mı aranızda
Tarzını bilmiyorum ama bence bu ilk tarzdaki kalın topukta rahat olabilirbulamadım işte ya bulursanız üstüme atın. Kuzenim de bu kaymaz mı babet giysen falan dedi o da çok günlük olur ya. Eskiden ne topuklar giyerdim bu fasülye hayatımı değiiştirdii
Eveeet olmuşBak olmuş seninki de
Çok tatliş ya bende böyleyimmmmmmmEki Görüntüle 3465820
Benim şu anda böyle 4 cm genişlemiş belim. (Şortumu çok seviyorum bana göre baya renkli ama aşırı rahat hahahah)
Selam maya biz de Kosova kumanovalıyız. Çok gitmek istiyorum oralara. Sonra da Kırklareli’ye gelmişlerAyy evett benim annemin tarafı da kırklarelili hatta ordalar makedonyanın neresiii
Doğma büyüme istanbul ama babam Makedonya da doğmuş. Sonradan buraya gelmişler
Kahvelerde açılarak gidicek hiiiiç merak etme. Şu an benim bembeyaz geliyoor regle az kaldı
canım uzun süre ayakta duracaksan bu topuk yorabilir seni biraz daha az düşünebilirsinEki Görüntüle 3465924
bu nasıl sence?
Doktorun %90 kız demesi dışında hiçbir şey kız çıkmıyor bende de cin takvimi Rus takvimi kan değişimi vs artık o tuzu da yaptılar burnumu kaşıdım her şey erkek aslında. Ama nuba göre de kız dedi arkadaşlarım. Bi kızım var 5 buçuk aylık erkek olsun isterdim ama bi yandan da aralarında 1 yaş olacağı için kız olmasını da istedim. Hayırlısı sağlıklı olsun da inşallaherkek sankii :)
Kese sekli kıza benziyor sanki :) ama belli olmaz tabi. Doktorunz bir tahminde bulundumuSelam kızlar herkes iyidir inşallah biz 11+4 olduk dün gördük bebişi. Tahmin yapabilen var mı aranızda
şu tek bant olandan var ben de, bizimkiler arnavut gösteriş severler jdfsffsTarzını bilmiyorum ama bence bu ilk tarzdaki kalın topukta rahat olabilir
yaaa memnun olduum :) ben de çoook gitmek isterdiiimSelam maya biz de Kosova kumanovalıyız. Çok gitmek istiyorum oralara. Sonra da Kırklareli’ye gelmişler
Yok canım uzun süre ayakta tutmazlarr beniiicanım uzun süre ayakta duracaksan bu topuk yorabilir seni biraz daha az düşünebilirsin
%90 kız dedi bunu diyen herkes sana 3.yolu gözüktü diyor 26 yaşımda iki çocuk annesi olucam yaşta küçük oluncaKese sekli kıza benziyor sanki :) ama belli olmaz tabi. Doktorunz bir tahminde bulundumu
doktor dediyse doğrudur :) benim de tüm takvimler ve kocam erkek diyo hahahahDoktorun %90 kız demesi dışında hiçbir şey kız çıkmıyor bende de cin takvimi Rus takvimi kan değişimi vs artık o tuzu da yaptılar burnumu kaşıdım her şey erkek aslında. Ama nuba göre de kız dedi arkadaşlarım. Bi kızım var 5 buçuk aylık erkek olsun isterdim ama bi yandan da aralarında 1 yaş olacağı için kız olmasını da istedim. Hayırlısı sağlıklı olsun da inşallah
Yine de bidaha ki ay kesin bişey dicem dedi bakalım hayırlısı olsun inşallahdoktor dediyse doğrudur :) benim de tüm takvimler ve kocam erkek diyo hahahah
Erkek olana kdr devammı yoksa :))) belkide erkektir rabbim gonlunuze gore versin%90 kız dedi bunu diyen herkes sana 3.yolu gözüktü diyor 26 yaşımda iki çocuk annesi olucam yaşta küçük olunca
Ay yok 3.de kız olur cenneti garantileriz bi taneyle kafayı yedim seneye gidip bağlatmazsam iyidirErkek olana kdr devammı yoksa :))) belkide erkektir rabbim gonlunuze gore versin
Bende ayin 28 inde kontrolum var ogün tam 11+4 oluyor insallah bizim doktorda bir tahminde bulunurAy yok 3.de kız olur cenneti garantileriz bi taneyle kafayı yedim seneye gidip bağlatmazsam iyidir
Cok sık acikiyorum ama canim yemek istemiyor midem asiri kaziniyorAciktigim zaman sanki midemi kürekle kaziyorlar o an yemezsem bayılacak gibi oluyorum sizinde böyle oluyor mu ağzımın tadı berbat sürekli geceleri de tuvalete cikiyorum benim her hamillegim böyle geçiyor gercketen çok yorucu
Gozunaydin canim cok sevindim kacinci haftadasin ki bulanti daha da artacagini soylediKızlarr doktordan geldim şimdi. Çok şükür her şey yolunda. Bebişlerimden birinin kalbi 135, diğeri 150 olarak atıyormuş. Doktor ikisi de normal dedi. Bu haftadan sonra bulantıların artabilir çok rahatsız ederse serum takarız,ilaç başlarız dedi
İlk önce bi tahminde bulunamıyorum dedi sona doğru kız tahmininde bulundu inşallah sizinki de görebilir ilk çocuk muBende ayin 28 inde kontrolum var ogün tam 11+4 oluyor insallah bizim doktorda bir tahminde bulunur
Evt ilk cocuk allah izin verirse buarada ikili test yaptirdinz mi sizİlk önce bi tahminde bulunamıyorum dedi sona doğru kız tahmininde bulundu inşallah sizinki de görebilir ilk çocuk mu
Yok ben kızımda da yaptırmamıştım doktor ense burun kalınlığına bakıyor sadece test yaptırmak istemedim ikisinde de. Ense burunda sıkıntı çıkmıyor çok şükür her şey rabbimden bi sıkıntı olsa aldırmam o yüzden bilmemek daha iyi geliyor banaEvt ilk cocuk allah izin verirse buarada ikili test yaptirdinz mi siz