- 14 Mayıs 2021
- 4.577
- 9.026
-
- Konu Sahibi elektroforez
Ayyy aynıymısız senınle benımde salı 466313 çıktı salı günühesaplarıma göre pazartesi 3000 i geçiyor o yüzden pazartesi çağırdı ama daha 4 gün var
Tatıle gitsende dıkkat et canım kendını yorma fazlaMerhabalar hayırlı olsun öncelikleben de 6+2 yim bugün gideceğim doktora pazartesi yola çıkacağız tatil için soracağım doktoruma. Söylediklerini iletirim size
Aa evet çok yakın son adet tarihin ne canım kaçla öğrendinAyyy aynıymısız senınle benımde salı 466randevuyuda haftaya salı verdı.hadı aynı zamanda gorcez ınsallah saglıkla gorelım tatlım
10 hazıran kuzum son adet tarıhımAa evet çok yakın son adet tarihin ne canım kaçla öğrendin
Yol cok uzun degılse bısey olmaz dıye dusunuyorum canım ama doktoruna sor en ıyı kararı o verır.ben senın yerınde olsaydım dr ne derse onu uygulardım ılerde vıcdan yapmamak ıcınŞansıma dün öğrendim cuma da tatile çıkacaktıkilk 3 ay mı kritik daha sonralar giriliyor mu nette girilebilir diyen de var kafam çok karıştı
7 haziran canımm10 hazıran kuzum son adet tarıhımbıraz erken ogrendm 4 temmuzda 20 yle sen kuzucum
Yaa ne guzeeel7 haziran canımmben 6 temmuzda 47 ile öğrendim önce evde idrar testinde çok silik çizgi gördüm sonra direk kan vermeye gittim 47 çıktı sonra 3 kere daha kan verdim 113 ve 313 olarak devam ettiği için doktorum daha kana vermene gerek yok pazartesi kese için gelirsin dedi ama o kadar heyecanlıyım ki zaman geçmiyor resmeen hadi inşallah birlikte güzel haberler alalım tatlım
Kayımvalideyle gideceğiz ilk torun bir de onun için kendimi yormayacağım sanırım hiçTatıle gitsende dıkkat et canım kendını yorma fazlave cok sıcakta dısarı cıkma henuz mınıkler ya ondan dolayı,denız suyu ıyı bıle gelır mantıken kemıklere d vıtamını denız gunes super olur
Merhaba canım doktor bulabildin mi bende Ankara dayım ve doktor arayısındayız
Canım ben kesedekı yolku gorunce soylecegım annelerımıze babalarımızaAilelerinize ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz arkadaşlar :)
Ben de 8. Haftadan sonra düşünüyorum bakalımCanım ben kesedekı yolku gorunce soylecegım annelerımıze babalarımızahepımız aynı sehırdeyız zaten küserler soylemezsek
Cumartesi gözükme ihtimali var bence mantıklıYaa ne guzeeelhemen hemen aynı ılerlıyoruz ama benım beta bıraz 4 katı 4 katı yukselıyor benım beta salıya kadar beklersem 7 bını bulur heralde şuanda kararımı kesınlestırdım cumartesı herkesten gızlı bu operasyonu yapmalıyım
Her şey üst üste geldi dün gebe olduğumu öğrendim yarın yola çıkacağız bir doktorum da yok henüzYol cok uzun degılse bısey olmaz dıye dusunuyorum canım ama doktoruna sor en ıyı kararı o verır.ben senın yerınde olsaydım dr ne derse onu uygulardım ılerde vıcdan yapmamak ıcın
Devlet hastanesi olarak Etlik ve Bilkent şehir hastanelerinden memnun olanlar var çevremde. Özel hastane olarak Liv Hospital, Medical Park var benim görüşmeyi düşündüğüm özel doktor olarak ise Sevtap Hamdemir Kılıç ve Aslı Yücetürk ile görüşmeyi planlıyorum Her iki doktor da ve hatta her iki özel hastane de tavsiye üzerine aklımda. Fakat henüz karar vermedim. Eğer varsa sizlerin de önerebileceği çok iyi olur seçenek olarak zira doktor gerçekten önemli bu süreçte.Kızlar merhaba, ilk gebeliğim olduğundan Ankara'da hastane veya doktor önerebilecek biri var mı aranızda?
Canım bende anadolu yakasında doktor araştırıyorum , Adana da gebe olduğumu öğrendim, cumartesi geçiyorum istanbula.Her şey üst üste geldi dün gebe olduğumu öğrendim yarın yola çıkacağız bir doktorum da yok henüzİstanbul Anadolu yakasında olanlardan doktor tavsiyesi alabilirim
İnşallah canımm hepimize sağlıkla gelsiiiinCanımmmmortalama 6 haftadan sonra kalp atışı duyuluyor zaten takılma, yeter ki sağlıklı ilerlesin gebelik, bebişler sağlıkla bizimle olsun