- 14 Mayıs 2021
- 4.577
- 9.025
-
- Konu Sahibi elektroforez
Canım benım çok tatlısınCanım günaydın, sağlıklı ve seyrinde ilerliyor gibi maşallahbir kere kötü deneyim yaşadın diye hep yaşayacaksın diye bir şey yok, bu güzelliğin keyfini çıkar tatlı anne kaç haftalık canım şu an gebeliğin
Canım sende cok badıre atlatmıssın gelmıs gecmıs olsunYani ben bu doktorların vurdumduymazlığını anlamıyorum gerçekten. ben iki sağlıksız gebelik geçirdim biri 9 haftalıkken kalbi durduğu için, diğeri de 7 ay önce boş gebelik olduğu için kürtajla sonlandırıldı. Boş gebelikte değerlerim güzel arttı, kese göründü falan ama 5.5 haftalık olduğu için adam sonraki haftaya erteledi. Ertesi hafta izinli olduğu için bska bir dr gördü o da küçüktür kalp atışı dıyamayız diye 2 hafta sonrasına attı ki, 8 haftalık olunca başka bir hastaneye kalp atışı duymaya gittiğimde kesede bebek olmadığını öğrendik. Ve bu özel hastanede yaşanmış bir durum maalesef. Halen daha korkularım var, 37 yaşındayım, her şeyin gidişi farklı ama dr'lar olaya bizim gibi bakmıyor işte.Ama kötü bir şey yaşandı diye hep böyle olacak diye bir şey de yok. Dış gebelik geçirip sonrasında sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarım oldu.
Gözünüz aydın kalp atışı da duyulur sağlıkla umarımkaç haftalıktı sizin ne dedi doktor 6 galiba tam belli değil geç döllenme olmuş olabilir dedi .kese var ama bebeği göremedi 15 güne tekrar gidicem.cok korkuyorum ilk gebeligimde çok kötü bulantım vardı bunda çok az var evde yaptığım test de silik çizgi çıktı.gelişmiyor mu acaba diye endişe ediyorumGözünüz aydın kalp atışı da duyulur sağlıkla umarımkaç haftalıktı sizin ne dedi doktor
Amin .çok sağolun .Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Ayyy yerimmm minnoşuCanım benım çok tatlısınuygulama bugun 4+4 gösteriyor.gögüs hassasıyetı kasıklarda dolgunluk ve şişkinlik var belirtilerimde de evet tadını cıkarabılmek ıcın bir hafta rapor aldım evde beraber takılıyoruz mınık mercımekle
Ayyy canım benim yaaCanım sende cok badıre atlatmıssın gelmıs gecmıs olsuninşallah hepımız saglıkla goruruz bebeklerımızı ben dayanamayıp esımden bıle gızlı cumartesı baska bı doktora ultrason olabılırım salıya kadar zor beklerım cunku dıs hebelık durumunda beta fazla artarsa amelıyat olman gerekıyor erken yakalamak lazım artık gorursem keseyı salı gunu ılk defa gormus gıbı yaparım bebısımle aramızda sır olarak kalır bu durum
Canım genelde 5bin civarı olunca ultrasonda çok net görünüyor, ama ultrasonda görmediğini vajinal görmesi lazım. Başka bir dr'a göründün mü?Kızlar bide gecikmenin kaçıncı gününde gördünüz keseyi benm bugün gecikmenin 6.günü ama keseyi göremedik beta hgc 2153 vajinal baktılar ama göremediler görünmesi gerekmiyomuydu?
Bende küçük bi şehirdeyim malesefAyyy canım benim yaaseni çok çok iyi anlıyorum gerçekten. Eğer korkuların varsa bence de gidip görünmekte fayda var. Bazen dr deneyimi bazen kullanılan cihazlar farklı olabiliyor. Ben ilk gebeliğimde 5.5 haftalıkken kalp atışını duymuştum mesela. Ama şu an küçük bir şehirdeyim, özel hastane yok (olana da güvenmiyorum) mecburen devlette görünüyorum. Bu sefer sağlıkla sonuçlansın inşallah
Hayırlı olsunBuralara bir gün yazabileceğimi hiç düşünmemiştimPkosluyum SAT 1 Haziran. 9Temmuzda 6,38 ile öğrendim. 36 saatte 32,32ye çıktı. umarım bu şekilde devam eder. Adet olacak gibi kasık ağrım var. Bir de sık idrara çıkma. Onun dışında henüz bir şeyler farketmedim
Doktorum banada pazartesi gel dedi ama bende daha erken görüp rahatlamak istiyorumBende küçük bi şehirdeyim malesefultrason cihazları iyi değil evet buralarda.cumartesıne benım beta 3000 olmus olur gozukur herhalde dıye dusunuyorum ınsallah bıızm evın yanında hemen var kadın dogum polıkılınıgı hemen bı koşu gidip bakarım
Çok teşekkür ederim hepimize de hayırlı olsun inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun
Valla canım ben dayanamıcam orası kesınDoktorum banada pazartesi gel dedi ama bende daha erken görüp rahatlamak istiyorum
İnşallah sağlıkla ilerler sizinki de kötü deneyimler yaşamışsınız ama bence bu kez ödül zamanıAyyy yerimmm minnoşuher gebelik farklı bir mucize kesinlikle.. Geri gelmeyecek bu güzel günleri evhamlarımızla bozmayalım
İnşallah sağlıkla ilerler sizinki de kötü deneyimler yaşamışsınız ama bence bu kez ödül zamanıAyyy yerimmm minnoşuher gebelik farklı bir mucize kesinlikle.. Geri gelmeyecek bu güzel günleri evhamlarımızla bozmayalım
313 çıktı salı günüValla canım ben dayanamıcam orası kesınsenın kac cıkmıstı en son betan?
Merhabalar hayırlı olsun öncelikleMerhabalar benimde adet günüm gecikti hafif pembe leke geldi olacağıma andım olmadı 2-3 gün ara ara pembe pembe lekeler geldi sümüksü bir yapıda dün kan testi verdiğimde beta 275 çıktı yerleşme kanamasıymış hayırlısı olsunaynı zamanda idrar yolu enfeksiyonum da çıktı şu süreçte arkadaşlar tatile giden var mı havuz vs :)
Ben tatile gideceğimi söyledim havuz yasak. Denize girebilirsin dedi canım :)Merhabalar benimde adet günüm gecikti hafif pembe leke geldi olacağıma andım olmadı 2-3 gün ara ara pembe pembe lekeler geldi sümüksü bir yapıda dün kan testi verdiğimde beta 275 çıktı yerleşme kanamasıymış hayırlısı olsunaynı zamanda idrar yolu enfeksiyonum da çıktı şu süreçte arkadaşlar tatile giden var mı havuz vs :)