- 9 Ağustos 2016
- 6.473
- 21.198
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.081
Evettt kesinliklee şu an hiç ağrım yok meselaaBen de aynı öyle oluyorum istisnasız her sabah. Hatta bugün geçmeyecek galiba diyorum ama kalkınca hiç ağrı kalmıyor
Guno canım sağ ve sol yatmaktan yastık olmasına rağmen kalçalarım agriyoGünaydın kızlaruyanınca sırtınız beliniz tutulmuş oluyor mu? Şu an belim sırtım ağrıyor biraz. Kalkınca geçiyor
Ya ben yüzüstü yatmayı çok özledimGuno canım sağ ve sol yatmaktan yastık olmasına rağmen kalçalarım agriyo
Ben de aynı öyle oluyorum istisnasız her sabah. Hatta bugün geçmeyecek galiba diyorum ama kalkınca hiç ağrı kalmıyor
Benim de sağ ya da sola yattığım için kalçam acıyor ne tarafa yattımsa. Normalde deli yatarım dün gece dönerken karnıma bi kramp girdi 5 dk canım acıdı. Azcık daha sabretcez 3. Trimester e adım adım giderken şikayetler artmaya başlıyormuşGünaydın kızlaruyanınca sırtınız beliniz tutulmuş oluyor mu? Şu an belim sırtım ağrıyor biraz. Kalkınca geçiyor
Ben de sırt üstüYa ben yüzüstü yatmayı çok özledim
CNım bir süre sekronize olarak yine dalga hareketi gibi oluyorYerımm onuunasıl anlıyosuun hıckırdıgını yaa cok tatlı bunlaar,bu arada benım bebıs kocamın aynısı kopyası dr bıle dedı bugun,kocamı yenıden doguruyorum
aa ben şok bunu yazmaya gelmiştimKızlar selamlar
Benim vajinamda ara ara sızlama oluyor çok tedirgin oluyorum size de oluyor mu hiç
sırtım ağrıyor benim de hatta geceleri uyanıyorum bazen bir oraya bir buraya dönüyorum gece de Sonra hareket halindeyken geçiyorGünaydın kızlaruyanınca sırtınız beliniz tutulmuş oluyor mu? Şu an belim sırtım ağrıyor biraz. Kalkınca geçiyor
Evet, hatta salonda koltukta uzun süre yattığımda falan bile tutuluyo bazen. Uzun süredir var bu bende.Günaydın kızlaruyanınca sırtınız beliniz tutulmuş oluyor mu? Şu an belim sırtım ağrıyor biraz. Kalkınca geçiyor
Kilo artışın hızlı oldu mu Ya da hareketsiz kalıyor olabilir misin Yürüyüş iyi gelebilir Yok bunlarla alakalı değil diyorsan magnezyum doktorun öneriyorsa belki iyi gelebilir Bir de süt yoğurt tüketebilirsinKızlarrrr nasılsınız bakalım??
20+3 üz biz bugun. İnanılmaz kalça ağrım var oturduğum yerden kalkmak zulüm gibi. Bu haftalarda böyle kalça ağrısı neden olur bilmiyorum ileride ne yapacağımsol kalçam ağrıyor ne alaka dkdkdkd
Mide bulantılarım hafiflemişti 2 gündür yine şiddetli ve kızlar böyle anlatamadığım bir mide acısı yaşıyorum yanma desen değil ağrı desen değil bildiğiniz acı var içim zonkluyor çok değişik bir şey.he birde hapşırırken öksürürken ve kusarken işeme yeteneği yüklendi bana her hapşırığa bir don sizde öyle olan var mı
Kalça ağrısı 2-3 gün bende de oldu magnezyumu aksatmadan içtim geçtiiKızlarrrr nasılsınız bakalım??
20+3 üz biz bugun. İnanılmaz kalça ağrım var oturduğum yerden kalkmak zulüm gibi. Bu haftalarda böyle kalça ağrısı neden olur bilmiyorum ileride ne yapacağımsol kalçam ağrıyor ne alaka dkdkdkd
Mide bulantılarım hafiflemişti 2 gündür yine şiddetli ve kızlar böyle anlatamadığım bir mide acısı yaşıyorum yanma desen değil ağrı desen değil bildiğiniz acı var içim zonkluyor çok değişik bir şey.he birde hapşırırken öksürürken ve kusarken işeme yeteneği yüklendi bana her hapşırığa bir don sizde öyle olan var mı
Kilo artışım olmadı 5 ayda 2 kilo çok şükür. Çalışıyorum ve hareketsizde değilim magnezyumda içiyorumKilo artışın hızlı oldu mu Ya da hareketsiz kalıyor olabilir misin Yürüyüş iyi gelebilir Yok bunlarla alakalı değil diyorsan magnezyum doktorun öneriyorsa belki iyi gelebilir Bir de süt yoğurt tüketebilirsin
Magnezyum içmeme rağmen çok ağrıyor yürüyemiyorum bazen. Topallayacak raddeye geldim yaniKalça ağrısı 2-3 gün bende de oldu magnezyumu aksatmadan içtim geçtii
Bana geçen gün öksürmeden hapşırmadan işeme yeteneği yüklendi. Öylece işten eve geldim ve kaçırdım