Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı öyle oluyorum istisnasız her sabah. Hatta bugün geçmeyecek galiba diyorum ama kalkınca hiç ağrı kalmıyor
Günaydın kızlar uyanınca sırtınız beliniz tutulmuş oluyor mu? Şu an belim sırtım ağrıyor biraz. Kalkınca geçiyor
Benim de sağ ya da sola yattığım için kalçam acıyor ne tarafa yattımsa. Normalde deli yatarım dün gece dönerken karnıma bi kramp girdi 5 dk canım acıdı. Azcık daha sabretcez 3. Trimester e adım adım giderken şikayetler artmaya başlıyormuş

Yerımm onuu nasıl anlıyosuun hıckırdıgınıyaa cok tatlı bunlaar,bu arada benım bebıs kocamın aynısı kopyası dr bıle dedı bugun,kocamı yenıden doguruyorum
CNım bir süre sekronize olarak yine dalga hareketi gibi oluyor
Kızlar selamlar
Benim vajinamda ara ara sızlama oluyor çok tedirgin oluyorum size de oluyor mu hiç
aa ben şok bunu yazmaya gelmiştim
Günaydın kızlar uyanınca sırtınız beliniz tutulmuş oluyor mu? Şu an belim sırtım ağrıyor biraz. Kalkınca geçiyor
sırtım ağrıyor benim de hatta geceleri uyanıyorum bazen bir oraya bir buraya dönüyorum gece de Sonra hareket halindeyken geçiyor

Kızlarrrr nasılsınız bakalım??

20+3 üz biz bugun. İnanılmaz kalça ağrım var oturduğum yerden kalkmak zulüm gibi. Bu haftalarda böyle kalça ağrısı neden olur bilmiyorum ileride ne yapacağım sol kalçam ağrıyor ne alaka dkdkdkd

Mide bulantılarım hafiflemişti 2 gündür yine şiddetli ve kızlar böyle anlatamadığım bir mide acısı yaşıyorum yanma desen değil ağrı desen değil bildiğiniz acı var içim zonkluyor çok değişik bir şey. he birde hapşırırken öksürürken ve kusarken işeme yeteneği yüklendi bana her hapşırığa bir don sizde öyle olan var mı

Kilo artışın hızlı oldu mu Ya da hareketsiz kalıyor olabilir misin Yürüyüş iyi gelebilir Yok bunlarla alakalı değil diyorsan magnezyum doktorun öneriyorsa belki iyi gelebilir Bir de süt yoğurt tüketebilirsin

Kalça ağrısı 2-3 gün bende de oldu magnezyumu aksatmadan içtim geçtii

Bana geçen gün öksürmeden hapşırmadan işeme yeteneği yüklendi. Öylece işten eve geldim ve kaçırdım

Kilo artışım olmadı 5 ayda 2 kilo çok şükür. Çalışıyorum ve hareketsizde değilim magnezyumda içiyorum yani anlayacağınız benim popomun kendi keyfine ağrıyor bence dkfkfkf

Kalça ağrısı 2-3 gün bende de oldu magnezyumu aksatmadan içtim geçtii

Bana geçen gün öksürmeden hapşırmadan işeme yeteneği yüklendi. Öylece işten eve geldim ve kaçırdım
Magnezyum içmeme rağmen çok ağrıyor yürüyemiyorum bazen. Topallayacak raddeye geldim yani fıtığım var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…