- 2 Ekim 2022
- 1.101
- 1.107
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #4.701
ahh ahh hic sormaGercekten canim oyle sonra kirmamaya calisiyorlar ailelerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ahh hic sormaGercekten canim oyle sonra kirmamaya calisiyorlar ailelerini
Eşim geçen gün almıştı ben de 3 tane yedim. Ama tercihim her zaman ev yapımı bi kereden bişey olmaz dedimKızlar size bisey sorcam. Canım acayip sekilde çıgkofte istiyor etsiz. Acaba yesem bise olurmu. Doktor cigkofte yeme demisti ama heralde etli olandan bahsetmiştir dimi?
Ben hamileliğimi bilmeden girmiştim. Hoş öğrenince gene girdim ama arkadasların dediği gibi ıslak kalmaYa kızlar 7 haftalık hamileyim. Bu denize girme konusuna nediyosunuz ?? Sakıncalı mı sizce
Büyüklerimizkesinlikle girilmez diyor ama ben karnım kocamanken bile girmiştimYa kızlar 7 haftalık hamileyim. Bu denize girme konusuna nediyosunuz ?? Sakıncalı mı sizce
Devlet hastanesini çok önerdiler ordaForum yaşam hastanesine gidiyorum
Büyüklerimiz çok biliyooooBüyüklerimizkesinlikle girilmez diyor ama ben karnım kocamanken bile girmiştim
Yüzmek normal doğuma iyi geliyor
Al benden de bir o kadar. Hassasiyet inanılmaz var ;(Kızlar gogsunuz cok agrımaya basladımı sızınde?ay ben uzerıne bıle yatamıyorum ucu çok aşırı agrıyor,içide sızlıyor bazen.
Burda şehir hastanesinde guzel doktorlar varmis evet. Ama benim orda kötü bir kürtaj tecrübem oldu travma gibiydi. Oyuzden suan gitmek istemedimDevlet hastanesini çok önerdiler orda
Ama ben devlet diye cesaret edemedim
Tarsusa gidiyordum
Evet okumustum bı mesajında sende benım gıbı yuz üstü uyumayı sevıyorsunuyuyamıyorum ben artık sıcaktan ve gogus agrısından. 12.haftayı bı doldursaydık azalıyor semptomlar dıyor tum arkadaslarım.bulantı en kotusu tam kurtuldum dıyorum gerı gelıyor.hassas bızım vucutlar herhalde bıraz daha dıbıne kadar yasama durumu varAl benden de bir o kadar. Hassasiyet inanılmaz var ;(
Geçen haftalara göre bu hafta daha iyi benim. Ucunda hassasiyet var yine tabi.Kızlar gogsunuz cok agrımaya basladımı sızınde?ay ben uzerıne bıle yatamıyorum ucu çok aşırı agrıyor,içide sızlıyor bazen.
Erken değil mi kuzumKızlar bebek bakım çantası hangi marka tercih ettiniz? Ya da tercih edeceğiniz bir marka var mı? Ben oysho ve muca gogi arasında kalmıştım. Az önce mücahit gogi sipariş ettim memnun kalırsam söylerim belki sizlere de fikir olur
Öylemi bende bu tür şeylerden korktum zaten benim kv çok baskı yapmıştı devlete gidecrksin diye iyikide gitmemişiöBurda şehir hastanesinde guzel doktorlar varmis evet. Ama benim orda kötü bir kürtaj tecrübem oldu travma gibiydi. Oyuzden suan gitmek istemedim
Enfeksiyon olayından korktuğum için girmeyi düşünmüyorum ben yaYa kızlar 7 haftalık hamileyim. Bu denize girme konusuna nediyosunuz ?? Sakıncalı mı sizce
Alınacak o kadar çok şey var ki bunu da indirimde yakalamışken aldım bir daha böyle indirime gireceğini düşünmüyorum açıkçasıErken değil mi kuzum
Ay evet biraz daha diş sıkacağız mecbur, inşallah dedikleri gibi olur da biraz daha rahat ederizEvet okumustum bı mesajında sende benım gıbı yuz üstü uyumayı sevıyorsunuyuyamıyorum ben artık sıcaktan ve gogus agrısından. 12.haftayı bı doldursaydık azalıyor semptomlar dıyor tum arkadaslarım.bulantı en kotusu tam kurtuldum dıyorum gerı gelıyor.hassas bızım vucutlar herhalde bıraz daha dıbıne kadar yasama durumu var
Skip hop un güzel bol bölmeli bir çantasını aldım birsürü kol çantalarımda var büyükKızlar bebek bakım çantası hangi marka tercih ettiniz? Ya da tercih edeceğiniz bir marka var mı? Ben oysho ve muca gogi arasında kalmıştım. Az önce mücahit gogi sipariş ettim memnun kalırsam söylerim belki sizlere de fikir olur