- 8 Ağustos 2023
- 5.362
- 5.346
- Konu Sahibi elektroforez
- #4.721
Nerde girmiş indirime kuzuAlınacak o kadar çok şey var ki bunu da indirimde yakalamışken aldım bir daha böyle indirime gireceğini düşünmüyorum açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde girmiş indirime kuzuAlınacak o kadar çok şey var ki bunu da indirimde yakalamışken aldım bir daha böyle indirime gireceğini düşünmüyorum açıkçası
Ay canım cok adım atmıssın bıraz.bende ufak tefek alısverıslerımı yapıyorum cok agır olmamak kosulu ile sorun olmaz dıye dusunuyorum,ama o kadar yürüme kuzum.bana dr oyle demıstı tabıkı yuru ama bı yarım saatte yurume demıstı.guzelce uzan dınlem kalkma bıraz.bısey olmaz bıkere yurudun dıye ama korkmaBugün epey bir yürüdüm hatta şimdi baktım 7700 adım atmışım elimde de birkaç torba taşıdım çok yorulmuşum bişey olmaz dimi bu kadar hareket etmiyorum normalde
Kırk yılda bir çarşıya çıktım ona da pişman oldum ya bu kadar olacağını tahmin etmedim. 10 haftalık olduk gerçi ama yine de tedirginim hep. Sürekli yürümedim aslında oturdum arada çay kahve içmelik ama yine de çok yormuşAy canım cok adım atmıssın bıraz.bende ufak tefek alısverıslerımı yapıyorum cok agır olmamak kosulu ile sorun olmaz dıye dusunuyorum,ama o kadar yürüme kuzum.bana dr oyle demıstı tabıkı yuru ama bı yarım saatte yurume demıstı.guzelce uzan dınlem kalkma bıraz.bısey olmaz bıkere yurudun dıye ama korkma
Sen ıcını ferah tut canım 2 hafta daha dısını sık 3 ayı atlat sonra daha cok yürürsün ınsallahbende cok ozledım yurumeyı gezmeyı hızlı hareket etmeyı,hemen vucudum saldı ama yapıcak bısey yok,azcık daha sabırKırk yılda bir çarşıya çıktım ona da pişman oldum ya bu kadar olacağını tahmin etmedim. 10 haftalık olduk gerçi ama yine de tedirginim hep. Sürekli yürümedim aslında oturdum arada çay kahve içmelik ama yine de çok yormuş
Ben daha bi iplik bile almadım tek kuzenim öğrendiğinde böyle kaşık ve emzik alıp vermiştiKızlar bebek bakım çantası hangi marka tercih ettiniz? Ya da tercih edeceğiniz bir marka var mı? Ben oysho ve muca gogi arasında kalmıştım. Az önce mücahit gogi sipariş ettim memnun kalırsam söylerim belki sizlere de fikir olur
Benim başlarda aşırı ağrıyordu şu an ağrı yok canımKızlar gogsunuz cok agrımaya basladımı sızınde?ay ben uzerıne bıle yatamıyorum ucu çok aşırı agrıyor,içide sızlıyor bazen.
Evet benim de asiri sizliyor ici yaniyorKızlar gogsunuz cok agrımaya basladımı sızınde?ay ben uzerıne bıle yatamıyorum ucu çok aşırı agrıyor,içide sızlıyor bazen.
Hiç iyi degıl bugun yine cok kötüyüm umarım hastaneye düşmem yine.Kizlar bulantilariniz ne durumda?
Ben de yatarken 2 tane prilam iciyorum sabah acken bulantim oluyor ama aksam 5 gibi tekrar bulantim basliyor ne yapicam boyle bilmiyorum canimHiç iyi degıl bugun yine cok kötüyüm umarım hastaneye düşmem yine.
Selam, hayırlı olsun öncelikle gözünüz aydın, kese beta 4000 ken görünüyor son adet tarihine göre 6 haftadan sonra da bebeği görme ihtimaliniz yüksek
Çok teşekkür ederim. Bu duyguyu 2.kez tadıcam Allah’ın izniyle ama çok tecrübesiz gibiyim ya da heyecandan olsa gerekBaktım sat 25 haziranmış çok net görürsün bence
Kizlar bulantilariniz ne durumda?
Allah hepimizin yardımcısı olsunHiç iyi degıl bugun yine cok kötüyüm umarım hastaneye düşmem yine.
Allah yardimcimiz olsun canimAllah hepimizin yardımcısı olsun
Bende iyi değilim yakınlarda hastanede yok
Birde karnımda feci sancılar oluyor bulantıda zaten hiç durmuyor sürekli öğğ oluyorum yemek yiyemiyorm halen lokma ağzımda çoğalıyor yutamıyorum
Şimdi bebekte hasta ama kucağıma alıp pışpışlayamıyorum bile
Kıyamam sana ya. Çok geçmiş olsun. En uzak hastane ne kadar mesafedeAllah hepimizin yardımcısı olsun
Bende iyi değilim yakınlarda hastanede yok
Birde karnımda feci sancılar oluyor bulantıda zaten hiç durmuyor sürekli öğğ oluyorum yemek yiyemiyorm halen lokma ağzımda çoğalıyor yutamıyorum
Şimdi bebekte hasta ama kucağıma alıp pışpışlayamıyorum bile
Ben çantada en altta istediğim şeyi almak istediğimde üstteki eşyaların hepsini çıkarmak yerine bavul gibi açılan çantaları tercih ediyorum skip hop istediğim tarzda değil ama söylediğin lc çantan çok iyiymiş öyle bir şey olsa ben de alırımSkip hop un güzel bol bölmeli bir çantasını aldım birsürü kol çantalarımda var büyük
Ama hiçbiri bana tam rahat ettirmedi şimdi LC den yıllar önce aldığım küçük valiz tipi çantada rahat ediyorum içi geniş çok rahat oyuncaklarını benim kişisel eşyalarımıda atıyorum bundan iyisi şamda kayısı
Dağ yolundan 2 saat mesafede toprak yollarKıyamam sana ya. Çok geçmiş olsun. En uzak hastane ne kadar mesafede
Beymenin online sitesinde canım ben alt açma matı biberon ve emzik kutusuyla birlikte olanı aldımNerde girmiş indirime kuzu
Yok yok ben hareketsiz minimum hareketle dururum hiç sorun değil bugün biraz kafamı kurcaladı biraz yorulunca kontrolüm de haftaya, sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallahSen ıcını ferah tut canım 2 hafta daha dısını sık 3 ayı atlat sonra daha cok yürürsün ınsallahbende cok ozledım yurumeyı gezmeyı hızlı hareket etmeyı,hemen vucudum saldı ama yapıcak bısey yok,azcık daha sabır