- 14 Mayıs 2021
- 4.518
- 8.877
- Konu Sahibi elektroforez
- #4.741
Açılsın evet artık gercekten bır boşluk oldu hayatımızdaSelam canım kızlar instagram 21:30 da açılıyormuş umarım boş eder doğrudur haber vereyim dedim sizlere de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açılsın evet artık gercekten bır boşluk oldu hayatımızdaSelam canım kızlar instagram 21:30 da açılıyormuş umarım boş eder doğrudur haber vereyim dedim sizlere de
Valla kapandığı günden beri alışamadım yokluğuna bile bile elim gidiyor ve hayal kırıklığına uğruyorumAçılsın evet artık gercekten bır boşluk oldu hayatımızda
Ay ben de tekrar görmek istiyorum ama daha varÇok teşekkür ederim. Bu duyguyu 2.kez tadıcam Allah’ın izniyle ama çok tecrübesiz gibiyim ya da heyecandan olsa gerek
Vpn sağolsun hahahahha sildim ama haberi alıncaValla kapandığı günden beri alışamadım yokluğuna bile bile elim gidiyor ve hayal kırıklığına uğruyorum
Ay dur bekleseydin inşallah asparagas değildirAy ben de tekrar görmek istiyorum ama daha var
Vpn sağolsun hahahahha sildim ama haberi alınca
Zabaha kadar oradayız Zabaha kadar ahhdhdhhshsjhshsjsshSelam canım kızlar instagram 21:30 da açılıyormuş umarım boş eder doğrudur haber vereyim dedim sizlere de
Ahahah Bu çok iyiydiZabaha kadar oradayız Zabaha kadar ahhdhdhhshsjhshsjssh
Açıldı sanki ben vpn mi sildim GirebildimEki Görüntüle 3464121
Kızlar buna istinaden söylemiştim ama hala açılmadı üzgünüm heveslendirdiğim için
Bence olumlu düşün bugün güzel uyur yarın daha sakin geçirirsin Yürüyüş iyi bile gelmiş olabilirKırk yılda bir çarşıya çıktım ona da pişman oldum ya bu kadar olacağını tahmin etmedim. 10 haftalık olduk gerçi ama yine de tedirginim hep. Sürekli yürümedim aslında oturdum arada çay kahve içmelik ama yine de çok yormuş
İyiyim aslında baktığımda ama biraz takıldım galiba o yüzden de huzursuz oldum doğru diyorsunBence olumlu düşün bugün güzel uyur yarın daha sakin geçirirsin Yürüyüş iyi bile gelmiş olabilir
Karişmasalar olmaz zaten o kv :)) ya burda şehir hastanesinde dogum yapip memnun kalan tanidiklarim var ama işte ben korktum açikçası. Kürtajdan bile memnun kalmadiysam dogumu dusunemiyorum :)Öylemi bende bu tür şeylerden korktum zaten benim kv çok baskı yapmıştı devlete gidecrksin diye iyikide gitmemişiö
Kııızz ben 3 gün peşpeşe yedim vallaha canım istedi napimBenımde canm hamburger cekıyo son gunlerde ama tabıkı yemıyorum belkı patates kızartmasını yerım yarın sadeceinsan yıyemedıgı seyler canı daha cok ıstıyo galıba
Benim de hala açılmadı ya eşimin bazı arkadaslarımın açıldı hepAy dur bekleseydin inşallah asparagas değildir
Keseniz kaç mm idi 4+4’te hatırlıyor musunuz?Merhabalar,
Son regl tarihim 27 Mayıs.
4+4 te karından ultrason ile kese görüldü. 4+3 te verdiğim kan testi sonucu beta hcg 4518'di. Tahmini doğum tarihi mart başı görünüyor. İnş Allah tamamına erdirsin hepimiz için
Belirtiler de kasık ağrısı var alt karın bölgesi, son iki gündür daha belirgin hissediliyor. Mide bulantısı henüz yok.