- 1 Nisan 2014
- 2.434
- 3.533
- Konu Sahibi elektroforez
- #4.661
Suni sancıdan bende korkuyordum serum taktırmadım iğne yapacaklardı onuda yaptırmamıştımMaşallah ben suni sancıdan da biraz korkuyorum. Böyle kendi istese, bi anda gelse ne iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suni sancıdan bende korkuyordum serum taktırmadım iğne yapacaklardı onuda yaptırmamıştımMaşallah ben suni sancıdan da biraz korkuyorum. Böyle kendi istese, bi anda gelse ne iyi olur
Benim rahim perdeliymiş doğuştan. Bebek sağ tarafta büyüyor. Riskli gebelik oluyormuş. Perinatolog a gidiyorum şuan. Düzenli takip edilcek. 40 haftalar falan muhtemelen kalmaz o haftalara. Perdeli Rahimin bebebek büyüdükçe taşıyamama riski varmış. O yüzden en uygun zamanda sezeryan ile alınacak. Rabbim sağlıkla vaktinde doğmayı nasip etsin. Ama ben gördüm rüyamda. Sağlıkla çok güzel bir kiloda doğacak bebeğim inşallah.Neden olmuyor tüp bebekmi acaba
Annem babam Manisalı, ben doğma büyüme İzmirliyim ama sanırım Manisalı oluyorumAzcık sohbet edelim kızçeler, nerelisinizzzz ?
Sata göre 10hafta 3 gün aslında. Kontrole göre 4gün daha ilerideydi geçen gittiğimde . 11 gibi olabilir benim deKaç haftalıksın? Ben 11. Haftaya girdim ve aynı durumdayım
Selam canım, benim de kahve lekelenmem olduğu için her ihtimale karşı akşamları fitil olarak kullanıyorum. Doktor bir şey göremedi eski kanlar böye gidiyor olabilir dedi. Senin de öyledir. Ne sormak istersen soorKızlar selam
Progrstan kullananlar var takip ediyorum yardımınıza ihtiyacım var. Biraz önce pembe kırmızı kanamam oldu doktora gittim kalp atışı duyuldu şükür gelişimi de iyi 11.hafta ile uyumlu hatta. Rahim ağzında kanama gördü doktorum eskiden olan bir kanamaymış aktif bir kanama değilmiş. Progestan fitil yazdı bana da 200lük sabah akşam kullanacağım. Eşim de yanımda değildi yalnız gittim geldim doktora. Kendimi biraz kötü hissediyorum. Deneyiminize ihtiyacım var
Kuzum bende akşam yatmadan kullanıyorum sabaha kadar öyle uyuyorum. Benim kanama,lekelenme vs yok. Bir kere yoğun kanama yaşadım. Ondan sonra verdi doktor kanama alanın var demişti bir sonraki kontrolde kanama alanı yok şuan dedi. O yüzden kullanmaya devam et doktorun dediğinden şaşma ve korkmaKızlar selam
Progrstan kullananlar var takip ediyorum yardımınıza ihtiyacım var. Biraz önce pembe kırmızı kanamam oldu doktora gittim kalp atışı duyuldu şükür gelişimi de iyi 11.hafta ile uyumlu hatta. Rahim ağzında kanama gördü doktorum eskiden olan bir kanamaymış aktif bir kanama değilmiş. Progestan fitil yazdı bana da 200lük sabah akşam kullanacağım. Eşim de yanımda değildi yalnız gittim geldim doktora. Kendimi biraz kötü hissediyorum. Deneyiminize ihtiyacım var
Kızlar selam
Aynen benim de 10 haftaya bugün bitti artık 11 diye geçiyor uygulamalarda aynı gibiyizSata göre 10hafta 3 gün aslında. Kontrole göre 4gün daha ilerideydi geçen gittiğimde . 11 gibi olabilir benim de
Ben de kullanıyorum aslında doktorum haftada 1 iğne vurul buna bırakabilirsin dedi ama ben bırakamadım ya. İlk birden bıraktım ağrım ağrttı gibi bilemedim. Neden kötü hissediyorsun. Progestoran un faydası olur zararı olmaz derler. Sen iyi dinlencen bol su içcen ve progestorunu kullancan hiç korkmaKızlar selam
Kendimi bu hafta çok yordum temizlik falan ondan olduğunu düşünüyorum kaç gündür kullanıyorsun fitil tekrar oldu mu lekelenmenSelam canım, benim de kahve lekelenmem olduğu için her ihtimale karşı akşamları fitil olarak kullanıyorum. Doktor bir şey göremedi eski kanlar böye gidiyor olabilir dedi. Senin de öyledir. Ne sormak istersen soor
Çok teşekkür ederim ister istemez endişeleniyor insan şimdi daha iyiyim teşekkür ederim desteğin içinKuzum bende akşam yatmadan kullanıyorum sabaha kadar öyle uyuyorum. Benim kanama,lekelenme vs yok. Bir kere yoğun kanama yaşadım. Ondan sonra verdi doktor kanama alanın var demişti bir sonraki kontrolde kanama alanı yok şuan dedi. O yüzden kullanmaya devam et doktorun dediğinden şaşma ve korkma
Eninde sonunda öyle aslında sağlıklıysa tutunuyor ama birden oluyor böyle şeyler de. Umarım şu zor zamanları atlatırız sağlıkla geçer gider.Canım ben de kullanıyorum 3 gündür, günde 3 defa ağızdan. Benimki biraz tuhaf gerçi. pancar yemiştim, kırmızı idrar mıydı, kan mıydı net olamadığımdan içiyorum. Ama endişelenme çok kullanan var, yengem de kullanmıştı iki çocuğunda da, kuzenlerimden bazıları da öyle. Hepsinin sağlıklı çocukları. Bebiş sağlıklıysa tutunuyor
Zaten 22 Ağustos kontrolüm vardı o tarihe kadar kullanırım bırakmam artık. İnşallah senin de üç ayın sağlıkla dolsun. Çok zormuş zamanın geçmesi yaBen de kullanıyorum aslında doktorum haftada 1 iğne vurul buna bırakabilirsin dedi ama ben bırakamadım ya. İlk birden bıraktım ağrım ağrttı gibi bilemedim. Neden kötü hissediyorsun. Progestoran un faydası olur zararı olmaz derler. Sen iyi dinlencen bol su içcen ve progestorunu kullancan hiç korkma
Aynen oyle canim bunaldimKaynanamdan uzak yaşadığıma şükür ettim şuan. Asla yakın olmayacaksın ya. Böyle saçmalıklar bitmiyor sonra. Asla kendini sıkıntıya sokma. Ağırlığını koy. Lafını çekme. Hakettiğini söyle. Eşin yanındaysa sıkıntı yok zaten. Bu kadar da baskı kurulmaz ki canım bu kadar da müdahale edilmez ki ama. Açma telefonlarını ciddiyim bak. Anlasın biraz
Haklisin canimAynen canım fazla muhabbet tez ayrılık getirir böyle herkes yerinde sağ olsun
NE guzel canim evlenmeden once ogullari kiymetli degildir de evlenince kiymete binerBu kaynanalar zaten herşeye bi saçmalık uydurmasalar rahat etmezler . Çekememezlik canım başka hişbişey değil oğlu nu aldın ya o acı ömrünün sonuna kadar konuşturur onu bende de var bi tane düşman başına en son küstü benle de rahat ettim barışmıyorum bilerek kafam rahat olsun diye
Benimde 9.hafta itibari ile bitti gibi sadece araba tutuyorKızlar benim bulantıyla aşerme duman oldu uçtu bi anda hayırlara vesile olsun koku hassasiyetim de ortalıkta gözükmüyor ilk deva yemek pişirdim
Biz de bu gidisle bosanma asamasina gelcez daha simdiden huzurumuz kacti ki daha bunun lohusaligi varAyy lohusalıkda beni depresyona kv soktu hala etkileri üzerimde
intihara bile kalkıştım eşimle boşanma aşamasına geldik bana yapmadığını bırakmadı anlatsam manas destanı olur heralde
Neyse şimdi ayrı ayrı odalarda oturuyoruz
Bulantıdan dolayı hizmetim kesildi oğlu yapıyor herşeyi
MersiiiinnnAzcık sohbet edelim kızçeler, nerelisinizzzz ?