- 14 Mayıs 2021
- 4.521
- 8.879
- Konu Sahibi elektroforez
- #4.501
Senınkının bırı kız bırı erkek benceoyle hıssettımHani şimdi ki ulturasona bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senınkının bırı kız bırı erkek benceoyle hıssettımHani şimdi ki ulturasona bakalım
Kız benımkının kesesıne asırı benzıyorsenınkıyle benımkı aynı cinsiyet cıkıcak bak benceEki Görüntüle 3463559
Şimdiki böyle
Çok merak etmeye başladım yaa sana ne diyolar erkek mi kız mıKız benımkının kesesıne asırı benzıyorsenınkıyle benımkı aynı cinsiyet cıkıcak bak bence
Ay ben hiç tahmin edemem bilmiyorımda neyden ney çıkıyor yüzük testi bile ters düz oldu ben yaptıkçaEki Görüntüle 3463559
Şimdiki böyle
Sagol canim ben de isteyeyim yaparlar mi acaba bir konusayimMerhaba ,
Bunu bende yeni duydum . Sağlık ocağındaki doktorum hamilelik wp grubu kurdu oradan bilgilendirme yapıyor. Orada olumlu doğum hikayelerini paylaşmalarını istedi yeni doğum yapanlardan. Biri öncesinde doktorunuzdan neler isteyecekseniz konuşun mutlaka dedi . Göbek bağı kesilmeden hemen anneyle ten teması ve emzirme istemiş . O kesme süresini uygun olucak kdar beklemelerini istedim dedi. Doktorda kesinlikle doğru yapmışsınız dedi . Daha çok var ama işte yavaş yavaş bilgilenmek lazım
Bence erkekEki Görüntüle 3463559
Şimdiki böyle
Keselere göreyse biri fasulye gibi biri yuvarlak zaten. Bende emin değilim. Sağlıklı olsunlardaSenınkının bırı kız bırı erkek benceoyle hıssettım
Ben de aynı böyle tahmin yapıldığını da burda öğrendim hattaAy ben hiç tahmin edemem bilmiyorımda neyden ney çıkıyor yüzük testi bile ters düz oldu ben yaptıkça
Öyle mi diyosunn hayırlısı ya insan tabi olmayanı merak ediyor daBence erkek
Kese işi benim aklıma yatmadı bir türlü yaa, doktorun yaptığı basıyla, ultrasonu tutuş açısıyla falan hep değişir çünküKeselere göreyse biri fasulye gibi biri yuvarlak zaten. Bende emin değilim. Sağlıklı olsunlarda
MAsallah annesi kac haftalk burdaEki Görüntüle 3463559
Şimdiki böyle
Hepsine maşallah 9+1di ordaMAsallah annesi kac haftalk burda
Pazartesi randevum var 9+2 olcak demekki benimde bole goruncek rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinHepsine maşallah 9+1di orda
Oy maşallah maşallaaah kocaman olmuş bacağı genital bölgeyi kapatmış gibiiTeyzeleri cinsiyet tahmini alabilir miyiz Eki Görüntüle 3463576
Ben folbiol kullanmıyorum folintra kullanıyorum canımBenim MTHFR mutasyonum var homozigot olursa folik asit metabolizmasında bozukluk oluyor onlara folbiol veriyoruz demişti doktorum ama benimki heterozigot olduğu için gerek görmedi, yükske doz kullanmak gerekli olmadıkça iyi değil dedi. Ama bazı kadon doğumcular heterozigot da olsa başlıyormuş. fnd_50 folbiol kullanıyor ve folik asiti yüksek görünce sordum açıkçası merak ettim ona ne dediğini
Çok teşekkür ederim canım benim bebişi gördüm mutlu oldum darısı sizin bebişlerinizle buluşmalarınıza inşallahmaşallah canımm, gözün aydınn
ya ben deee, ama tatile gitmeden önce bi kontrole gidicem ona da çoook var
Gözün aydın canım
Henüz bizde kendimizinkileri tartışıyruzTeyzeleri cinsiyet tahmini alabilir miyiz Eki Görüntüle 3463576