2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Ay benimde dilimde aft çıktı bundan olduğunu düşünmemiştim
Evet bağışıklığımız zayıflıyor dinlenemiyoruz ondan oluyor multivitamin ve demir ilacını kullanmayı ihmal etmememiz lazım
Yeni normali mi buymuş? Ben de tam dolu değil ne emiyor bu çocuk diyordum. Lokum aklıma hiç gelmezdi deneyeyim
Evet evet bende üzülüyordum oğlum nasıl beslenecek diye normali buymuş boşuna üzmüşüm kendimi lokumu kesinlikle dene ,

Valla bilmiyorum canım ,oğlum hiç uyumaz hep ağlardı .Kızım sanki uyuyacak gibiydi başta şimdi uyku falan kalmadı .İnsallah kısa sürede geçer .Şimdiden yoruldum ben de

Ayyy inan ben de ölmesem de sürünüyorum artık

Ben de benzer şekilde tek başıma bu şekilde yıkıyorum çok kolay oluyor banyoda yıkacağımız günler de gelecek inşallah

Sling kullanan var mı, bana biraz bacakları fazla ayırıyor gibi geldi gördüğüm videolarda, bir arkadaşım getirdi sling ama kullanmaya cesaret edemedim

Benimki de gece boyu ıkındı durdu ayy hadi 3 ayı görelim artık yaaa… gerçi bu sefer de 4. Ay atağı varayyy biz ne zaman rahata ereceğiz
Ah ah o ıkınmalar ne Allah aşkına .Sese zaten uyumuyorum ama bir süre sonra zaten ağlıyor .Sanırsın bir sürü kaka yapmıs ben dört ay geçince uyku eğitimi için kesinlikle danışmanlık alacağım .Zaten zor her şey en azından uykumuzu alalım .Ben oğlumda hala uyku sorunu yaşıyorum.Cocuk asla sevmiyor uykuyu .

Sling kullanan var mı, bana biraz bacakları fazla ayırıyor gibi geldi gördüğüm videolarda, bir arkadaşım getirdi sling ama kullanmaya cesaret edemedim
Ben de aldım ama bi kere denedim yapamadım ama rahat gibi geldi kullanmak istiyorum olmazsa kanguru alıcam ama o da sanki 2/3aylık olunca kullanılır

Kızlar memeyi pilates topunun üzerindeyken tutuyor benimki yine biraz cebellesiyor ağlıyor ama alıyor sorun şu ki her gittiğim yere pilates topuyla mi gidicem ben ya şartlar biberonu bırakmama elverişli değil

Sling kullandım yenidoğduğunda çarşıda
Ayaklarını ayırmadım ben
Ama şimdi içine sığmıyor rahat etmiyor kanguru almak daha mantıklı şuan sling yemidğanken çok iyi ama almaya değmez ya
Eğer kucak bağımlısı değilse başka bebenizde yoksa gerek yok gibi anakucağı aldım ben manuel harika bişeymiş bebi hep onda duruyor gazı gelirse ağlıyor sadece

Ben de aldım ama bi kere denedim yapamadım ama rahat gibi geldi kullanmak istiyorum olmazsa kanguru alıcam ama o da sanki 2/3aylık olunca kullanılır
Evet canım 3 aydan sonra kullanılabilir diyorlar kanguru için.. sling yenidoğanlar için bile kullanılıyormuş ama daha kalça röntgeni bile çektirmedik cesaret edemedim kullanmaya yanlış bir şey yaparsam diye
Kızlar memeyi pilates topunun üzerindeyken tutuyor benimki yine biraz cebellesiyor ağlıyor ama alıyor sorun şu ki her gittiğim yere pilates topuyla mi gidicem ben ya şartlar biberonu bırakmama elverişli değil
Senin bebito ne kadarlık oldu canım ben biberonu günde sadece iki defa veriyorum biri ikindi biri de gece yatışa geçerken, onun dışında hep memede, kaşık biberon gelsin onu da bir deneyeceğim bakalım.. becerebilirsem ne ala, olmazsa yine hep günde iki defa şeklinde devam edeceğim.. gündüz bir şekilde doyuyor uyuyor ama akşama doğru azalıyor süt sanırım ve doymadığı için basıyor yaygarayı.. o zaman mecbur kalıyorum biberonla süt vermeye.. kilo kaybı olmadan sağlıklı beslensin istiyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım ne aldın ben de araştırıyorum ama çok pahalı bir şey olmasını sa istemiyorum çok hızlı büyüyorlar, ama portatif bir şey olsun istiyorum kendim de minyonum zaten çok kaba olursa taşıyamam 155 cm biri olarak yürüyen kanguru gibi görünmek istemiyorum

merak etme bende öyle minyonum yok gibi bişeyim bebemi zor taşıyorum
Sevi bebenin slingiydi bin tl ydi fiyatı
Anakucağı dediğim yerde kullanılan pierrecardinin siyah rengini indirimden aldım 1700 dü oda uygun piyasaya göre 13 bine de var aynı şekilde ama bu da iş görüyor kanguruda baya araştırdım ama almadım duruma göre bakıcam diğer oğlumu n elini tutmak için alırım alırsam durmuyor çünkü oda

Bugün tam 20 günlük gece biberon vermek açıkçası kolayima geliyor benim sayıca azaltıp memeyle karışık gece biberon veriyorum gündüz komple meme olsun istiyorum ama her memenin peşine doydumu diye denemek için biberon veriyorum yine cak cak emiyor az cc lerde olsada.. aranızda meme vermek için benim kadar cebellesen biri daha var mı

Yani diğer mememe göre daha büyüktü . Ama ateşim olmadığı için mastit olduğumu düşünmemiştim ateşim 39 olunca gidip öğrendim

Canım onlarda emme refleksinden kaynaklı bu durum, ben de saatlerce emzireyim ama biberonla verdiğimde deli gibi emiyor.. biberondan sonra emziği bile almıyor demek ki diyorum meme istediği gibi tam doyum sağlamıyor, doyup doymadığını asla anlayamıyorum memede.. sabahları yine memeler dolmuş oluyor ama akşama doğru süt azaldığı için deli gibi ağlıyor doymadığı için.. ben de gün içinde sağdığım sütü veriyorum mecburen.. yani 3-4 aydan sonra çene kasları daha da kuvvetlendiği için daha güçlü emecekler memeyi ve sinirleri uyardığı için daha fazla süt üretecek memeler.. ama işte o zamana kadar memeyi unutturmamak ve biberonu da minimumda tutmak çok önemli.. tamam gün içinde sağıyoruz ama eğer bebek emmezse sütün kesilme ihtimali de var, ben de en çok bundan korkuyorum.. güne gün ekliyorum bugün de sağabildim emzirebildim diye.. çok zorlanıyorum ama vazgeçme şansım yok, çok az kaldı biliyorum hepimiz mutlu günlere gidiyoruz

Ayyy inan ben de ölmesem de sürünüyorum artık
Çok zormuş ya valla ben bu kadar beklemiyordum
Benimki de gece boyu ıkındı durdu ayy hadi 3 ayı görelim artık yaaa… gerçi bu sefer de 4. Ay atağı varayyy biz ne zaman rahata ereceğiz
2 yaş diyoooollaaaaa
Ben aldım benim oğlan çok kucakçı kahvaltı hazırlarken uyandı aldım önüme taktım ben hareket ettikçe hoşuna gitti orda uyudu kaldı ama işte meme istediğinde onu çözmekle uğraştım gerçi kolayı varmış ama henüz bakmaya zamanım olmadı kısacası benim hoşuma gitti kanguru için 3 ay sonrası diyorlar

Mama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…