- 2 Ekim 2022
- 2.217
- 2.964
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.781
Sen bensinAyy kızlar benım aşırı iştahım açıldı,emzırdıkce acıkıyorum,bugun hayatımda yemedıgım kadar yedımnedense abur cubur hamur ısıde dahıl herseyı yıyesım gelıyor ozellıkle tatlı seylerı
Hıpp kullanıyorum benMama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla.
Benim de çok açık sürekli bir şeyler yemek istiyorum.Ayy kızlar benım aşırı iştahım açıldı,emzırdıkce acıkıyorum,bugun hayatımda yemedıgım kadar yedımnedense abur cubur hamur ısıde dahıl herseyı yıyesım gelıyor ozellıkle tatlı seylerı
Aynı şekildeyim ve kilo almışım 3kgAyy kızlar benım aşırı iştahım açıldı,emzırdıkce acıkıyorum,bugun hayatımda yemedıgım kadar yedımnedense abur cubur hamur ısıde dahıl herseyı yıyesım gelıyor ozellıkle tatlı seylerı
Hipp ve sma optipro var bendeMama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla.
Hipp combiotic kullanıyorum canım bende.ıkı dr da onu onerdı anne sutune en yakın dedıler.Mama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla.
Valla Allah sonumuzu hayır etsınSen bensin
Benim de çok açık sürekli bir şeyler yemek istiyorum.
Demek hepimizde varAynı şekildeyim ve kilo almışım 3kg
Hipp ve sma optipro var bende
Canım ben hipp 1 kullandım. Araştırdığımda anne sütüne en yakın ve gaz yapmayan mamalardan biri olduğunu öğrendim, 2 kutu kullandım sonra da bıraktımMama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla.
MasAllah ne kadar güzel saatlerce emmesi benim bir ya da ikidir yarım saat emmişti böyle kısa kısa alması da çok zor memeler doluyor manuel sagiyorum ama yinede agriyo böyle giderse ne olur bilmiyorum 20 günde bitti pilimCanım onlarda emme refleksinden kaynaklı bu durum, ben de saatlerce emzireyim ama biberonla verdiğimde deli gibi emiyor.. biberondan sonra emziği bile almıyor demek ki diyorum meme istediği gibi tam doyum sağlamıyor, doyup doymadığını asla anlayamıyorum memede.. sabahları yine memeler dolmuş oluyor ama akşama doğru süt azaldığı için deli gibi ağlıyor doymadığı için.. ben de gün içinde sağdığım sütü veriyorum mecburen.. yani 3-4 aydan sonra çene kasları daha da kuvvetlendiği için daha güçlü emecekler memeyi ve sinirleri uyardığı için daha fazla süt üretecek memeler.. ama işte o zamana kadar memeyi unutturmamak ve biberonu da minimumda tutmak çok önemli.. tamam gün içinde sağıyoruz ama eğer bebek emmezse sütün kesilme ihtimali de var, ben de en çok bundan korkuyorum.. güne gün ekliyorum bugün de sağabildim emzirebildim diye.. çok zorlanıyorum ama vazgeçme şansım yok, çok az kaldı biliyorum hepimiz mutlu günlere gidiyoruz
Ben de sürekli açım kg aldımAyy kızlar benım aşırı iştahım açıldı,emzırdıkce acıkıyorum,bugun hayatımda yemedıgım kadar yedımnedense abur cubur hamur ısıde dahıl herseyı yıyesım gelıyor ozellıkle tatlı seylerı
Ben de bunu sormaya gelmiştim. Aptamil prematil kullanıyoruz kokudan öleceğiz hepimiz. Doktor artık 1 numaraya geçebilirsiniz dedi.Mama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla.
Benim de benim de göbeğim kocaman olduBenim de çok açık sürekli bir şeyler yemek istiyorum.
Mammayi kastediyorsaniz ben koyuyorum ama altına pikeli müslini katlayıp o şekilde destekle çok uzun kalmıyor zaten daha küçük oldukları için diye düşünüyorumKizlar b.jörn muadili olan ana kucagindan almıştım ama su an bebegi ona koyabilir miyim siz koyuyor musunuz? sanki yamuk yumuk duruyor boynu katlaniyor gibi
Kız yok ne saatlerce emmesi, Max 15 dk o da dürte dürte, hemen uyuyor, memelerin ucu emmesine uygun değil hemen yumuşuyor emmeye başlatınca o da bırakıyor.. biraz silikonla biraz silikonsuz emzirmeye çalışıyorum ama işte canım doymuyor ki, sütüm de çok azMasAllah ne kadar güzel saatlerce emmesi benim bir ya da ikidir yarım saat emmişti böyle kısa kısa alması da çok zor memeler doluyor manuel sagiyorum ama yinede agriyo böyle giderse ne olur bilmiyorum 20 günde bitti pilim
Ay ben bile bile ikinciyi yaptımÇok zormuş ya valla ben bu kadar beklemiyordum
2 yaş diyoooollaaaaa
Ben aldım benim oğlan çok kucakçı kahvaltı hazırlarken uyandı aldım önüme taktım ben hareket ettikçe hoşuna gitti orda uyudu kaldı ama işte meme istediğinde onu çözmekle uğraştım gerçi kolayı varmış ama henüz bakmaya zamanım olmadı kısacası benim hoşuma gitti kanguru için 3 ay sonrası diyorlar
Ayyy canım benim geçmiş olsunBurayabher gelişimde bu mevzuyu yazdigim icin sori ama makatı iyileşmeyen var mi vajinal dogurupher wc sonrası büyük tuvalet zaten iskence bi de botikslu öpücük gibi oluyor, sonra iniyor diğer wc gidişimde kadar ama klozet kan içinde kaldı bu sefer..... Bi de basur dediğim şey kanadi kotlptu mu bilmiyorum bı parca geldi minicik ama tuvalete benzemiyo doktora gitmeye korkuyorum napcam ya geçiyor mu bu
Senin eşinle aynı davranışları sergileyen benim eşimYa kızlar benım esım bebege bakmayı hıc beceremıyor,bırakın mama falan vermeyı bazen mutfaga gıdıyorum aksam aglatma sakın cocugu yoksa hıc susmuyor dıyorum.kucagına almayı hala beceremedıgınden hemen aglatıyor.varya bu bebek süreci bana sadece eş anlamında zor geldı aşırı batıyor hareketlerı,ben kendımı adamıs durumdayım,o ps oynama peşinde dizi izleme peşinde.lohusa filmi vardıya aynen o durumdayım ya ironi degılmıs gupse ozayın filmikocamı bosamadan umarım atlatırım bu surecı
Benim kızımın iki kaşının arasında minik bir yeşil damar görünüyor, bizim oralarda o damarı belirginse arkası erkek derlerAy ben bile bile ikinciyi yaptım
Ahaha çok iyi yaBenim kızımın iki kaşının arasında minik bir yeşil damar görünüyor, bizim oralarda o damarı belirginse arkası erkek derlerkızkardeşimde de vardı, arkasından erkek kardeşim doğmuş ben de saf gibi bunun devamı gelirse arkası erkek dedim aman allahm kedi gibi peşimde dolanıyor 2. Ne zaman diye
Tişkür ederim inşallah geçer ya Can sıkıcı çünküAyyy canım benim geçmiş olsunAllah yardımcın olsun
Zor kuzum yaBu bebekler neden uyumuyor yaa kafayi yicemsabah 5 ten beri uyumazmi bir bebek. Ne yaptiysam uyumadi ya meme istiyor ya kucak çıldırmak üzereyim. Artik gucumun kalmadigini hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?