2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Ay çok zor bir şey bu ya ara ara ben de yaşıyorum.Ben sadece emziriyordum doymadığını düşündüğüm için mama verdim ama içmedi .Memede bir süre sonra ağlamaya başladı dedim reddediyor sanırım .Gazı olduğunda da aynı tepkileri veriyor sanırım .Ama ara ara yine yapmaya başladı .Bilmiyorum nasıl olacak

Geçmiş olsun ,kızım da sürekli kusmaya başladı .Kakasını da artık birkaç günde yapıyor .Bu ara aç diye mama vermeye çalıştım ama zaten içmek istemiyor ancak bir ölçü falan içti son günlerde .Mamadan kaynaklı olabilir mi ?Doktora götüreceğim ama sormak istedim

Kızım da birkaç gündür öyle maalesef.Bugun yine bir gibi uyandı hala tam olarak uykuya dalmadı .Genelde ıkınıyor,kucağımda az rahatlıyor ama kucakta da aynı

Ben en baştan beri silikon ucla emziriyordum. Kendi sütümü emme bitince göğsüme krem gibi sürüp iyice kurumasını bekleyip sonrada göğüs ucu kremi sürüp gümüş kapağı takıyordum. Birkac gündür silikon kalkan kullanıyorum ici daha boş göğsümün ucu temas etmiyor daha rahat ama cocuk emdikce parcalanıyor göğsüm. Ucu resmen karnıbahara benziyor. Banada şırıngayla cekecez dediler ultrason baktılar iltihap cıkmadı. Enfeksiyon dediler. Antibiyotik kullanıyorum ama şişlikler var içinde. Benim 26 haftada falan göğsümün yanları nohut gibi sertlik oldu ebede süt çok erken inmiş dedi. Belkide o yüsden tıkwndı bilemiyorum. Cerrah randevusu vermişler ona gidicez bakalım o ne diyecek

Haklısınız tabii ki. Silikon ucla emzirdim uzun süre onda bile yara oldu hep yara. Gececeğini düşünmüyorum. Şimdi cocuğun ağzı değdikce aşırı canım acıyor yinede emziriyorum. Cocuğum grip olmus ateşi var. Göğsümü veriyorum ki rahatlasın süt ona göre gelsin diye. Acı falan gözü görmüyor insanın

Merhabalar doğumu olanların gözü aydın ben sizden bez önerisi isteyeceğim doğum yapanlar hangi marka aldı acaba? Sızdırma, pişik konularında güvenemedim molfix ve sleepy arasında kaldım sizin öneriniz ne olur? Kaç adet almalıyım 1 numara?

Teşekkür ederim sizede öok geçmiş olsun. Bende cok hastanede yattım bebeğimi kucağıma bile alamadım o sürecte mama verildi. Emziremediğim sağamadığım zamanlarda mama verdik. Kusması devam etti ama kakasında bi değişiklik olmadı. Kakada kan ciddi birşey süt alerjisininde süphelenilmesinin sebeplerinden aslında inşallah cıkmaz. Benim oğlum kustuğunda fışkırır derecede kusuyordu. Öyle normal bi kusma değildi yani. Birde bizde bu hatayı yapıyorduk. Kustuktan sonra midesi boşaldı aç ağlıyor diye hemen tekrar besliyorduk. Bu yapılmayacakmış. 45 dk 1 saat sonra falan tekrar yedirmemiz gerekiyormus.

Molfix premıum kullanıyorum cok memnunum.molfıxın yenı cıkanı.hıc pısık yapmadı arada asırıı kaka yaparsa kacıyor ama her bez ıcın mumkun bu.

Memedeyken kıvranmaya başlıyor, memede kaldığı süre max 15 dk, doymuyor kesinlikle.. ama açlığı memeye tercih ediyor delireceğim nasıl büyğyecek bu çocuklar yaa.. sütü gelen ve bol olan, bebesi memeyi copur copur emen anne olmayı çok isterdim

Olsun canım uzulme,benımkıde emıyor arkasından mama verıyorum 60cc,doymuyor memeyle,mama ıcende emende buyuyor korkma hıc.alabıldıgı kadar verıcez anne sutunu,ben ıse baslayınca zaten ıcemeyecek mınnosum,sagınca falan 30cc ancak cıkıyor.onemlı olan mutlu olsunlar saglıkla buyusunlerben bu konuda en buyuk mobıngı annemden yedım durmadan sütün fıskırmıyor benımkı şöyleydı böyleydi sagardım,daha tam istediğim gibi degıl sütün bılmem ne dıye ılk zamanlar başımı yedi(kötü niyetli degıldı ama yınede durmadan meme ve sütten bahsedıp duruyordu)asla öyle bişey yok her bebek nasıbını yer,bızım sevgımız yeter hiiiç canını sıkma sen.aslan gibi büyücekler

günaydın kızlaarrr offf ben çok yoruldum bu tempodan
Evet cok yorucu gercekten,yemek ev ısı bebek uykusuzlukama bı bakmısız gecmıs bu gunler ve ozlemısızbızım ev hortlamıs durumda eşim misafir gelecek evı bı duzenlesen dedı bugun bende bebeklı ev kımse kusura bakmasın,bı yaspasta alırsın ıkram ederız dedımherseye yetısmek ımkansız

Benim kızım çok az emen bir bebek en başından beri .Nasıl doyuyor diye düşünüyorum .İlk ay yeteri kadar kilo aldı bu ay bilmiyorum.Cok az emiyor aglayınca aç dlye mama veriyorum onu da almıyor .Benim de sütüm yok öyle .

Ben de çok yoruldum ,nasıl büyüyecekler .Daha bir gün zor geçiyor.Bizim büyük şanssızlığımız kimsemizin olmayışı

Kizlar yaa ven oglumu cok mu giydiriyorum acaba terliyor puset icinde bir de doktora gitmistik gecen hastanede twrleyip usudu sanirim burnundan nefes alamiyor nasil giydiriyorsunuZ? Giysi konusunu ayarlayamiyorum

Kizlar yaa ven oglumu cok mu giydiriyorum acaba terliyor puset icinde bir de doktora gitmistik gecen hastanede twrleyip usudu sanirim burnundan nefes alamiyor nasil giydiriyorsunuZ? Giysi konusunu ayarlayamiyorum
Ben normal zıbın üstünde alt üst takım giydirip penye battaniyeye sarıyorum pusete koyarken , üzerine de pelüş battaniye örtüyorum , kısa durduğunda terlemiyorum ama uzun kaldıysa sırtı hafif nemleniyor, yani genel olarak pusete hareketsiz ve biraz gömğk olduklarıniçin terliyorlar bence

Meme reddi yaşayan arkadaşlar biberon veriyoruz diye vicdan yapmayın , ilk oğlum sadece anne sütü alıyordu ama 3 aylıkken meme reddi yaptı sadece uyku da uyku arasında emziriyordum , , tabi biberon etkisi vardır belki ama biberon almayan çocuktada oluyor ,şimdi bebeğimde bende günde 2 kez mama takviyesi yapıyorum biberonla , sağmayı bıraktım artık , onun yerine emziriyorum bol bol çeneleri güçlendi boşaltıyorlar memeyi, sağınca süt az çıkınca moralim bozuluyor çünkü, sık emziriyorum , emzirdikten so rq sağ diyorlar o zman da hiç süt çıkmıyor ... şimdi emziriyorum , sonrasında aranıyorsa az bekliyorum , bakıyorum keyfi yerinde bakınıyor tamam diyorum doymuş , bazen aranması bitmiyor üzerine de mızıklıyor o zman takviye yapıyorum ,,,, şimdilik düzenim böyle daha rahatım , yoksa milim hesaplamaktan kafayı yiyecektim doydu mu doymadı mı diye

Bu arada kilo alımı da çok değil , öyle 1 -1.5 kilo almadı , ama alması gerekeni almış , şimdilik bu yetiyor bana , kendimi bu şekilde rahatlatıp anın tadını çıkarmaya çalışıyorum , ilkinde hayatı kendime zehir etmiştim çünkü

Ay ne güzel yazmışsınız .İlk ay ben de hiç düşünmeden emzirdim kilo aldı kızım,ne zaman acabalar başladı biz de sorun yaşamaya başladık

Bunu oğlumda yaşadım ben de .Bir arkadaşımın kıyaslamasından dolayı kendime zehir ettim o dönemi .Sonra dedim bir çocuğum daha olursa böyle davranmayacağım ama kaygılar yine peşimi bırakmadı kızımda da ama artık gittiği yere kadar demek istiyorum .Zaten çocuk büyütmek çok zor daha da zorlaştıyoruz

Canım ben evi 25 derecede tutuyorum.soguk hava ufleyen nem makınesi 7-24 calısıyor.dısarda hava soguksa zıbın ustune bluz,altına ıkı kat pıjama giydiriyorum,eger hava ıyıyse zıbın artı alt ust pıjama gıydırıyorum.malum bızım bebe gazlı oldugundan bazen ınce penye yelekte giydiriyorum.dısarı cıkarsakta tüylü bi tulumu var dısarsı için onu gıyındırıyorum uzerıne penye bı battanıye atıyorum.pusete henuz koymuyorum cunku ıcındekı mınık bebekler ıcın olan ektra yastıklar sucuk gıbı terletıyor cocugu,pusetı bıraz buyunce kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…