2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Benim kızım da küvezde kaldı maalesef,orada şırınga ile vermişler .Kakasını iki kez çok mukuslu yaptı ama diğerleri normaldi .Fıskırır tarzda bir iki kez oldu ,diğerleri içince çıkarma ,sonradan ekşimek gibi kusma ama sayısı gün içinde çok fazla olmaya başladı.Bir de kıvranıyor ,kaka yapamıyor aralığı arttı .Sürekli ağzına bir şeyler geliyor .Hıckırık bitmiyor.

İşte doyup doymadığını hiç anlamıyorum ben ,az emiyor ,uykuları bozuldu emip uyurdu .Şimdi yine uyuyor ama çok kısa kısa .Atak haftası mı diyorum da bilemiyorum ondan mı başka mı sebebi ?

Kizlar yaa ven oglumu cok mu giydiriyorum acaba terliyor puset icinde bir de doktora gitmistik gecen hastanede twrleyip usudu sanirim burnundan nefes alamiyor nasil giydiriyorsunuZ? Giysi konusunu ayarlayamiyorum
Benim ev serin açıkçası büyük zaten ne kadar fullesek de ısınmıyor fazla xkndjd max 22 olmuştur diye düşünüyorum. Yatak odasında elektrikli ocakla takviye ediyoruz bazen o da 23 falan civaridir. Zıbın alt üst genel olarak kalın giydirmiyorum beşiğinde pelus battaniyesini üstüne veya altına alıyorum çünkü yatirinca soğuk nevresime değince uykusu aciliyo djndjdnddjd dışarı da hava geçen buz gibiyken aynı giydirip örme yelekleri var onları giydirdim ekstra şuan hava sıcak markete giderken yine alt üst giydirdim üstüne sadece İnce penye battaniyesini aldım başka bir şeye sarmiyorum zaten şapka da takmiyorum. Banyo yaptiriyorum her gün bazen olmuyo twbi de banyo sonrası daha kalın giydirip sapkasini takiyorum. Su ana kadar 2-3 kere terledi o da kucağımda uyuduğu için benim isimla terledi başka terlemedi. Bazı çocuklar daha terlemeye müsait olabiliyor canım aşırı kalın sarmiyorsan canını sıkma veya kalın olmamasina rağmen evde terliyorsa ya nevresimi belki terletiyodur veya evin sıcaklığı ona fazla gelmiştir birazcık kısıp tekrar gözlemleyebilirsin puset için bişi diyemiyorum belki bizimki de havalar güneşlendi terler uzun süre içinde kalınca bilemiyorum

Doyunca asla emmiyor, bi de ağzını alttan açıp bakın dili damağa gelmişse de toktur diyolar ben de bilmiyorum bazen çok emiyor doyuyor mesela bazen az emiyor emmek istemiyor ama kısa sure sonra tekrar emziriyorum çünkü az emmiş oluyo çok emdiyse gazını aldiysam bazen 4 saate kadar ellemiyorum kendi uyaniyo zaten acikinca, ama az emdiyse ben o kadar beklemem ama yine az emdiği için çabuk uyanıyor djjdjdjdkd atak haftası olabilir bu algıları açıldıkça zaten huyları değişiyor galiba, yavastan sonra düzelir diye umuyorum

Sagol canim doktora her gidisimizde hirliyor

Evet o cok terletiyor canim haklisin sirti butun ter oluyor hangi nem makinesini kullaniyorsun?

Cok sagol canim

Aman ya ilk zamanlar onlar kolaydı biz yaralıydık biz iyileştik bebeler başladı ne güzel uyuyorlardı Benimki de gündüz doğru düzgün uyumuyor ve uyumuyorken hep meme istiyorsa yoksa huysuzlanıyor normal bir duruyum etrafa bakayım yok yatırdığım anda da uyanıyor tuvalete gidemiyorum halla zilloş yüzünden kusmalarda başladı oluk oluk
Kuzucuk inşallah biberonla meme destekli gider biberonu tamamen bırakmaz meme reddide sıkıntı sürekli sağım yapmak zor oluyor
Sorunsuz atlatırsınız sizde inşallah canım Çok geçmiş olsun kuzucukta hemen iyileşir inşallah

Ayyy canım benim ne güzel yazmışsın, moral oldu ama vicdanen huzursuz olmaktan korkuyorum ben elimden geleni yaptım demek istiyorum.. tabi ki sütüm kesilebilir, mamayla devam etmek zorunda da kalabilirim ama o noktaya geldiğinde ben elimden geleni yapmış olmalıyım

Yemin ediyorum güne gün ekliyorum resmen akşam olunca bugün de bitti diyorum… ve biliyorum ki biz bugünleri yıllar sonra özlemle anacağız
Resmen debeleniyorum sütümü artırmak için, çaylar kürler derken akşam oluyor valla.. ama işte sonuç hiç iç açıcı değil

İpektoşumm bızımkıde kusmaya basladı sen tecrubelısın,mesela kusması cok yedıgı anlamınamı gelıyor yoksa acmı oluyor kusunca tekrarmı beslemelıyımemıyor ya mesela gazını alıyım dıye omzuma aldıgım anda cıkarıyor sıcak sıcak

Evet o cok terletiyor canim haklisin sirti butun ter oluyor hangi nem makinesini kullaniyorsun?
E bebekten kiwi marka almıstım canım cokta memnumum.guzel nemlendırıyor,nem ve ısı ölçerle takıp edıyorum nemı %40 ta tutmaya calısıyorum.kalorıferler cok yanınca kuruyor ıcerısı

Onuda aldım weewelin aşırı memnunuzdun baharı ızledık mesela ıcerde sayesınde
Tamamdır bakayim bari lazım olursa alırım dediğim şeylerdi zaten lazım da oluyormuş açıkçası evi supururken falan da duyarım veya bahcedeyken falan iyi olur djndjdjdj

Kızlar bebişlerinizin elini hala kapatıyor musunuz? Ben sürekli çorap takıyordum çıkarayım artık dokunsun çocuk dedim ama elleri sürekli yüzünde çok çiziyor kendini iz kalcak diye korkuyorum ya
Benimkide ciziyor ara sira takiyorum. Gecen gun kanatti yuzunu icim gitti törpuyle kısaltıyorum ama yine tam olmuyor yada ben beceremiyorum

Kızlar bebişlerinizin elini hala kapatıyor musunuz? Ben sürekli çorap takıyordum çıkarayım artık dokunsun çocuk dedim ama elleri sürekli yüzünde çok çiziyor kendini iz kalcak diye korkuyorum ya
Keşfetmesi lazım, ben 10 günden sonra nerdeyse takmadım ama eşim ve annem sağolsun üşür diye taktılar hep. Ben çıkardım onlar taktı kocam artık saldı beni annem gelince hemen takıyor yanındayken çıkarabilirsiniz bence, gözetim altınds olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…