- 22 Ekim 2024
- 2.248
- 5.355
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.541
Kusmayan bebis mi yapmışlar ajbsjdjdjdjndndAy seninki de mi kusuyor
Benimki de fazla emdiklerinin hepsini çıkartıyor musluktan alar gibi
Ben o molayı verdirmiyorum kendi verince alıyorum gazını ama çığlık kiyamet meme artık bitti saniyo direkt aglamaya basliyo delikoBenimki galiba sık emmediği için memede süt birikiyor ve bir anda fışkırıyor. Dolayısı ile çocuğum yetişemiyor. Onu yutmaya çalışırken de içi hava ile doluyor ve arada durdurup geğirtmek zorunda kalıyorum. Az da olsa işe yarıyor
Büyüme atağı yaşıyor olabilir bazı günler hiç durmadan emmek istiyorlar. Cluster feeding diye geçiyor yabancı kaynaklardaAy noldu bu bebelere yaaa benimki surekli aglama moduna gecti. Kakasini yapti gazini yapiyor alti temiz ama kucagimdan biraktigim an agliyor surekli meme istiyor derdi ney bu cocugun anlamadim
Alerjik bir durum olabilir , büyük oğlumun kakası sürekli yeşil ve mukusluydı alerjik bir bebeydi, tabi en iyisini doktor bilirKızlar ya bebemin kakası 2 gündür yeşildi bugünde kan gördüm bezinde nokta kadaryarın doktora götürcem tecrübeli annelerim bu durumu yaşayan oldu mu hiç
Yine w devletten takip edeceğiz devam ediyor yazıyor benimkinde 15 günde sonuçlanacakmışBen dün crome üzerinden girdim sanırım sistemi oturdu artık.. nasıl haberdar olacağız peki paranın yattığından, var mı grupta alabilen?
Evet canım sistem kabul etti
Ben bugün çocuğumu resmen tanıyamadım.. ayyy noldu bu bebeye anlamadım, kendi kendine triplere giriyor kafayı yiyecektim sakinleşmiyor da
Bak hepsi aynı bu sıpaların
Bir cluster feedingimiz eksiktiBüyüme atağı yaşıyor olabilir bazı günler hiç durmadan emmek istiyorlar. Cluster feeding diye geçiyor yabancı kaynaklarda
Benimki de öyleydi bugün yaaa. Napıcaz bu gazı gaz mı anlayamıyorum da. Kakasını güzel yapıyor yaniBugün öyle bir gazlıydık ki sırf memedeydi emzirmekten memem çürüdü resmen. Yumuşacık oldu şimdi emince doyuyor mu onu da bilmiyorum
Yaa gerçekten mi ben 40 ını bekliyordum üzdü bu beni. Gece 5 den öğlen 15:00 e kadar uyumadı bu nasıl bebek anlamıyorum. 18 gündür uyumuyorum resmen40indan snra duzelir diolardi benim oglan daha cok bozuldubir yandan meme uclarim yara oldu bebek memesiz durmuyor kafayi yicem
Probiyotik vs kullaniyor musunuz? Bize doktor yine rahat yapsin diye 1 aylıkken yazmıştı aldık kullanıyorum unutmadikca bir etkisi var mi bilmiyorum açıkçası dnnxjdnd sadece meme ile besleniyorsa 9 güne kadar normal diyorlar ama bebek huzursuzlaniyo birikince bence. Bizimki de gün aşırı yapıyor arada 2-3 güne çıkıyor falan bir tuhaf günü gününü tutmuyor neden birden 2-3 gün birden gün aşırı oluyor çözemedim vallaKızlaar iyi geceler herkesebızlerın mesaı baslar artık bugun bıraz baharı ızledım ızın verdı mınnos ızlememe bısey dıcem benım bebe 2 gundur kaka yapmıyor,yarın 3. Gun olacak,doktorluk bısey varmı normalmi yoksa?napabılırım kaka yapması ıcın
Bol su, uyku dinlenmeKızlar ya sütümü arttırmak için pompa, emzirme dışında ne yapabilirim. Ne yaparsam yapayım olmuyor çok moralim bozuluyor. Tavsiyeniz olur mu?
Annesi değil anneannesisin deseydin dicem ama işin rengi değişirKızlar annem geceleri bebeği alıp yanında uyutuyor bazen. Sen dinlen diye yapıyor ama ben çocuğumla güvenli bağlanma oluşturma derdindeyim. Anneme söyledim benim yanımda uyusun beşiğinde oda değiştirme diye annesinin yanında uyuması gerek dedim. Ben de onun annesiyim dedi bu durumda ne yapmam gerekiyor sizce fazla mı sahiplenmeye başlıyor anlamadım
Valla ilk bebeklerde sanırım anne de hassas büyüklerde benimde babaannesi annem diye severdi bozulirdum halası bekar ustumuzde oturuyordu ilk bebekte bebek arabasinj bile bazen eşim ben halasi çıkınca sürmek isterdi bozulirdum hiç unutmam misafirliğe gittik çocuğu kendi halası aldi kucağına benden önce çocuk benim sonuçta ne alaka sen aliyorsun da eve giriyorsun neyse o zamanlar bozuluyordum artık takmiyorum zaten onlarda öyle değil artık ya da ben takmadigim için mi gormuyorm hatta o gün misafirlikte annesinden çok bakıyor demişti kayınvalidem sinir olmustumAnnesi değil anneannesisin deseydin dicem ama işin rengi değişirbüyükler biraz fazla sahipleniyor ama sana saygi duymalı ha kv ha anne fark etmiyo. Benim kp bebisi kızım diye seviyor buna bir şey demiyorum kıskanıyorum ama niyetleri belli o yüzden sorun etmiyorum mesela. Annem anneannesinin gülü diye sever kv babannesinin prensesi vs şeklinde. Abartmaya gerek yok evet çok sevebilir yavrusunun yavrusu sonuçta ama kırmadan ben benimle uyusun istiyorum annesi benim diyebilirsiniz bir de yanında uyutmasin bebek anne kokusu arar senin kokunla senin hik desenduyacagin mesafede olmalı bence, çok destek olmak istiyorsa gündüz bakabilir sen uyursun vs şeklinde gidebilirsiniz belki bilemedim nasıl denir
Ben de öyle bi cevap beklemiyodum çok şaşırdım zaten. Bi şey desek kırılıyolar emekleri de çok insan üzülüyo. Ama zaten bi yandan kendi derdimizdeyiz zaten bitmişizAnnesi değil anneannesisin deseydin dicem ama işin rengi değişirbüyükler biraz fazla sahipleniyor ama sana saygi duymalı ha kv ha anne fark etmiyo. Benim kp bebisi kızım diye seviyor buna bir şey demiyorum kıskanıyorum ama niyetleri belli o yüzden sorun etmiyorum mesela. Annem anneannesinin gülü diye sever kv babannesinin prensesi vs şeklinde. Abartmaya gerek yok evet çok sevebilir yavrusunun yavrusu sonuçta ama kırmadan ben benimle uyusun istiyorum annesi benim diyebilirsiniz bir de yanında uyutmasin bebek anne kokusu arar senin kokunla senin hik desenduyacagin mesafede olmalı bence, çok destek olmak istiyorsa gündüz bakabilir sen uyursun vs şeklinde gidebilirsiniz belki bilemedim nasıl denir
Ben çok hassasım sadece babasına bırakabilirim heralde kıskanmadan farklı bi şey oldu. Görmedik oldumBizimde dün asi gunumuzdu ya
Valla ilk bebeklerde sanırım anne de hassas büyüklerde benimde babaannesi annem diye severdi bozulirdum halası bekar ustumuzde oturuyordu ilk bebekte bebek arabasinj bile bazen eşim ben halasi çıkınca sürmek isterdi bozulirdum hiç unutmam misafirliğe gittik çocuğu kendi halası aldi kucağına benden önce çocuk benim sonuçta ne alaka sen aliyorsun da eve giriyorsun neyse o zamanlar bozuluyordum artık takmiyorum zaten onlarda öyle değil artık ya da ben takmadigim için mi gormuyorm hatta o gün misafirlikte annesinden çok bakıyor demişti kayınvalidem sinir olmustum
Haklısın ben de sinir oluyorum böyle şeylereBizimde dün asi gunumuzdu ya
Valla ilk bebeklerde sanırım anne de hassas büyüklerde benimde babaannesi annem diye severdi bozulirdum halası bekar ustumuzde oturuyordu ilk bebekte bebek arabasinj bile bazen eşim ben halasi çıkınca sürmek isterdi bozulirdum hiç unutmam misafirliğe gittik çocuğu kendi halası aldi kucağına benden önce çocuk benim sonuçta ne alaka sen aliyorsun da eve giriyorsun neyse o zamanlar bozuluyordum artık takmiyorum zaten onlarda öyle değil artık ya da ben takmadigim için mi gormuyorm hatta o gün misafirlikte annesinden çok bakıyor demişti kayınvalidem sinir olmustum
Kıskançlık veya bağlanma muhabbetini de geçiyorumBen çok hassasım sadece babasına bırakabilirim heralde kıskanmadan farklı bi şey oldu. Görmedik oldumama kritik dönemlerde yanlış bi şey yapıp bebeği etkilemek istemiyorum kimse için doğurmuyoruz sonuçta ya evet hakları ödenmez ama bazı şeyler zamanında yapılmalı bebek büyüdükten sonra güvenli bağlansa nolcak bu tarz şeyler önemli bence
Uyumadığım ve dinlenemediğim için böyle oluyor sanırımProbiyotik vs kullaniyor musunuz? Bize doktor yine rahat yapsin diye 1 aylıkken yazmıştı aldık kullanıyorum unutmadikca bir etkisi var mi bilmiyorum açıkçası dnnxjdnd sadece meme ile besleniyorsa 9 güne kadar normal diyorlar ama bebek huzursuzlaniyo birikince bence. Bizimki de gün aşırı yapıyor arada 2-3 güne çıkıyor falan bir tuhaf günü gününü tutmuyor neden birden 2-3 gün birden gün aşırı oluyor çözemedim valla
Bol su, uyku dinlenmemoralini de bozma süt arttirici takviyeleri oneriyorlardi ama bilgim yok o konuda
Varsa bir destekcin fırsat buldukca uyu uuuyamiyosan bile dinlen veya kendine zaman ayırıp bir şeyler yapmak bile moralini vs düzeltir o bile iyi geliyorUyumadığım ve dinlenemediğim için böyle oluyor sanırımtakviye alıyorum ve bol su içiyorum çünkü
Çok haklısın kv geliyor 2 günde bir ama ruh hastası gibi bebeği kimseye bırakmak istemiyorum.Varsa bir destekcin fırsat buldukca uyu uuuyamiyosan bile dinlen veya kendine zaman ayırıp bir şeyler yapmak bile moralini vs düzeltir o bile iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?