Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Ilk günler benim iştahım hiç yoktu sadece süt olsun diye bir şeyler yiyordum canım hiç yemek istemiyordu hatta sevinmiştim böyle giderse çok iyi olur diye ama 1. Aya yaklaşırken çok fena iştahım arttı çok sık yemeye başladım sürekli acıkıyorum elim ayağım titriyor, haliyle de kilo alıyorum.

Yaaa canım kızlaaarrr güzel kızlaarrr ben bu kadar faydalı bir grup daha görmedim vallahi.. birbirimize ne güzel sahip çıkıyoruz gerçekten maşallah bizlereee güncel ve zararsız bir bilgi aktarıyorum… sabahın 6’sından beri gaz bombası olan bebem akşam 18.00 itibariyle sakinleşti ve tertemiz uyudu.. nasıl mı? Burda sıcak havludan bahseden canım arkadaşım, muhteşem bir akıl verdin Allah razı olsun sıcak su torbasıyla ısıttığım iki küçük havlunun birini sırtına koydum birini karnına.. karnına havlu üstündeyken dairesel masaj yaptım, sabahtan beri çıkaramadığı gazı alttan üstten çıkardı.. bundan sonra asla eksik etmem yanıbaşımdan..

Ben de bundan korkuyorum ya şimdilik 10kilo vermişim ama almak istemiyorum geceleri bi şeyler yiyor musunuz ya süt olsun diye muhallebi falan yiyorum ben

Bir de bir şey daha söyleyim, evimiz ortalama 24-25 derece sıcaklıkta, ama altını açtığımda hemen hıçkırık tutuyor, biz her ne kadar 22-23 derece yeter desek de bence bebekler için yetmiyor, anne karnındayken ışıkları sabitti ama dünya öyle değil onlar için.. altına biri ince biri normal kalınlıkta kendinden çoraplı iki don giydirdim, bir de küçük çorap giydirdim hariçten, ayakları battaniyeden çıktı diye buz gibi olmuş, altını değiştirirken farkettim.. ayaklara dikkat etmek lazım, üşütürsek karın ağrısı ve gaz sancısı da yapabilir.. ben ayaklarının üşüdüğünü farkedince bir bezi sıcak su torbasıyla ısıtıp ayaklarının altını ısıttım ve sakinliği daha da arttı.. bir de burda yazılanlar üzerine telden beyaz gürültü açtım, yemin ederim sabahtan beri perişan eden bebem 10 dk’da sakinleşti..

günaydın kızlaarrr
Güno.... Anca alıntıları yazıyorum ejbdjejdj
Canım neyi sorduğunu anlayamadım ben, kusura bakma. O gaz çıkarma videosuna baktım çok bir şey de anlamadım açıkçası.
Ben de anlamamisim ya bazen oluyo bazen olmuyo jsbxjdjdj
Kızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum
Benim kapandı galiba ya bi de şuan yemek yapanim yok :d kendim ne bulursam şeklinde gidiyo sabah kahvaltı yaptım onddan beri bir şey yemedim arada zaman bulursam su içiyorum zaten bebe de tam uyumuyor gazi var... En son dün akşam üzeri yapmıştı kakasını hala yapmadı onun sancısı sanırım kucağımda bile uykusundan uyanıyor 5 dkda bir.... Yani ben kalkıp yemek yaparsam (onun için eşimin evde olması lazim ki anca) yemek yoksa da dondurulmuş ürünler yiyorum malesef en çabuk onlar oluyor ki onu bile sogutuyorum yiyene kadar
Ben de bunu denicem sanırım üst gazı çıkıyor genelde ama alt gaz falan sıkıntı belki işe yarar
Ben de bundan korkuyorum ya şimdilik 10kilo vermişim ama almak istemiyorum geceleri bi şeyler yiyor musunuz ya süt olsun diye muhallebi falan yiyorum ben
Gece susadigim için şu dışında kalkmiyorum gündüz yine acikiyorum ama gece iştah sıfır sıfır..... Bu arada rutinim genel hep böyleydi uyku ve su önemli süt için, he sütun kalitesine bir şey diyemem daha kaliteli oluyodur takviyelerle tabi ki

Kızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum
Ben 50.5 ile hamile kaldım, 60 ile doğuma gittim ama sütüm gelmedi diye o kadar strese girdim ki iki haftada 51’e kadar düştüm.. bugün evdeki hassas teraziyle bir tartıldım tam 50 kiloyum.. benim iştahım hamileliğin tam tersine çok kapandı, biraz fazla yiyecek olsam midem bulanıyor ve kusma hissi geliyordu. Bu aralar biraz daha toparladım diyebilirim iştah konusunda, o da sırf sütüm kesilmesin diye zorluyorum kendimi

Gece benimki uyumadığı için ayaktayım mecbur yiyorum

Başlarda uyuyor muydu . Bizimki 4te bi başlıyor 8e kadar falan bizi ayağa dikiyor
Benimki duzensiz gidiyocya ilk iki hafta hep uyuyoru sonra bozuldu birden akşamları 18 ile 00 arası hif uyumuyoru ağlıyordu şimdi gece gündüz ne denk gelirse huzursuz sürekli bazen gece uyumuyo bazen gündüz max 10 dk falan peşine uyanıyor kısır dongudeyim

Bizimki gündüz güzel uyuyor ama gece çok zorluyor 40ından sonra düzelir diyorlar ama inşallah

Bizimki gündüz güzel uyuyor ama gece çok zorluyor 40ından sonra düzelir diyorlar ama inşallah
Benimkide aynı ya büyükler kırkından sonra düzelir diyorda bugün 7. Gün kontrolümüz vardı. Doktor gece gündüzü öğrenme lazım diyor nasıl öğreteceğiz bakalım

Benimkide aynı ya büyükler kırkından sonra düzelir diyorda bugün 7. Gün kontrolümüz vardı. Doktor gece gündüzü öğrenme lazım diyor nasıl öğreteceğiz bakalım
Gece ışıksız ortamda uyutuyoruz ama bence alakası yok bilemedim bi cadı saatleri tutuyor kucakta uyuyor yatağa koyunca başlıyor ağlamaya

Gece ışıksız ortamda uyutuyoruz ama bence alakası yok bilemedim bi cadı saatleri tutuyor kucakta uyuyor yatağa koyunca başlıyor ağlamaya
Ben gündüzleri uyuyup uyandığında bir müddet uyanık kalmasını sağlıyordum gunduzleri uyanık kalabileceğini anlamasi için ama geceleri kesinlikle ışıksız ortamda hatta benim perdeler ışıkta gecirmiyordu öyle karanlıkta gecirirdik ve uyandığında hiç oynamadan konuşma iletişim olmadan uyuturdum.. ve 2 saatte bir uyandırmadim ne zaman uyandı öyle emzirdim genelde 4 saatte 1e denk geliyordu tabi bnlar ne kadar doğru bilmiyorum ise yaradı mı onuda bilmiyorum

Bana doktor sumuksu seyler olursa kakada tahlil yapalim dedi sut alerjisi olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…