- 24 Nisan 2024
- 1.118
- 1.133
- 48
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.601
Ilk günler benim iştahım hiç yoktu sadece süt olsun diye bir şeyler yiyordum canım hiç yemek istemiyordu hatta sevinmiştim böyle giderse çok iyi olur diye ama 1. Aya yaklaşırken çok fena iştahım arttı çok sık yemeye başladım sürekli acıkıyorum elim ayağım titriyor, haliyle de kilo alıyorum.Kilo konuşulmuşken doğumdan sonra aldığınızın fazlasını verdiniz mi kızlar . Sonradan mı açılıyor iştah benim 9gün oldu ama normal seyrediyor kilo almak istemiyorum diyetisyenimle devam edicem biraz daha toparlanıp ama o süreye kadar almaktan korkuyorum
Hemde nasıl açıldı iştahım. Dünyaları yiyorum doymuyorumKızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum
Yaaa canım kızlaaarrrCanım kıraz cekırdegını alma bosuna ben aldım kullanıssız.havlu sureklı karnında durmaya daha musaıt.ben bazen sac kurutma ıle bazen dedıgın gıbı sıcak su torbası ıle cocuga zarar vermeyecek ısıda ısıtıyorum,kesın ıse yarıyor.
Ben de bundan korkuyorum ya şimdilik 10kilo vermişim ama almak istemiyorumIlk günler benim iştahım hiç yoktu sadece süt olsun diye bir şeyler yiyordum canım hiç yemek istemiyordu hatta sevinmiştim böyle giderse çok iyi olur diye ama 1. Aya yaklaşırken çok fena iştahım arttı çok sık yemeye başladım sürekli acıkıyorum elim ayağım titriyor, haliyle de kilo alıyorum.
Ben geceleri hurma ve kuru incir yiyorum sadece bir de bol bol su içiyorum gece, insaAllah almazsınız yaaBen de bundan korkuyorum ya şimdilik 10kilo vermişim ama almak istemiyorumgeceleri bi şeyler yiyor musunuz ya süt olsun diye muhallebi falan yiyorum ben
Ben de hurma yiyeyim en iyisi daha sağlıklıBen geceleri hurma ve kuru incir yiyorum sadece bir de bol bol su içiyorum gece, insaAllah almazsınız yaa
Güno.... Anca alıntıları yazıyorum ejbdjejdjgünaydın kızlaarrr
Ben de anlamamisim ya bazen oluyo bazen olmuyo jsbxjdjdjCanım neyi sorduğunu anlayamadım ben, kusura bakma. O gaz çıkarma videosuna baktım çok bir şey de anlamadım açıkçası.
Benim kapandı galiba yaKızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum
Ben de bunu denicem sanırımYaaa canım kızlaaarrrgüzel kızlaarrr ben bu kadar faydalı bir grup daha görmedim vallahi.. birbirimize ne güzel sahip çıkıyoruz gerçekten maşallah bizlereee güncel ve zararsız bir bilgi aktarıyorum… sabahın 6’sından beri gaz bombası olan bebem akşam 18.00 itibariyle sakinleşti ve tertemiz uyudu.. nasıl mı? Burda sıcak havludan bahseden canım arkadaşım, muhteşem bir akıl verdin Allah razı olsun sıcak su torbasıyla ısıttığım iki küçük havlunun birini sırtına koydum birini karnına.. karnına havlu üstündeyken dairesel masaj yaptım, sabahtan beri çıkaramadığı gazı alttan üstten çıkardı.. bundan sonra asla eksik etmem yanıbaşımdan..
Gece susadigim için şu dışında kalkmiyorum gündüz yine acikiyorum ama gece iştah sıfır sıfır..... Bu arada rutinim genel hep böyleydi uyku ve su önemli süt için, he sütun kalitesine bir şey diyemem daha kaliteli oluyodur takviyelerle tabi kiBen de bundan korkuyorum ya şimdilik 10kilo vermişim ama almak istemiyorumgeceleri bi şeyler yiyor musunuz ya süt olsun diye muhallebi falan yiyorum ben
Ben 50.5 ile hamile kaldım, 60 ile doğuma gittim ama sütüm gelmedi diye o kadar strese girdim ki iki haftada 51’e kadar düştüm.. bugün evdeki hassas teraziyle bir tartıldım tam 50 kiloyum.. benim iştahım hamileliğin tam tersine çok kapandı, biraz fazla yiyecek olsam midem bulanıyor ve kusma hissi geliyordu. Bu aralar biraz daha toparladım diyebilirim iştah konusunda, o da sırf sütüm kesilmesin diye zorluyorum kendimiKızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum
Gece benimki uyumadığı için ayaktayım mecbur yiyorumGece susadigim için şu dışında kalkmiyorum gündüz yine acikiyorum ama gece iştah sıfır sıfır..... Bu arada rutinim genel hep böyleydi uyku ve su önemli süt için, he sütun kalitesine bir şey diyemem daha kaliteli oluyodur takviyelerle tabi ki
Bu ara ipoşum da uyumuyo atak haftası diyolar ama bilemedim....Gece benimki uyumadığı için ayaktayım mecbur yiyorum
Başlarda uyuyor muydu . Bizimki 4te bi başlıyor 8e kadar falan bizi ayağa dikiyorBu ara ipoşum da uyumuyo atak haftası diyolar ama bilemedim....
Benimki duzensiz gidiyocya ilk iki hafta hep uyuyoru sonra bozuldu birden akşamları 18 ile 00 arası hif uyumuyoru ağlıyordu şimdi gece gündüz ne denk gelirse huzursuz sürekli bazen gece uyumuyo bazen gündüzBaşlarda uyuyor muydu . Bizimki 4te bi başlıyor 8e kadar falan bizi ayağa dikiyor
Bizimki gündüz güzel uyuyor ama gece çok zorluyor 40ından sonra düzelir diyorlar ama inşallahBenimki duzensiz gidiyocya ilk iki hafta hep uyuyoru sonra bozuldu birden akşamları 18 ile 00 arası hif uyumuyoru ağlıyordu şimdi gece gündüz ne denk gelirse huzursuz sürekli bazen gece uyumuyo bazen gündüzmax 10 dk falan peşine uyanıyor kısır dongudeyim
Benimkide aynı ya büyükler kırkından sonra düzelir diyorda bugün 7. Gün kontrolümüz vardı. Doktor gece gündüzü öğrenme lazım diyor nasıl öğreteceğiz bakalımBizimki gündüz güzel uyuyor ama gece çok zorluyor 40ından sonra düzelir diyorlar ama inşallah
Gece ışıksız ortamda uyutuyoruz ama bence alakası yok bilemedimBenimkide aynı ya büyükler kırkından sonra düzelir diyorda bugün 7. Gün kontrolümüz vardı. Doktor gece gündüzü öğrenme lazım diyor nasıl öğreteceğiz bakalım
Ben gündüzleri uyuyup uyandığında bir müddet uyanık kalmasını sağlıyordum gunduzleri uyanık kalabileceğini anlamasi için ama geceleri kesinlikle ışıksız ortamda hatta benim perdeler ışıkta gecirmiyordu öyle karanlıkta gecirirdik ve uyandığında hiç oynamadan konuşma iletişim olmadan uyuturdum.. ve 2 saatte bir uyandırmadim ne zaman uyandı öyle emzirdim genelde 4 saatte 1e denk geliyordu tabi bnlar ne kadar doğru bilmiyorumGece ışıksız ortamda uyutuyoruz ama bence alakası yok bilemedimbi cadı saatleri tutuyor kucakta uyuyor yatağa koyunca başlıyor ağlamaya
Bana doktor sumuksu seyler olursa kakada tahlil yapalim dedi sut alerjisi olabiliyormusKızlar merhaba. Son 1 haftadır bebeğimin kakası baya bir değişti sıvı bir hal aldı. Günde 1 veya 2 kere kaka yapıyor ama o da sıvı şekilde içinde eskisi gibi pütürcükler yok hiç ve yapışkan bir şeyler var. Sadece anne sütüyle besleniyor bu arada. Neden böyle olmuş olabilir? Sizin bebişlerinizin kakaları nasıl?
Benim aksine kapandi canim 64 kg ile dogum yaptim 56kgye dustum suanKızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?