- Konu Sahibi elektroforez
- #34.621
Kizlar goguslerim fena sizliyor agriyor bosaltmaya calisiyorum sagma makinesiyle ama hala devam ediyor acisi siz de boyle bir durumla karsilastiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece kapkaranlik mi hic gece ışığı falan ds mi yokBen gündüzleri uyuyup uyandığında bir müddet uyanık kalmasını sağlıyordum gunduzleri uyanık kalabileceğini anlamasi için ama geceleri kesinlikle ışıksız ortamda hatta benim perdeler ışıkta gecirmiyordu öyle karanlıkta gecirirdik ve uyandığında hiç oynamadan konuşma iletişim olmadan uyuturdum.. ve 2 saatte bir uyandırmadim ne zaman uyandı öyle emzirdim genelde 4 saatte 1e denk geliyordu tabi bnlar ne kadar doğru bilmiyorumise yaradı mı onuda bilmiyorum
![]()
Malesef bende oyleyim yemek yapmak lüks oldu artk. Kaynanam ara sira gonderiyor bazende eşim yapiyor. Ne bulursam yiorum işte saglikli yada sagliksiz malesef yoksa gücüm kalmıyor enerji lazimGüno.... Anca alıntıları yazıyorum ejbdjejdj
Ben de anlamamisim ya bazen oluyo bazen olmuyo jsbxjdjdj
Benim kapandı galiba yabi de şuan yemek yapanim yok :d kendim ne bulursam şeklinde gidiyo sabah kahvaltı yaptım onddan beri bir şey yemedim arada zaman bulursam su içiyorum zaten bebe de tam uyumuyor gazi var... En son dün akşam üzeri yapmıştı kakasını hala yapmadı onun sancısı sanırım
kucağımda bile uykusundan uyanıyor 5 dkda bir.... Yani ben kalkıp yemek yaparsam (onun için eşimin evde olması lazim ki anca) yemek yoksa da dondurulmuş ürünler yiyorum malesef en çabuk onlar oluyor ki onu bile sogutuyorum yiyene kadar
Ben de bunu denicem sanırımüst gazı çıkıyor genelde ama alt gaz falan sıkıntı belki işe yarar
Gece susadigim için şu dışında kalkmiyorum gündüz yine acikiyorum ama gece iştah sıfır sıfır..... Bu arada rutinim genel hep böyleydi uyku ve su önemli süt için, he sütun kalitesine bir şey diyemem daha kaliteli oluyodur takviyelerle tabi ki![]()
Öyle valla benim direkt tansiyona vuruyor anlıyorum bir süre daha yemezsem bayılmalar başlar diye en kötü bebis kucagimda tirtiklaniyirum işteMalesef bende oyleyim yemek yapmak lüks oldu artk. Kaynanam ara sira gonderiyor bazende eşim yapiyor. Ne bulursam yiorum işte saglikli yada sagliksiz malesef yoksa gücüm kalmıyor enerji lazim
Bende dogumdan sonra baya kilo verdim ama iştahım baya açık heralde emzirdikce kilo veriyoruzBenim aksine kapandi canim 64 kg ile dogum yaptim 56kgye dustum suan
Ben 2saatte uyandırıyorum ama konuşma meselesi denemek lazım biz geceleri ağlayınca konuşuyoruz belki etkileniyordur deneyeyim . Uzun süre uyursa sanki çok aç kalacak gibi geliyor banaBen gündüzleri uyuyup uyandığında bir müddet uyanık kalmasını sağlıyordum gunduzleri uyanık kalabileceğini anlamasi için ama geceleri kesinlikle ışıksız ortamda hatta benim perdeler ışıkta gecirmiyordu öyle karanlıkta gecirirdik ve uyandığında hiç oynamadan konuşma iletişim olmadan uyuturdum.. ve 2 saatte bir uyandırmadim ne zaman uyandı öyle emzirdim genelde 4 saatte 1e denk geliyordu tabi bnlar ne kadar doğru bilmiyorumise yaradı mı onuda bilmiyorum
![]()
Biara saglikocagina gittiginde degerlerine baktir. Ben onumuzdeki hafta baktircam birden bunyemiz düsmesinÖyle valla benim direkt tansiyona vuruyor anlıyorum bir süre daha yemezsem bayılmalar başlar diye en kötü bebis kucagimda tirtiklaniyirum işte![]()
Hemde çok iyi süt yapıyor hurmaBen de hurma yiyeyim en iyisi daha sağlıklı![]()
Ben büyük tuvalet olmadığı müddetçe gece boyu altını değiştirmedim cildide alışsın hemen pişik.olmasin diye.. ve bilmiyorum buda nasip işimi gece kaka yapmazlardiGece kapkaranlik mi hic gece ışığı falan ds mi yokbez değiştirme durumunda nspiyosunuz
ve ise yariyor mu yani uyku durumuna etkisi iyiyse ben de deneyeyim
Sarilik süreci bitene kadar bence 2 saatte bir verin ne olur ne olmaz bebiş kötü etkilensin istemeyizBen 2saatte uyandırıyorum ama konuşma meselesi denemek lazım biz geceleri ağlayınca konuşuyoruz belki etkileniyordur deneyeyim . Uzun süre uyursa sanki çok aç kalacak gibi geliyor bana![]()
Ne zaman bitiyor o süreçSarilik süreci bitene kadar bence 2 saatte bir verin ne olur ne olmaz bebiş kötü etkilensin istemeyiz![]()
Rutin işe yarıyor demekki ben de gece mümkün oldukça konusmuyorum ama gece ışığı hep açık en iyisi kapatayım artıkBen büyük tuvalet olmadığı müddetçe gece boyu altını değiştirmedim cildide alışsın hemen pişik.olmasin diye.. ve bilmiyorum buda nasip işimi gece kaka yapmazlardiışığa ihtiyaç duyma noktasında atıyorum emzirecegim zaman prize takılı ışıklardan oda olabildiği kadar loş idi ve çocuğun dikkatini bozmayacak şekilde aşağıda oluyor( sadece benim açımdan sakatlık olmasın diye
)mememi tutturana kadar tutunca tekrar ışığı kapatiyordum telefonun ekran ışığı vs idare ettim..
Benimkilerin genlerinde mi var bilemiyorum yoksa yaptıklarım mi ise yarıyordu bilemiyorum diş çıkarma merasimlerine kadar gece rutinlerimiz
akşam 8de gece uykuya geçiş gewce 12 de uyanır emer tekrar uyur sonra 4 de uyanır emer uyur sabah 8 de kalkarlardi gündüz moduna gecerlerdi tabi bunlar ortalama saatler ama ritmik idi
Ne olur ne olmaz bebiş açlığınıda tam algilasin bence bı 15. Günden sonra deneme yapın ilk başta 2 saat sonra uyanmadı mesela 3. Saatte uyandırın verin bir kaç gün sonra 3. Saatte baktınız ki uyanmiyor 4. Saatte siz uyandırın verin ama 4 saatten sonrasina da benim içim el vermez zaten daha fazla uyuyani varsada helal olsunNe zaman bitiyor o süreçbizimki 7.9çıkmıltı ama doktor ilerlemez bu dedi kan uyuşmazlığı da olmayınca
Ya canım benim çok sağol onlarda aynı şeyi düşünüyorlar mıdır acabaAyy canım benım çok pozitif birisin senin cümlelerin beni çoook rahatlatıyorbebıslerın ve eşin çok şanslı
![]()
Oh mis kız terapi gibi oluyordur komşu gezmesi3 tane xnbxnxbcn uyumuştu onlar biz de anca o saatleri bulabiliyoruz ipeği babasına salıp gidiyorum uyanınca ariyor zaten xnbxbdbxjd başka aktivitem de kalmadi zatenvalla kola gaz yapar diyolar içmedim içmedim gaz yapacak şeyleri de yemedim yine yaptı ben de içiyorum iki gündür kola ve aynı yani bjraz inanıyorum bu gaz işine biraz inanmıyorum sjbxjsksjdkd benim 30 dk mümkün değil emmez ya ayarlari kaçmış bu bebenin dnbxjdnxnd hayır bi de o emme ile 4 saat falan uyur değişik calisiyor mekanizmasi
gerçi dün emzik vermedim hep emzirdim belki b*kunu az emdiği için yapmiyodur diye ama pek etkisi olmadi
Babasi evde yokken bana kök sokturuyor bütün bu krizleri hep tekken yaşıyoruz. Babası gelince süt dökmüş kedi vallahavlu iş yapiyor mu biximkine de iyi gelir belki
Göğüse lansinoh krem ile gümüş kapak bebeğe climikid aldım çok yaramadı sanki bize canımDamla kullaniyor musun canim?
Çok sevındım canım benimYaaa canım kızlaaarrrgüzel kızlaarrr
ben bu kadar faydalı bir grup daha görmedim vallahi.. birbirimize ne güzel sahip çıkıyoruz gerçekten maşallah bizlereee
güncel ve zararsız bir bilgi aktarıyorum… sabahın 6’sından beri gaz bombası olan bebem akşam 18.00 itibariyle sakinleşti ve tertemiz uyudu.. nasıl mı? Burda sıcak havludan bahseden canım arkadaşım, muhteşem bir akıl verdin Allah razı olsun
sıcak su torbasıyla ısıttığım iki küçük havlunun birini sırtına koydum birini karnına.. karnına havlu üstündeyken dairesel masaj yaptım, sabahtan beri çıkaramadığı gazı alttan üstten çıkardı.. bundan sonra asla eksik etmem yanıbaşımdan..
Pazartesi bakacaz kilosuna doğduktan sonra 300gr vermiştiNe olur ne olmaz bebiş açlığınıda tam algilasin bence bı 15. Günden sonra deneme yapın ilk başta 2 saat sonra uyanmadı mesela 3. Saatte uyandırın verin bir kaç gün sonra 3. Saatte baktınız ki uyanmiyor 4. Saatte siz uyandırın verin ama 4 saatten sonrasina da benim içim el vermez zaten daha fazla uyuyani varsada helal olsunkilo artışınıda gözardi etmeyin tabi
Aynen ben iki saati üçe cikartmistim kendim yani 2-3 oluyordu max sonra doktoru da 30. Gününde artık geceleri 6 saate kadar uyandirmana gerek yok kan şekeri düşmez ama zaten kendi uyanır dedi uyanıyor da dmnxjdjxjdkNe olur ne olmaz bebiş açlığınıda tam algilasin bence bı 15. Günden sonra deneme yapın ilk başta 2 saat sonra uyanmadı mesela 3. Saatte uyandırın verin bir kaç gün sonra 3. Saatte baktınız ki uyanmiyor 4. Saatte siz uyandırın verin ama 4 saatten sonrasina da benim içim el vermez zaten daha fazla uyuyani varsada helal olsunkilo artışınıda gözardi etmeyin tabi
Yan komşu olunca bahcesinde kahve iyi oluyor dnndjdnd ben kolali koladiz ayni gidiyo gibi ama tekrar kolasiz denicem birkaç gün emin olmak lazimYa canım benim çok sağol onlarda aynı şeyi düşünüyorlar mıdır acaba
Oh mis kız terapi gibi oluyordur komşu gezmesi
Ay ben kola içtiğim gün sıfır uyku uyudum dünde çok ıkındı bugün gün içinde çok uyudu gece nolacak bakalımsenin kuzunun çeneside kuvvetlidir belki güçlü çekiyordur canım
Göğüse lansinoh krem ile gümüş kapak bebeğe climikid aldım çok yaramadı sanki bize canım![]()
Tabi ki alkışlarRutin işe yarıyor demekki ben de gece mümkün oldukça konusmuyorum ama gece ışığı hep açık en iyisi kapatayım artık
Quinnn sana havlu taktığını vereni bulamadim ama var ya burda olsanız alninizdan öperim öyle soylim gazina iyi geliyomuş cidden artık uyumayinca deneyeyim dedim. Hen gazi çıktı hrm o sıra mutfağa gidip geldim bi baktım uyumuş hemen mayişinca
tabi yine uyandi ama gazi bitmemiş demekki ara ara havluyu tekrsr isitayim ben en iyisi