Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Brnim o kesideki kısımda vs görünen dikiş kalmadı. Kuru tutuyor musun düşerdi o da şimdiye. Wcelden sonra falan fön tutuyodum ben daha çabuk düşer diye düşünüyorum ama kesinin ağrısı tam geçmedi henüz bir sızı var yine benim kanama yok şuan lekeleniyor sadece tekrar artar mi bilmiyorum
Ayyy bu süs bitkilerinden çektiğimiz nedir ki böleeee
Süs bitkileri en azından konuşmuyor bunların dili de durmuyor anam

He yaa amaaan, neyse benimkiler gelmedi bu bayram, yani ben gitmedim 40 i çıkmadan dışarı çıkarmam cocugu biz gitmicez kimseye bayramda isteyen kendi gelsin dedim, sabah benim ailem geldi kvgil gelmedi güzel güzel oturuyoruz evimizde

Molfix in yenidoganini da deneyebilirsin eskiden içeriği temizdi hala aynımı bilemiyorum

Kizlar bayramlasmaya esimin ailesine geldik ama bebek ne yaptiysam uyumuyor. Geçen hafta yemege gelmistik ogunde uyumamisti burda. Acaba baska yere geldigini anliyorda oyuzden mi uyumuyor bu bebekler. Sizinkilerde öyle mi

Çok çok dikkat ettim temizliğe, enfeksiyon kapmamaya ve kuru tutmaya ama o dikiş bayağı alt tarafta ve içerde, bi onlar kaldı.. lohusalık tam iyileşme süreci sanırım

Bugün eşim çalışıyor, evde kızımla yalnızız, yapışık ikiz gibiyiz çocuklar şeker toplamaya geliyorlar kapıyı bile açamıyorum bu mızırdak yüzünden

Kizlar bayramlasmaya esimin ailesine geldik ama bebek ne yaptiysam uyumuyor. Geçen hafta yemege gelmistik ogunde uyumamisti burda. Acaba baska yere geldigini anliyorda oyuzden mi uyumuyor bu bebekler. Sizinkilerde öyle mi
Ay benimki de tam tersi dışarda uyuyor ya geçende kardeşimgile iftara gitmiştik dediler ne uslu bebek ilkine göre ilki yemek bile yedirtmiyordu o gece eve döndüğümüzde sabaha kadar uyumadı
Şimdi annemlerdeyiz yine uyuyor ama gecesi beni ürkütüyor Sanıyorkar ki hep böyle sonra biz gecesine sabaha kadar dans
Dün bir kaş aldırmaya gideyim diye randevu aldık gidemedim WC ye zor gittim resmen kapısında eşimle kucağında beni bekliyor oluyorlardı

Aynı daraldım bi de burda giden gelen buraya uğruyor bayramlasmaya büyükler diye ne bebe düzgün uyudu ne ben iki gündür iyice içim sıkıldı kalkalim diyorum kendi annemle eşim zaten bo gün geldin bir sey olmaz diyorlar güya öğlene coktan gidecektik diyorum ev ev geziyo bu insanlar mikrop taşıyor istemiyorum. Yok bişi olmazlar falan. Tamam bebeği cikarmiyoruz ortaya ama uyumuyo zaten evde de aynı olacak diyorlar da en azından evimde rahatım kimse niye anlamiyor ya valla aglicam öf

Bende dun kas aldirmaya gittim mahalledeki kuafore. Esim kuaforun onunde arabada bekledi bebekle :) isim 10 dk da bitti arabaya bi geldim viyak viyak ağlıyor birara saç kestirmeyi dusunuyom onu hic yapamam heralde

Bende dun kas aldirmaya gittim mahalledeki kuafore. Esim kuaforun onunde arabada bekledi bebekle :) isim 10 dk da bitti arabaya bi geldim viyak viyak ağlıyor birara saç kestirmeyi dusunuyom onu hic yapamam heralde
Ay bende valla bir cesaret dedim gideyim baktım olacak gibi değil arayıp randevuyu iptal ettim bende hamilelik boyunca kestirmedim rapunzel gibi oldum beni çok daraltıyor saçlarım ama kırkın çıkmasını bekliyorum artık bir tık daha düzelirse rahat ederim dedim

Merhabalar, bana atabilirseniz çok sevinirim. Bugün doğum yapalı 2 gün oldu hiç sütüm gelmedi yine de meme veriyorum alışsın diye ama meme uçlarım çok fena yara oldu ağlatıyor resmen beni. Napacağımı şaşırmış durumdayım.

fnd_50 canım hayırlı bayramlar herkese, şimdi denk geldim mesajlarına, Kerem paşa iyidir umarım. Benim üç bebenin de göbeği düştükten sonra gümüş nitrat la yakıldı. İlk ikisinde akıntı vardı. Son numarada kanama vardı. Doktorumuz hem yaktı, hemde bir tane daha K vitamini iğnesi yaptırdı. Doğduklarında da yapıyorlar zaten ama bir tane daha yaptırdı.

Kizlar benim oglan sabahtan bu saate kdr sadece 1 saat uyudu normal mi bu sizce ?
Kolik ya da gazlı mı canım ?
Ara ara kucakta vs kestirdiyse olabilir .Oğlum da öyleydi sadece on dakikalık uykular yapardı o da artık bayılırdı resmen .Kolikti ve aşırı da gazı vardı maalesef.Ben aylar sonra bir saat uyuyunca gece Allahım çok şükür demiştim .

Evet gazli ama kolik mi bilmiyorum. Evet emerken uyuyakaliyor 10 dk ole kucagimda uyutup yerine birakiyorum o an uyaniyor ve uyumuyor. Aksama kdr boyle devam etti ve bu sure icinde birsuru gazini cikardi ona ragmen sakinleşmedi hep meme istedi. Artik birara bayilcam zannettim gucum kalmadi(

İşte benim oğlum da öyleydi böyıe böyıe uyurdu hep .Cok zor Allah yardımcımız olsun .Memede uyutmadan rutin oluşturmaya çalış diyeceğim ama gazlı çocukta pek işe yaramıyor Gece uykusu nasıl ?

Ben de hamak sipariş ettim bir de ev tipi ana kucagı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…