• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aynı gündeyiz hemen hemen benim bebeğimde de henüz şişlik var hatta dün abimle konuşuyorduk neden gözaltları şiş dedi
Valla bizimkinin burnu bariz büyük 😆çok tatlı ama
Kızlar sizin bebeklerinzin burnunum üstünde beyaz noktalar varmı yağ gibi sivilce de tam sayılmaz
Evet canim benim de bebisin burun uzerinde var yag gibi nokta nokta benim de buyuk duruyor burun yuz kucucuk goz altlari şiş

Evet canim benim de bebisin burun uzerinde var yag gibi nokta nokta benim de buyuk duruyor burun yuz kucucuk goz altlari şiş
Benimkide öyle birde çirkin birde çirkin anlatamam kapkara bişey düzelir diye bekliyoruz 😂ben sarışın yeşil gözlüyüm ama bebikler bambaşka
Tamam ya ödem ikinizinki de benim bebe de japon askeri gibiydi çekik şiş bir surat aşırı ama yani 😂 dedim böyle çekik mi kalacak falan sonra sonra indi iner sizin de 🥰

Benimkide öyle birde çirkin birde çirkin anlatamam kapkara bişey düzelir diye bekliyoruz 😂ben sarışın yeşil gözlüyüm ama bebikler bambaşka
Canim bizimki de oyle gorunuyor babasi yesil gozlu kumral ben de bugday tenliyim su an cok birsey belli olmuyor doktorumuz yesil gozlu olcak dedi goz sekli vs babaya benziyor

Selam kızlarr uzun zamandır yazamadım . Umarım herkes ve bebişleriniz iyisinizdir. Doğuracak olanlara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.

Bebeğim bugün 12 günlük oldu dün gece kabus gibiydi tüm belirtler kolik i işaret ediyor. Allah benim gibi olanların yardımcısı olsun tek duam bir an önce bitmesi

Selam kızlarr uzun zamandır yazamadım . Umarım herkes ve bebişleriniz iyisinizdir. Doğuracak olanlara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.

Bebeğim bugün 12 günlük oldu dün gece kabus gibiydi tüm belirtler kolik i işaret ediyor. Allah benim gibi olanların yardımcısı olsun tek duam bir an önce bitmesi
Allah yardımcın olsun
Ne oluyor akşamlarımı ağlıyor
İlk günler nasıldınız peki
Bende çok merak ediyorum acaba kolik falan olurmu diye şimdilik birşey yok öylece uyuyor emiyor uyuyor arada uyanık kalıyor

Allah bebişlere sakinlik huzurpu uykular, bize de sabır güç metanet güzel uyku nasip etsin 🙏🙏🙏🙏

Allah yardımcın olsun
Ne oluyor akşamlarımı ağlıyor
İlk günler nasıldınız peki
Bende çok merak ediyorum acaba kolik falan olurmu diye şimdilik birşey yok öylece uyuyor emiyor uyuyor arada uyanık kalıyor
Dün geceye kadar her şey o kadar güzeldi ki nazar mı ettim diyorum ama yok kolik bu. Altını temizler emzirir biraz vakit geçirir yatağına koyar uyuturdum.

Dün akşam. Saat 19:00 dan sabah 4 e kadar uyumadı (belirtilerde genellikle 18:00 - 00:00 arası uykusuzluk huzursuzluk diyor)
Memeden asla ayrılmıyor, öncesinde 20 dk bi meme 20 dk bi meme emiyordu kendi bırakıyordu(sabaha kadar mememde durdu rahatlamk ıcın yapıyormuş kolik bebekler)

Yataga bıraktıgım anda muthıs bır aglama krizi elleri kolları titriyor yüzünün rengi değişiyor. Geri aldıgımda kucagıma susuyor

Dün geceye kadar her şey o kadar güzeldi ki nazar mı ettim diyorum ama yok kolik bu. Altını temizler emzirir biraz vakit geçirir yatağına koyar uyuturdum.

Dün akşam. Saat 19:00 dan sabah 4 e kadar uyumadı (belirtilerde genellikle 18:00 - 00:00 arası uykusuzluk huzursuzluk diyor)
Memeden asla ayrılmıyor, öncesinde 20 dk bi meme 20 dk bi meme emiyordu kendi bırakıyordu(sabaha kadar mememde durdu rahatlamk ıcın yapıyormuş kolik bebekler)

Yataga bıraktıgım anda muthıs bır aglama krizi elleri kolları titriyor yüzünün rengi değişiyor. Geri aldıgımda kucagıma susuyor
Kiz benimoi de öyle ama her gün olmuyor gazdan dolayı olduğunu düşünüyorum 18-00 arası iflahim kesiliyor hep de tek olduğum saatler. Bu kolik demek mi her gün mü olması lazim illa

Amin canım sen nasılsın? Doğum maceranı sıkı takip ediyordum sonra doğum yaptıktan sonra giremedim okuyamadım
İyiyim ya şükür bu güne de, maceramız yeni başlıyor gibi duruyo🫠 sen nasılsın 🥹
Hafta 3-4 gün oluyormuş zaten gülüm her gün olmuyormuş ki
Hayırlı olsun kolik bebe.... Banyo iyi geliyo gibi o yüzden artık yavaştan her akşam banyo yaptırmayı düşünüyorum o saatleri atlatır en azından diye yani öyle umuyorum 🥹🥹

Aynı gündeyiz hemen hemen benim bebeğimde de henüz şişlik var hatta dün abimle konuşuyorduk neden gözaltları şiş dedi
Valla bizimkinin burnu bariz büyük 😆çok tatlı ama
Kızlar sizin bebeklerinzin burnunum üstünde beyaz noktalar varmı yağ gibi sivilce de tam sayılmaz
Benim bebegimin burnunda var evet bende bunu sorcaktim

E sen resmen benim bebegi tarif ettin. Bizimkide mi kolik yani off. Tam o saatlerde hergub huysuzlanio memeden ayrilmiyor

Back
X