• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Canım tedavin hayırlı olsun rabbim pozitif sonuçunla birlikte sonunda bebişini kucagına almayı da nasip etsin inşallah 🥰 canım doktorun neden tahlil yaptırmadı ben anlamadım genelde opu kontrolleri gibi kan tahlili de yapıyorlar diye biliyorum. Mesela ben verdim bugün sonucum normal çıktı öyle geçtim transfer asamasına. Acaba sende daha önce yapılan heryer yolundaydı da ondan mı gerek görmedi doktorun. Sorabileceğin bir numara yada hemşire hattı yok mu ?
Yok maalesef ve sabah transfer var geçen ay yapılacaktı transfer opu sonrası kist oluşmuş ilaç verdi ve geçti opu ya kadar hep bakıyordu kanıma ama bu aşamada bakılmalı diye düşünüyorum ve çok stres oldum evet değerlerim de sorun yoktu ama kullanılan ilaçlar ters etki yapabilir bilmiyorum endişeliyim çok

Ay evet bir yandan seviniyorum bir yandan emin olamıyorum bir kaç gün daha bekleyip kan tahlili vermeyi düşünüyorum bakalım. İnşallah güzel haberlerle tekrar yazarım 🥰
6. Güne göre gayet belirgin belli canım gebelik var Allah'ın izniyle değerlerinde çok güzel artar sağlıkla kucağına alırsın minnnosunu 🙏🏻🤲🏻 buraya da yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz ♥️

Canım dert etme, görüntü iyiyse sıkıntı yok demektir. Bende görüntü iyiyken kan aldılar ve e2’ye baktılar. Akşamında panikle doktorum aradı, “kan değerin ve görüntü uyumsuz çıktı, muhtemelen hata var, yarın başka bir yerde tekrar kan verir misin” dedi, başka yerde tekrar verdim her şey yolundaydı, laboratuvar yanlış sonuç vermiş. Şu açıdan anlatıyorum, görüntüden belli zaten iyi olup olmadığı :)
İnşallah öyledir ya 🙏🙏🙏🥰🥰

Yok maalesef ve sabah transfer var geçen ay yapılacaktı transfer opu sonrası kist oluşmuş ilaç verdi ve geçti opu ya kadar hep bakıyordu kanıma ama bu aşamada bakılmalı diye düşünüyorum ve çok stres oldum evet değerlerim de sorun yoktu ama kullanılan ilaçlar ters etki yapabilir bilmiyorum endişeliyim çok
Şimdiden hayırlı olsun transferin inşallah sağlıklı güzel geçer bebişin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle 🤲🥰

Ayyy transfer gününü öğrenen kızlar sizin adınıza ben burda heyecanlıyım. Ben opu sonrası ilk adetimi oldum. Diğer adetle transfer hazırlığı başlayacak inşallah sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hiçte geçmiyor valla🤭
İlk adet geciyor da ikinci adet gelmiyor sanki 🤭🤭🤭

Transfer günü ve sonrası nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi acaba
Ben ilk üç gün çok ağır iş yapmadan hareket ediyordum iki gün duş yapmadım yapsanda ılık suyla yıkanırsın sonradan yemeğimi falan yapmıştım birde kabak çekirdeği badem ceviz kuru kayısı bol su tüketmiştim en önemlisi düşünmemek ve stres olmamak gerekiyor dilerim minik mucizen sıkı sıkı tutunur inşallah 🤲❤️

Back
X