Veya yazmış demek ki o da aynı etkideBen oksapar kullanmıştım sadece bir kutu. Diğerini duymadım hiç. Oda mı kan sulandırıcı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veya yazmış demek ki o da aynı etkideBen oksapar kullanmıştım sadece bir kutu. Diğerini duymadım hiç. Oda mı kan sulandırıcı?
Neden iki tane yazmış seçenek için mi yoksa ikisini de mi kullanmak gerekiyorKızlar doktorum ilaçların reçetesini verdi. Oksapar veya clexane yazmış. Hangisini alacağım![]()
Seçenek yazmış oksapar veya clexane diye.Neden iki tane yazmış seçenek için mi yoksa ikisini de mi kullanmak gerekiyor
Tekrardan kan tahlili verdiniz mi umarım pozitife dönmüştürTransfer gününü saymazsak 9. Günüm kan testi negatif iki gün sonra tekrar gel dedi doktorum böyle şeyler olabiliyor dedi ama umudum sıfır çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum çok umutlu gitmistim
Şifa olsun inşallah canım Allahım kolaylık versin inşallahSeçenek yazmış oksapar veya clexane diye.
iğne olarak Ayrıca proludex vermiş. Progestan da vajinal yolla vermiş.
Yok maalesef ve sabah transfer var geçen ay yapılacaktı transfer opu sonrası kist oluşmuş ilaç verdi ve geçti opu ya kadar hep bakıyordu kanıma ama bu aşamada bakılmalı diye düşünüyorum ve çok stres oldum evet değerlerim de sorun yoktu ama kullanılan ilaçlar ters etki yapabilir bilmiyorum endişeliyim çokCanım tedavin hayırlı olsun rabbim pozitif sonuçunla birlikte sonunda bebişini kucagına almayı da nasip etsin inşallahcanım doktorun neden tahlil yaptırmadı ben anlamadım genelde opu kontrolleri gibi kan tahlili de yapıyorlar diye biliyorum. Mesela ben verdim bugün sonucum normal çıktı öyle geçtim transfer asamasına. Acaba sende daha önce yapılan heryer yolundaydı da ondan mı gerek görmedi doktorun. Sorabileceğin bir numara yada hemşire hattı yok mu ?
6. Güne göre gayet belirgin belli canım gebelik var Allah'ın izniyle değerlerinde çok güzel artar sağlıkla kucağına alırsın minnnosunuAy evet bir yandan seviniyorum bir yandan emin olamıyorum bir kaç gün daha bekleyip kan tahlili vermeyi düşünüyorum bakalım. İnşallah güzel haberlerle tekrar yazarım![]()
İnşallah öyledir yaCanım dert etme, görüntü iyiyse sıkıntı yok demektir. Bende görüntü iyiyken kan aldılar ve e2’ye baktılar. Akşamında panikle doktorum aradı, “kan değerin ve görüntü uyumsuz çıktı, muhtemelen hata var, yarın başka bir yerde tekrar kan verir misin” dedi, başka yerde tekrar verdim her şey yolundaydı, laboratuvar yanlış sonuç vermiş. Şu açıdan anlatıyorum, görüntüden belli zaten iyi olup olmadığı :)
Kaç gün kaldı canım senin misafirin gelmesineSagol canım sürecimiz güzel geçsin mucizelerimize kavuşalım gerisi önemli değil![]()
Son 1 gün diyelim artık gece yarısı olduKaç gün kaldı canım senin misafirin gelmesine![]()
Şimdiden hayırlı olsun transferin inşallah sağlıklı güzel geçer bebişin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyleYok maalesef ve sabah transfer var geçen ay yapılacaktı transfer opu sonrası kist oluşmuş ilaç verdi ve geçti opu ya kadar hep bakıyordu kanıma ama bu aşamada bakılmalı diye düşünüyorum ve çok stres oldum evet değerlerim de sorun yoktu ama kullanılan ilaçlar ters etki yapabilir bilmiyorum endişeliyim çok
İlk adet geciyor da ikinci adet gelmiyor sankiAyyy transfer gününü öğrenen kızlar sizin adınıza ben burda heyecanlıyım. Ben opu sonrası ilk adetimi oldum. Diğer adetle transfer hazırlığı başlayacak inşallah sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hiçte geçmiyor valla![]()
24 günde oluyorsun diye ağzım bir açıldı sonra en son 20 günde adet olduğum aklima geldi kapattim ağzımırahim işlem görüyor ya canım daha sağlam olsun diye
Evet gecikme yaşayanlar çok maalesefben ilaçla olduğum için günü şaşmıyor 24 günde oluyorum hep
Ay canim gözünaydinKızlar benim kahverengi lekelenmem oldu hemşirem kan tahlili vermemi istedi ve değerim 89 çıktı![]()
Amin canım çok teşekkür ederimŞimdiden hayırlı olsun transferin inşallah sağlıklı güzel geçer bebişin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle![]()
Aa hadi bakalım o doktorda istediğin gibi çıkar umarimevet ya gitti..canım biz bulcz ama ben ebru hocama danıştım o birini tavsiye etti ona göre bakacam
Benimm 2 adetim 45 gün sonra gelmişti zaten kist oluşmuştu ilaç verdi şükür kist yok şuan senin de kolaylıkla çabucak gelsin inşallah reglinİlk adet geciyor da ikinci adet gelmiyor sanki![]()
Ben ilk üç gün çok ağır iş yapmadan hareket ediyordum iki gün duş yapmadım yapsanda ılık suyla yıkanırsın sonradan yemeğimi falan yapmıştım birde kabak çekirdeği badem ceviz kuru kayısı bol su tüketmiştim en önemlisi düşünmemek ve stres olmamak gerekiyor dilerim minik mucizen sıkı sıkı tutunur inşallahTransfer günü ve sonrası nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi acaba