Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bende aynı durımdayım. Cuma günü 39 oluyorum. Karnım falan inmemiş doktor öyle dedi, doğum emaresi de hiç yok. Sonraki hafta yani 40. Haftam bayram ve doktorum yok. Bende 39+4 e kadar fln bekleyip kendisi gelmezse sezaryen olmayı düşünüyorum. Kilo almak dırumu var, sancı çekip sezaryene girme durumu var çünkü daha kanala da girmedi. Kordon dolanması kaka yemesi vs çokta zorlamaya gerek yok. Sağlıkla doğusunda bebişler gerisi teferruat. Ki ben sezaryenden çok korkuyorum

Evet kızlar geldim gelen gidenden elime teli alamadım malum. İkimizde çok çok iyyiz allaha bin şükürrrrr aynı anda myom ameliyatı da oldum o biraz sarstı uzun sürdü o yüzdeen
Nasılsınız, nasıldı süreç? Ben de sezaryen düşünmeye başladım artık var mı önereceğin tavsiye de bulunacağın şeyler

Kızlar cuma günü doğum yaptım bugün 4. Gün tam 9 kilo vermişim
Çoğu gitti azı kaldı, maşallah kız nsnznxnx benim evde tartı yok dışarda aklıma gelirse tartiliyorum, benim de yarısı gitmişti en son. Artık ne kadar tuzlu besleniyorsam gebelikte çoğu ödemdi demekki

Farkettim de hiç zaman kavramın yok gece ayaktasın gündüz ayaktasın mütemadiyen uyumuyorsun, gözüm korkuyor

Kızlar ben de doğurdum 3 martta suyumun gelmesiyle hastaneye gittik 8 saat falan bi bekleyişin sonucuyla doğumun ilerlememesiyle sezaryen oldum telefonumda da burası nasıl olduysa kapanmış şifreyi bulup anca girebildim 15 günlük oldu bile bebiş ee doğurmayanımız kaldı mı

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Farkettim de hiç zaman kavramın yok gece ayaktasın gündüz ayaktasın mütemadiyen uyumuyorsun, gözüm korkuyor
Ajbsjsndjd yok kiz bak şimdi anlatayim ama bebeğe göre değişir.

Dün akşam üzeri 6-7 arası emzirip uyuttum 8-9 gibi uyandı,

10 da tekrar uyutmuştum ilk hafta direkt uyuyordu artık algısı daha açık bir süre daha oyalaniyor mesela. 10 da uyudu 12 de uyandı kendi ama ben dün gündüz hiç uyumayıp iş vs yaptığım için geberiyodum eşim biraz uğraştı falan ama uyumayinca yine emzirdim en son zaten uyumak için sizlaniyodu emince uyudu...

Gece 3 gibi uyandı yine o arada ben de uyudum. 3 de aynı yine uyuttum 6 gibi uyandı bu uyanış benim için felaket oldu çünkü tam bezini değişirken isemeye başladı snsbjsbdjsjjdjdjsjdjd erkek çocuğu gibi saçtı her yere rezalet neyse şükür üstü islanmadi da bi de onunla uğraşmadım sjhdhshdjdjd 6-10 arası yine uyudu ben de o aralarda uyuyorum işte. Veya anlik uyuturken buraya girip uykumu açıyorum çünkü uykulu emzirmekten korkuyorum açıkçası şuan yine uyuyor artık kalktim kahvalti bir şeyler yiyeyim diye.... Ama dün gündüz uyumadigim için gece son pilim bitmişti o yüzden bu sefer uyurum öğleden sonra diye düşünüyorum

Gözün korkmasın her bebek farklı tabi ama benim şuan rutin biraz böyle gidiyor. Geçen akşam komşumla kahve içtik kapısında ipek uyuyprdu eşime uyanirsa seslen ara dedim direkt 1 saate yakın oturduk son kahvemi de doğumdan önce onunla içmiştim shdbsjdjsjdjsjdjdjsjh yani bazen kendine zaman ayirabiliyor olacaksin bazen krizlenebilir çok uykusuz olup sabrin ve takatin kalmayabilir benim de her günüm böyle geçmiyor buna da şükür diyorum tersi olduğu gün eşim de yoktu gerçekten aglamak uzereydim uykusuzluktan sürekli emmek istiyoru gazı vardı yemek yiyememistim enerji sifirrrrrr yani iyisiyle kötüsüyle diyorum jsbxhdjdjdj

Bi de ben gebelikten önce de çok uyurdum gerçekten cok uyurdum abartmıyorum uyku sever biriyim. Ona rağmen psikolojim bozulmadı sabirim veya bozulduysa da ben anlayamiyorum henüz bunu zaman gösterecek snbdjdjdjd

Maşallah gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini

Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Maşallah gerçekten nazar değmesin enerjine hem hamilelikte hem doğumdan sonra çok güzel yönettin süreci. İllaki herkes zor zamanlar yaşıyor çünkü cidden zor ama bunu böylesine göğsünde yumuşatıp bize yansıtman ayrı güzel genelde hep alışkınız çünkü hamilelik başinda bunlar iyi günlerin mide bulntıların başlasın gör, bunlar iyi günlerin ağırlaş biraz görürsün, bunlar iyi günlerin yatakta döneme yine anlarsın, bunlar iyi günlerin doğsunda uykusuz kal gör, bunlar iyi günlerin her yerin yara olsun gör, bunlar iyi günlerin depresyona gir gör, bunlar iyi günlerin daha çocuk olunca kendine zaman ayıramayacaksın tüm hayatın o olacak gör cümlelerine. Doğuran doğurmayan her annenin her kadının ihtiyacı olan cümleler duyuyoruz ve süreci görüyoruz sende tekrar maşallah

Valla ne yalan söyleyeyim ben de korkmuyor değilim. Her ay veya her hafta farklı bir gelişim gösteriyorlar şuan uyku seviyodur öbür ay sevmeyebilir. Algıları daha çok açılınca belki emmede zorluk yasayacagim bir sürü şey var çünkü dünyaya adapte olma durumları vs bizi zorlsyacak bir sürü şey olacak. Ama yüzüne bakıp kokusunu alınca geçiyor gibi ya ben de artık tek bir yere gidip zamani onemsemeden keyifle oturamayacagim belki çünkü hep aklım bebişimfe olacak ama onu ben istedim o beni değil ipegimle yaşamayı ogrenicem diyorum ya çökebiliriz ama pozitif olmazsak iyice batmak daha kötü yapacak. Artık yatak odasında yaşıyorum resmen, kapı önünde iki dk hava almak bazen lüks ama üzülmüyorum önceliğim bu değil çünkü siz de korkmayın evet zor evet artık her şey farklı olacak iyisiyle kötüsüyle ama değer beeee insani zaten inan ki bebişler değil diğer insanlar yoruyor, psikolojidini bozuyor sinirlendiriyor vs. Yoksa bebeğin ne zoru olacak. Siz de takilmayin bana da diyen oluyor daha iyi günlerin yok bilmemneler yok kucağa alıştırma falan he diyip geçin hiç muhabbete gerek yok aynen de kapa konuyu kendi istediğin gibi devam et

İyisiyle kötüsüyle bizim canımızdan bir parça bu bebikolar keyfini sürelim çünkü ipek şimdiden büyüdü gibi geliyor üzülüyorum çabuk büyüyor diye bu günler geri gelmeyecek öpün sevin uykusuz kalıp gebersek de anlık hep uyuyunca geçecek şeyler için psikolojimizi daha çok bozup bebislerimize yansitmaya gerek yok

Bi de buraya girmek cidden kafamı dağıtıyor, uykumu açıyor vs iyi geliyor yani. Size başka bir şey iyi gelebilir siz de onu yaparsiniz mesela dert etme hiç Allah sabrını da verir inşallah hepimize hepimize maşallah

Allah her bebişe böyle bilinçli ebeveynler nasip etsin

Aynı bende de hiç emare yok. Haftası da önde gidiyo. Kendi gelirse 3800 bile doğurmak bana bi fazla geldi. Ne kadar yanılma payı olsa da. Zaten normalden de korkuyorum stresten artık yoruldum. En mantıklısı böyle geldi artık napalım inşallah güzel geçer sürecimiz

Aramızda bir gün var sanırım seninle benimkide sarardı ama başka belirti yok beneğin nasıl emiyor peki sütün yettiği haldemi sarılık oldu, mama olarak hipp organik hoşuma gidiyor benim
Buarada diğer küçüklere kim baktı zor oluyormu üçü birden

Ben de varım 39+2yiz doktor haftaya pazartesi gene bakacak olmazsa artık sezeryanla alacak çocuğun gelmeye niyeti yok resmen ya
Yerleri rahat heralde ben dün kontrole gittim nstde sancı çıktı alttan muayene yaptılar çok acıdı sonra kanamam oldu açıklık yok sancın sıklaşırsa gel dediler dünden beri sancımı takip ediyorum canım bugün düne göre daha az sancım var sanki hiç doğurmicakmışım gibi hissediyorum

Benim sancı da çıkmıyor nstde alttan muayene bana da yaptı tekrar tetiklesin diye ama bakalım evde egzersize devam hurmaya devam tüm tuşlara basıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…