- 14 Mayıs 2021
- 5.237
- 11.122
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.701
Ben b12 demır ve d vıtamını kullanıyorum canım.ıkısı ocean marka,demır ferrum surupEnzirirken kullandığınız vitamin var mı doktor sadece Demir hapı yazdı ben de d3 gelen olan hepsi içinde kullanmak istiyorum ne kullansam bilemedim
Bu lohusalıgı atlatalım hepsını verırırz kuzucum25 kilo aldım 13 vermiştim en son ama deli gibi tatlı ve yemek yemeye başladım ben deinşallah güzel çıkarız süreçten
6 gun once kontrolde hemsire kilosuna bakti kilo almisti sutunuz yetiyor demekki falan dedi. Emmek istedikce emzir pes etme dedi. Ne bilim ogunden sonra emme istegi dahada artti nidaha goturcem kontrole insallah yetiyordur sütumBenim bebeğim de öyleydi. Maalesef aç kalmış kilo kaybetmiş ve sarılık oldu. Doktor kontrolüne gittiniz mi. Gitmesinden hemen git bir baksınlar.
Canım sagma makınan varsa bı sag ne kadar sut cıkacak,bıde bebek gunde 5 tane falan çiş dolu bez yapıyormu rengı acık sarı olacak.bızımkını bız bılmeden ac bıraktıgımız ıcın tecrube ettık malesef6 gun once kontrolde hemsire kilosuna bakti kilo almisti sutunuz yetiyor demekki falan dedi. Emmek istedikce emzir pes etme dedi. Ne bilim ogunden sonra emme istegi dahada artti nidaha goturcem kontrole insallah yetiyordur sütum
Ben hamılelıkte 13 kılo alıp dogumdan sonra 8 ini verıp sımdı tekrar kılo almaya basladımlohusalıkta ıstahım acık bıraz ee sureklıde evdeyım harekette az sezeryan agrılarım daha tam gecmedı,bakalım bu surecten nasıl cıkacagım
Ben en son doğuma girerken 23 gördüm bebikomu sağlık ocağına bu burun tıkanıklığı mevzusuna goturdugumde tartıldım 10 kilo uçmuş valla bi mutlu oluyo insan sbdbdhbdjd sonra aldim mi bilmiyorum ama bana aktif olarak evde bakan biri yok. Eşim evde şuan ayağından dolayı o da ben ayaklandigimdan beri jdbdhdbd kv yemek ginderiyordu ama öğün sayım sabah atistirma akşama o yemek gibi olduğu için sürekli bir şeyler yemiyorum25 kilo aldım 13 vermiştim en son ama deli gibi tatlı ve yemek yemeye başladım ben deinşallah güzel çıkarız süreçten
Emziren anneler için imom lattr var mor olanı enerji de veriyor içinde birden çok vitamin var ben kullandım biaraEnzirirken kullandığınız vitamin var mı doktor sadece Demir hapı yazdı ben de d3 gelen olan hepsi içinde kullanmak istiyorum ne kullansam bilemedim
Cisi acik sari o konudada sknti yok. Sagma makinem yok malesef. Bide ben sut artirici cay almistik eczaneden onuda iciyorum. Saglikocagina gdcez bu hafta ordaki hemsire bilgi verir sanirim bu konudaCanım sagma makınan varsa bı sag ne kadar sut cıkacak,bıde bebek gunde 5 tane falan çiş dolu bez yapıyormu rengı acık sarı olacak.bızımkını bız bılmeden ac bıraktıgımız ıcın tecrube ettık malesefeger cıslı bezı acık sarıysa sorun yoktur.turuncu oluyo resmen açsa
Canım benimki 10 günlük şu an ve 50/80 cc arası anne sütü içiyor mastit olduğum için sağıp veriyorum maalesef gün içerisinde 3 saatte bir uyanıyor sende iki göğsünü tek seferde boşaltıyorsa doyuyordur rahat ol .Cisi acik sari o konudada sknti yok. Sagma makinem yok malesef. Bide ben sut artirici cay almistik eczaneden onuda iciyorum. Saglikocagina gdcez bu hafta ordaki hemsire bilgi verir sanirim bu konuda
Hamileyken kullandığım ocean mummy ve demir ilacına devam ediyorum. Doktorum vitaminlere bir süre daha devam dedi. Demir i zaten en az 3 ay daha kullanmak gerekiyormuş.Enzirirken kullandığınız vitamin var mı doktor sadece Demir hapı yazdı ben de d3 gelen olan hepsi içinde kullanmak istiyorum ne kullansam bilemedim
Olması gereken; mesela sağ memeyi verdin epey emdi, sol memeyi vermek. Bir sonraki emzirmede önce sol memeyi verip, iyice emdikten sonra sağ memeyi vermek olmalı.Benim bebe her öğünde bir memede takılıyor genelde tam bosalttigini nerden anliyoruz ikinci memeye zorlasam da almaz emmesi bitince djbxbxbxbd ben de o gün o meme baya yumuşayana kadar onu verip akşama doğru anca azalttiysa mesela diğerine geçiyorumdogrulugunu bilmiyorum dnndjdnbd bez sayısının da maşallahı var çözemedim bu memeyi bosaltma veya verme sırası işini....
Bi de burnunu temizliyoruz ama uyuyunca ağzı açık ve şuan teyit ettim agzindan nefesine destek alıyor burnu yine hırıltılı diye .... Babasi çekiyor burnundakileri ama korkuyoruz tam cekemiyoruz herhalde ondan mıdır ki
Katılıyorum süt birikmesi Allah muhafaza mastite bile yol açar ben 3 gündür ateşler içindeyim boşaltsmıyırum ne makine boşaltıyor ne bebek göğsüm perişanOlması gereken; mesela sağ memeyi verdin epey emdi, sol memeyi vermek. Bir sonraki emzirmede önce sol memeyi verip, iyice emdikten sonra sağ memeyi vermek olmalı.
Ama benim kız tek memede doyuyor, ikinciye geçmeden uyuyor genelde. Ben de bir emzirmede sağ, bir emzirmede sol memeyi veriyorum.
Akşama kadar tek meme verme canım. Bir memede süt daha çok gelir, diğerinde az üretim olur.
Tamamdır teşekkür ederimOlması gereken; mesela sağ memeyi verdin epey emdi, sol memeyi vermek. Bir sonraki emzirmede önce sol memeyi verip, iyice emdikten sonra sağ memeyi vermek olmalı.
Ama benim kız tek memede doyuyor, ikinciye geçmeden uyuyor genelde. Ben de bir emzirmede sağ, bir emzirmede sol memeyi veriyorum.
Akşama kadar tek meme verme canım. Bir memede süt daha çok gelir, diğerinde az üretim olur.
Geçmiş olsun canımKatılıyorum süt birikmesi Allah muhafaza mastite bile yol açar ben 3 gündür ateşler içindeyim boşaltsmıyırum ne makine boşaltıyor ne bebek göğsüm perişan
Antibiyotik kullanılıyormuş mastitte genelde. Siz de kullanıyor musunuz? Yoksa zor geçiyormuş diye okudum.Katılıyorum süt birikmesi Allah muhafaza mastite bile yol açar ben 3 gündür ateşler içindeyim boşaltsmıyırum ne makine boşaltıyor ne bebek göğsüm perişan
Doyuyorsa neden surekli meme istiyorCanım benimki 10 günlük şu an ve 50/80 cc arası anne sütü içiyor mastit olduğum için sağıp veriyorum maalesef gün içerisinde 3 saatte bir uyanıyor sende iki göğsünü tek seferde boşaltıyorsa doyuyordur rahat ol .
Yenidoğan daha o annesiDoyuyorsa neden surekli meme istiyorbazen kesintisiz 1 saat emmek istiyor yorgun dusuyorum artik yada baska bir skntisi mi var acaba bir anlasam
Ayy insallah oyledir cnmYenidoğan daha o annesi
Temas istiyor, sadece midesini değil ruhunu da doyuruyor.Sana yakın olmak istiyor. Büyüdüğünde de olacak zaman zaman bu durum. Diş çıkarırken, ağrısı varken daha uzun emecek.
İliğin kuruyor muhtemelen, ben de öyle oluyorum.Bol bol su iç. Enerji verecek şeyler ye enzirdikten sonra, incir hurma gibi
Bebişler doğunca biz de anne olarak doğuyoruz.Ayy insallah oyledir cnminsan tecrubesiz olunca cok korkuyor endişe ediyor. Onunla birlikte bizde buyuyoruz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?