Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim bebeğim de öyleydi. Maalesef aç kalmış kilo kaybetmiş ve sarılık oldu. Doktor kontrolüne gittiniz mi. Gitmesinden hemen git bir baksınlar.
6 gun once kontrolde hemsire kilosuna bakti kilo almisti sutunuz yetiyor demekki falan dedi. Emmek istedikce emzir pes etme dedi. Ne bilim ogunden sonra emme istegi dahada artti nidaha goturcem kontrole insallah yetiyordur sütum

6 gun once kontrolde hemsire kilosuna bakti kilo almisti sutunuz yetiyor demekki falan dedi. Emmek istedikce emzir pes etme dedi. Ne bilim ogunden sonra emme istegi dahada artti nidaha goturcem kontrole insallah yetiyordur sütum
Canım sagma makınan varsa bı sag ne kadar sut cıkacak,bıde bebek gunde 5 tane falan çiş dolu bez yapıyormu rengı acık sarı olacak.bızımkını bız bılmeden ac bıraktıgımız ıcın tecrube ettık malesef eger cıslı bezı acık sarıysa sorun yoktur.turuncu oluyo resmen açsa

25 kilo aldım 13 vermiştim en son ama deli gibi tatlı ve yemek yemeye başladım ben de inşallah güzel çıkarız süreçten
Ben en son doğuma girerken 23 gördüm bebikomu sağlık ocağına bu burun tıkanıklığı mevzusuna goturdugumde tartıldım 10 kilo uçmuş valla bi mutlu oluyo insan sbdbdhbdjd sonra aldim mi bilmiyorum ama bana aktif olarak evde bakan biri yok. Eşim evde şuan ayağından dolayı o da ben ayaklandigimdan beri jdbdhdbd kv yemek ginderiyordu ama öğün sayım sabah atistirma akşama o yemek gibi olduğu için sürekli bir şeyler yemiyorum belki almamisimdir dndbdbbdjx ama olsa da yesem diye dusundugum şeyler var malesef emzirmek aciktiriyor. Bir de işin kötüsü birden acikiyorsun tansiyona vuruyo falan felfena djbdjdbdbd iki gündür de kv hasta yatiyor ben kendim yapıyorum yemek vakit bulursam öyle almamisimdir ama aldiysam da amaaaaaan veririz ayol

Cisi acik sari o konudada sknti yok. Sagma makinem yok malesef. Bide ben sut artirici cay almistik eczaneden onuda iciyorum. Saglikocagina gdcez bu hafta ordaki hemsire bilgi verir sanirim bu konuda

Cisi acik sari o konudada sknti yok. Sagma makinem yok malesef. Bide ben sut artirici cay almistik eczaneden onuda iciyorum. Saglikocagina gdcez bu hafta ordaki hemsire bilgi verir sanirim bu konuda
Canım benimki 10 günlük şu an ve 50/80 cc arası anne sütü içiyor mastit olduğum için sağıp veriyorum maalesef gün içerisinde 3 saatte bir uyanıyor sende iki göğsünü tek seferde boşaltıyorsa doyuyordur rahat ol .

Enzirirken kullandığınız vitamin var mı doktor sadece Demir hapı yazdı ben de d3 gelen olan hepsi içinde kullanmak istiyorum ne kullansam bilemedim
Hamileyken kullandığım ocean mummy ve demir ilacına devam ediyorum. Doktorum vitaminlere bir süre daha devam dedi. Demir i zaten en az 3 ay daha kullanmak gerekiyormuş.

Benim bebe her öğünde bir memede takılıyor genelde tam bosalttigini nerden anliyoruz ikinci memeye zorlasam da almaz emmesi bitince djbxbxbxbd ben de o gün o meme baya yumuşayana kadar onu verip akşama doğru anca azalttiysa mesela diğerine geçiyorum dogrulugunu bilmiyorum dnndjdnbd bez sayısının da maşallahı var çözemedim bu memeyi bosaltma veya verme sırası işini....

Bi de burnunu temizliyoruz ama uyuyunca ağzı açık ve şuan teyit ettim agzindan nefesine destek alıyor burnu yine hırıltılı diye .... Babasi çekiyor burnundakileri ama korkuyoruz tam cekemiyoruz herhalde ondan mıdır ki

Olması gereken; mesela sağ memeyi verdin epey emdi, sol memeyi vermek. Bir sonraki emzirmede önce sol memeyi verip, iyice emdikten sonra sağ memeyi vermek olmalı.
Ama benim kız tek memede doyuyor, ikinciye geçmeden uyuyor genelde. Ben de bir emzirmede sağ, bir emzirmede sol memeyi veriyorum.
Akşama kadar tek meme verme canım. Bir memede süt daha çok gelir, diğerinde az üretim olur.

Katılıyorum süt birikmesi Allah muhafaza mastite bile yol açar ben 3 gündür ateşler içindeyim boşaltsmıyırum ne makine boşaltıyor ne bebek göğsüm perişan

Tamamdır teşekkür ederim bir emzirmede sağ veriyorsam diğerinde sol vereyim o zaman. Ben bu ön süt son sut mevzusu yüzünden sonundakini de içsin diye baya bir süre tekini verip ilerliyodum. Bundan sonra bu şekilde yapayim madem boşa tazyikli zaten zorlanıyor sonra
Katılıyorum süt birikmesi Allah muhafaza mastite bile yol açar ben 3 gündür ateşler içindeyim boşaltsmıyırum ne makine boşaltıyor ne bebek göğsüm perişan
Geçmiş olsun canım valla süt olsa sorun olmasa sorun Allah yardim etsin hepimize

Antibiyotik kullanılıyormuş mastitte genelde. Siz de kullanıyor musunuz? Yoksa zor geçiyormuş diye okudum.

Doyuyorsa neden surekli meme istiyor bazen kesintisiz 1 saat emmek istiyor yorgun dusuyorum artik yada baska bir skntisi mi var acaba bir anlasam

Kızlar 4 günlükken bebekleriniz kaç adet bez değiştirdi sanki benim oğlan çok az yapiyor ama baya emiyor aslında.

Doyuyorsa neden surekli meme istiyor bazen kesintisiz 1 saat emmek istiyor yorgun dusuyorum artik yada baska bir skntisi mi var acaba bir anlasam
Yenidoğan daha o annesi
Temas istiyor, sadece midesini değil ruhunu da doyuruyor. Sana yakın olmak istiyor. Büyüdüğünde de olacak zaman zaman bu durum. Diş çıkarırken, ağrısı varken daha uzun emecek.
İliğin kuruyor muhtemelen, ben de öyle oluyorum. Bol bol su iç. Enerji verecek şeyler ye enzirdikten sonra, incir hurma gibi

Kızlar bizde gece gündüz kavramı tümden şaştı. Gece ayaktayız, öğlene kadar tam derin dalamıyor. Kucakta uyuyor, bırakınca uyanıyor. Öğleden sonra derin uykuya geçiyor, benim yatma saatim gelince o uyanıyor. Zombi gibiyim. Gündüz çay, kahve tüketiyorum ki düşüp kamayayım. Büyük kızım gündüz uyumadığı için bebeğim uyuyunca da uyuyamıyorum. Ne kadar dayanıcam uykusuzluğa bilmiyorum. Gözlerim acıyor. Sabrım çok azaldı. 40 ı çıkınca yavaş yavaş düzene girecek diye teselli ediyorum. 3 sene sonra deliksiz uyuyacağım diyip duruyorum

Ayy insallah oyledir cnm insan tecrubesiz olunca cok korkuyor endişe ediyor. Onunla birlikte bizde buyuyoruz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…