- 16 Şubat 2014
- 184
- 375
- 303
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.621
Normali nasıl bilmiyorum özel büro olduğu için mi bu şekilde ama ben 10. Gün ve 40. Gün gidiyorum dikişleri ve rahimi kontrol ediyor DrYoooo ndbxjdbdjdn taburcu edilmeden önce doktor geldi kontrol etti taburcu olmak istiyorum dedim o da tamam sıkıntı yok zaten sizin de adınızı veririm dedi. Dikişler kendi Teker teker düşecek, Kötü koku, yeşil gibi akıntı vs olursa doktors görün dediler o kadar sbdbbdndjd bu 40 dönemi bı geçsin iyice o zaman randevu alıp giderim diye düşünüyorum çünkü doğumdan sonra bir sorun yoksa bile bi görünmeyi öneriyorlar ne olur ne olmaz diye
Bana tekrar gel vs denmedi vallaNormali nasıl bilmiyorum özel büro olduğu için mi bu şekilde ama ben 10. Gün ve 40. Gün gidiyorum dikişleri ve rahimi kontrol ediyor Dr
Bu bebısler buyucekte nasııılAynisini yaşıyordum iki haftadır hemşire vs normal bebek şuan yeni emmeye başladığı için ayak uydursmiyor yavaş yavaş düzelir dedi. Bi de bazen burnundan agzindan geri skiyodu süt direkt ondan korkuyordum. Şuan daha iyi memedeyken ekstrem bir sey olmadikca(emerken ikinmaya calismak gibi) boğazına kaçmıyor yine şükür büyüdükçe az da olsa düzelir merak etme
Yol gitmedim canım hıc gel falan demedı doktorum,bıkere gitmiştim birinci haftada ondada yıne kendım gıtmıstım agrım coktu.enfeksıyon yok kızarıklık vs yok bıraz arastırdım zorlamaktan olurmus dikişiCanım doktoruna 15.gün kontrolüne gitmedin mi? Bence bilgilendir doktorunu. Dikişin açılmamıştır belki ama enfeksiyon olabilir mi ki?
Canım bugun benjmde basıma geldı malesefkı hatta lavabo yuzunden dıkıslerımı bıle zorlamısım pembe kan gelıyor dıkısımdende.benımkı fissür oldu ama kabızlıktan dolayı.doktorun bısey gordugunu soylediyse git ihmal etme,kötü bısey degıldır ama merak etme.İyi akşamlar kızlar 3 gündür büyük tuvaletimi yaparken makatımdan kan geliyor ve bu klozetteki suyu koyu kırmızıya boyayacak kadar böyle bir şey yaşayan var mı kadın doğum doktoruma yazdım yarın gideceğim ama ben bir tedirgin oldum genel cerraha da yönlendirdi beni daha önce kabızlık konusunda daha kötü günlerim olmuştu hergün tuvalete çıkamıyordum ona rağmen böyle kanama yaşamadım şimdi her gün çıkıyorum çokta kabız sayılmam ama kanama oluyor bunesnada doktorumda ameliyat esnasında bağırsağımda bir şey gördüğünü söyledi adını tam hatırlamıyorum dediği tıbbi terimin fotoğrafını çekmiş o iltihaplandıysa ondan da olabilir yarın gel bakalım dedi yönlendirdiği cerraha da bahsetmiş ama ben bir tedirginim
İsmini Selim Çağrı koydukBende senin mesajları inceliyordum ismini koydu mu acaba diye benim de isim arayışım devam ediyor
Çok teşekkür ederim canımmm benimkide çok ıkınıyor, poposuna zeytinyağı denedim onu yapınca kakasını da rahat yapıyor. Diğer dediklerini de denicem mutlakaaBegonvil9699 canımmm sımdı yazabılırım.benım bebısım dogalgaz boru hattı gıbı malum o ıkındıkca ben acı cekıyorum ve benımde karnım agrıyor.sımdı bugun daha ıyıydı ıkı gundur denedım ve anlatıyorum,oncelıkle ayaklarının altına zeytınyagla masaj,popısıne zeytınyagı pamukla nazıkce,gobegıne ve ayaklarına havluyı ısıtıp sarmak(gunde 4-5 kez),sabah 4 damla metsil damla ve koledion damla aksamları 3 damla metsil damla,ve ayaklarını dumduz olacak sekılde asagı yukarı kaldırmak sonra hafıf bukup nazıkce asagı yukarı kaldırmak,bugun gazını daha ıyı cıkardıgını fark ettım,en azından cok ıkınsada aglamıyor,ıkına ıkına ogrenmeye calısıyor gazını cıkarmayı,senınde denedıgım seyler oldugunda yazarsın bana
Evet binlerce sukurTabi canım antibiyotik etki ediyo baya benim 5 günlük veriler sadece günde 2 kullandımbittiğine üzülmüştüm çünkü ağrılar daha dayanilmaz olurdu iyi ki vermişler dedim yani xnxbjddnjdnd belki şuan kullaniyor olsam hiç bir sızım olmayacakmiş olsun diyorum ya şükür halimize saglikliyiz evimizde bebişimizleyiz. Bi de senin durumun farklıydı yapışık falan demiştin, normal o yüzden kullanman. İyileş de önemi yok mecbur kullancaz
Söyle ki ilacı kullanmazsak daha büyük sorunlar yasama ihtimalimiz yüksek olacağı için mecburiyet diye düşünüyorum. Gebelikte de enfeksiyon durumunu yaşamak bebeğe daha çok zarar verir diye antibiyotik kullananlarimiz olmuştu. O açıdan tamamen terazi mantığıyla bakıyorum hangisi daha kötü olur diyeEvet binlerce sukurnormalde emzirirken ilac kullandirmiyorlar peki biz nasl kullandik bukdr ilaci. Kafamda deli sorular
Canım çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor birşey yaşamışsın. Bende hiç soğuk kanlı değilim ama olmamız gerekiyor. Sen süreci gayet güzel yönetmişsin. Allah bir daha yaşatmasın. Beterinden korusunCanım benim çok teşekkür ederim İnşalalh kimse yaşamasın Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. Ben o müdahaleyi yaptım açılır gibi oldu ama donuklaştı kızardı öyle olunca eşim kaptı kucağımdan hemşire komşumuza indi o indiği an 112 yi aradım Allahım kimseye yaşatmasın bugğnğ hafızamdan silmek istiyorum
Nomaya91 den haber var mı?
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye yaşatmasın bu deneyimi. Normalde aksine çok evhamlı telaşlı yapım vardır ama o an ne olduysa işte Allahım yardım ettiCanım çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor birşey yaşamışsın. Bende hiç soğuk kanlı değilim ama olmamız gerekiyor. Sen süreci gayet güzel yönetmişsin. Allah bir daha yaşatmasın. Beterinden korusun
iyi olmana çok sevindim bebeğin de senin de canımEvet kızlar geldimgelen gidenden elime teli alamadım malum. İkimizde çok çok iyyiz allaha bin şükürrrrr aynı anda myom ameliyatı da oldum o biraz sarstı uzun sürdü o yüzdeen
Ben de öyle düşündüm canım ama birkaç olumsuz yorum vardı air bile daha yumuşak diye. Karar veremedim. Air nasıl yumuşak mıBendeki air canım, daha çok hava akışı sağlıyor muhtemelen. Soft daha yumuşaktır isminden dolayı diye düşünüyorum
Gelmiş olsun canım gözünüz aydın.Evet kızlar geldimgelen gidenden elime teli alamadım malum. İkimizde çok çok iyyiz allaha bin şükürrrrr aynı anda myom ameliyatı da oldum o biraz sarstı uzun sürdü o yüzdeen
Avent aldık biz bugün tam ağlama krizinin ortasında deva oldu. İlk kez o anda verdik çok şükür sakinleştiBen de çorapsiz daha rahat uyuduğunu düşünüyorum gaz yapma durumu olabilir mi bilmiyorum ama ayaklar battaniye içinde oluyo yani cibil cibil yatmiyo xnxnnddnjd inşallah yapmiyodur
Chicco tuttu ama şuan tutmuyo fazla, gece çok emmesine rağmen uyumayinca veriyorum bir iki dk emip atıyor yine ağzından sonra dalıyor bir şekilde uykuya da. Genelde açken alıyor emziği tokken midesi bulanir gibi çıkarıyorbelki aventi de alıp denerim kararsızım uyku için iyi olurdu uykuya dalmasina yardim etse yeterdi yani...
Çok iyi bilgiymiş kafam karışıyordu benim deEvde anne ve menapozlu biri varsa onlar hariç birinin giyimi baz alınmalıymış. Ben eşime bakıyorum. Ondan bir kat fazla giydiriyorum.
Süpersiniz iyi olmanız sevindirici.Evet kızlar geldimgelen gidenden elime teli alamadım malum. İkimizde çok çok iyyiz allaha bin şükürrrrr aynı anda myom ameliyatı da oldum o biraz sarstı uzun sürdü o yüzdeen
Hadi geçmiş olsun ve Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla huzurla büyüt inşallahEvet kızlar geldimgelen gidenden elime teli alamadım malum. İkimizde çok çok iyyiz allaha bin şükürrrrr aynı anda myom ameliyatı da oldum o biraz sarstı uzun sürdü o yüzdeen
Geçmiş olsun kuzum insan kan görünce bir tedirgin oluyor sezeryan dikişinden mi pembe kan geliyor oraya kadar etkiliyor mu kabızlık bende dikişlerde sorun olmadı canım da cok yanmıyor bir de anlamadığım zorlansam da oluyor daha kötü günlerim olmuştu 3-4 gün çıkamadığım bunda her gün düzenli bir şekilde çıkıyorum evet bakcaz artık biraz tedirginim bir sıkıntı yoktur inşallahBu bebısler buyucekte nasıııl
Yol gitmedim canım hıc gel falan demedı doktorum,bıkere gitmiştim birinci haftada ondada yıne kendım gıtmıstım agrım coktu.enfeksıyon yok kızarıklık vs yok bıraz arastırdım zorlamaktan olurmus dikişibakalım yarında gelırse pembe sıvı mecburen doktora giderim artık
Canım bugun benjmde basıma geldı malesefkı hatta lavabo yuzunden dıkıslerımı bıle zorlamısım pembe kan gelıyor dıkısımdende.benımkı fissür oldu ama kabızlıktan dolayı.doktorun bısey gordugunu soylediyse git ihmal etme,kötü bısey degıldır ama merak etme.
Sevindim canım benim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinEvet kızlar geldimgelen gidenden elime teli alamadım malum. İkimizde çok çok iyyiz allaha bin şükürrrrr aynı anda myom ameliyatı da oldum o biraz sarstı uzun sürdü o yüzdeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?