Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Son zamanlar ben de çok zorlandım ama özlicem gibi bu zamanları da
Özleriz tabi illaki canım ama artık karnımızda değil kucağımızda olacak inşallah sizinde bacak aranız ağrıyormu ben yürüyemiyorum çatı kemiği diyolar sanırım sağa sola bile dönerken çok canım acıyor sanırım bebek baskı yapıyor

Yok benim sadece arada regl ağrısı gibi kasığım ağrıyor bi de kaburgam çok ağrıyor . Kanala yerleşmiş mi senin bebeğin ondandır belki

Kizlar benim bebek surekli meme istiyor doymuyormu anlamiyorum sutumde var. Mememde uyuyakaliyor yerine yatiriyorum yarim saat sonra uyaniyor aglayarak. Meme verince sakinlesiyor. Bu hafta saglkocagina goturcez sorcam oraya ama cok canimi skıyor bu durum

Memede uyuyunca gazını çıkarıyor musun. Ben de memeden direkt koyunca uyanıyor diye yatirdigim yere altına serdigim şeyi gazını çıkarırken üzerine atiyorum zaten gazı çıkınca az daha ovaliyorum vs kucağımda uyuyunca o battaniyesi işte neyse onunla yatirinca uyuyo genelde. Yattığı yer kucagimizdanndaha serin olunca irkiliyorlar bence. Bi de bazen her şeyden alakasız huysuzluk tutuyor o zaman da meme gaz bez meme gaz bez kısır döndü belki irkiliyordur yatirinca canim. Yine sor tabi gidince ordaki hemsireye de belki güzel fikirler verir

GEnelde gazini cikariyorum ustten cikariyor ama alttan cikarmadigi icin rahat etmiyor alttan gazinida cikarmak icin baya ugrasiyor. Musade etmiyorki memem süt dolsun. Surekli emiyor. Doyuyordur insallah

Ayni gün doğurduk sen gece ben o gecenin sabahi 2 buçuk yaş olan çok zorluyor bebeği rahat bırakmıyor hiç ama normal o da babaannesi ve halasinda kaldılar 4 gün ama tüm huylar degismis aksi olmuslar bebeğim çok güzel emiyordu ama.iki.gundur uzun uyuyor vücudu ve gozunda var sararma sütüm.da var bence

Ben hamılelıkte 13 kılo alıp dogumdan sonra 8 ini verıp sımdı tekrar kılo almaya basladımlohusalıkta ıstahım acık bıraz ee sureklıde evdeyım harekette az sezeryan agrılarım daha tam gecmedı,bakalım bu surecten nasıl cıkacagım

Benim bebeğim de öyleydi. Maalesef aç kalmış kilo kaybetmiş ve sarılık oldu. Doktor kontrolüne gittiniz mi. Gitmesinden hemen git bir baksınlar.

25 kilo aldım 13 vermiştim en son ama deli gibi tatlı ve yemek yemeye başladım ben de inşallah güzel çıkarız süreçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…