- 10 Temmuz 2024
- 119
- 207
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.681
Aynen cnmBenim sancı da çıkmıyor nstde alttan muayene bana da yaptı tekrar tetiklesin diye ama bakalım evde egzersize devam hurmaya devamtüm tuşlara basıcaz artık
Ben de çok korkuyorum ama yapacak bi şey yok doğsun artık bi şekildeAynen cnmbi yandan korkuyorum dün doğumhaneye çıktım bi korku girdi içime allah bi nefeste kurtarsın hepimizi
Çıksında kurtulalımBen de çok korkuyorum ama yapacak bi şey yok doğsun artık bi şekilde
Son zamanlar ben de çok zorlandım ama özlicem gibi bu zamanları daÇıksında kurtulalımömrümden ömür gitti 9 ayda
Özleriz tabi illaki canım ama artık karnımızda değil kucağımızda olacak inşallahSon zamanlar ben de çok zorlandım ama özlicem gibi bu zamanları da
Yok benim sadece arada regl ağrısı gibi kasığım ağrıyor bi de kaburgam çok ağrıyor . Kanala yerleşmiş mi senin bebeğin ondandır belkiÖzleriz tabi illaki canım ama artık karnımızda değil kucağımızda olacak inşallahsizinde bacak aranız ağrıyormu ben yürüyemiyorum çatı kemiği diyolar sanırım sağa sola bile dönerken çok canım acıyor sanırım bebek baskı yapıyor
Valla ben o an ameliyathaneye gönderdiği için endişeden bişey soramadım doktor da söylemediYok benim sadece arada regl ağrısı gibi kasığım ağrıyor bi de kaburgam çok ağrıyor . Kanala yerleşmiş mi senin bebeğin ondandır belki
Benimkinin başı daha kanala yerleşmemiş öyle dedi o yüzden ben baskı falan hissetmiyorumValla ben o an ameliyathaneye gönderdiği için endişeden bişey soramadım doktor da söylemedibüyük ihtimal o yüzdendir
Son anda bile kanala yerleşen var sıkma canını nasıl hayırlıysa öyle gelsinlerBenimkinin başı daha kanala yerleşmemiş öyle dedi o yüzden ben baskı falan hissetmiyorum
Memede uyuyunca gazını çıkarıyor musun. Ben de memeden direkt koyunca uyanıyor diye yatirdigim yere altına serdigim şeyi gazını çıkarırken üzerine atiyorum zaten gazı çıkınca az daha ovaliyorum vs kucağımda uyuyunca o battaniyesi işte neyse onunla yatirinca uyuyo genelde. Yattığı yer kucagimizdanndaha serin olunca irkiliyorlar bence. Bi de bazen her şeyden alakasız huysuzluk tutuyor o zaman da meme gaz bez meme gaz bez kısır döndüKizlar benim bebek surekli meme istiyor doymuyormu anlamiyorum sutumde var. Mememde uyuyakaliyor yerine yatiriyorum yarim saat sonra uyaniyor aglayarak. Meme verince sakinlesiyor. Bu hafta saglkocagina goturcez sorcam oraya ama cok canimi skıyor bu durum
GEnelde gazini cikariyorum ustten cikariyor ama alttan cikarmadigi icin rahat etmiyor alttan gazinida cikarmak icin baya ugrasiyor. Musade etmiyorki memem süt dolsun. Surekli emiyor. Doyuyordur insallahMemede uyuyunca gazını çıkarıyor musun. Ben de memeden direkt koyunca uyanıyor diye yatirdigim yere altına serdigim şeyi gazını çıkarırken üzerine atiyorum zaten gazı çıkınca az daha ovaliyorum vs kucağımda uyuyunca o battaniyesi işte neyse onunla yatirinca uyuyo genelde. Yattığı yer kucagimizdanndaha serin olunca irkiliyorlar bence. Bi de bazen her şeyden alakasız huysuzluk tutuyor o zaman da meme gaz bez meme gaz bez kısır döndübelki irkiliyordur yatirinca canim. Yine sor tabi gidince ordaki hemsireye de belki güzel fikirler verir
9 kiloKaç kilo almıştın hamilelikte
Ayni gün doğurduk sen gece ben o gecenin sabahi 2 buçuk yaş olan çok zorluyor bebeği rahat bırakmıyor hiç ama normal o da babaannesi ve halasinda kaldılar 4 gün ama tüm huylar degismis aksi olmuslar bebeğim çok güzel emiyordu ama.iki.gundur uzun uyuyor vücudu ve gozunda var sararma sütüm.da var benceAramızda bir gün var sanırım seninle benimkide sarardı ama başka belirti yok beneğin nasıl emiyor peki sütün yettiği haldemi sarılık oldu, mama olarak hipp organik hoşuma gidiyor benim
Buarada diğer küçüklere kim baktı zor oluyormu üçü birden
Hepsini vermişsin süper ya maşallah9 kilo
Ben hamılelıkte 13 kılo alıp dogumdan sonra 8 ini verıp sımdı tekrar kılo almaya basladımÇoğu gitti azı kaldı, maşallah kız nsnznxnx benim evde tartı yok dışarda aklıma gelirse tartiliyorum, benim de yarısı gitmişti en son. Artık ne kadar tuzlu besleniyorsam gebelikte çoğu ödemdi demekki
Benim bebeğim de öyleydi. Maalesef aç kalmış kilo kaybetmiş ve sarılık oldu. Doktor kontrolüne gittiniz mi. Gitmesinden hemen git bir baksınlar.Kizlar benim bebek surekli meme istiyor doymuyormu anlamiyorum sutumde var. Mememde uyuyakaliyor yerine yatiriyorum yarim saat sonra uyaniyor aglayarak. Meme verince sakinlesiyor. Bu hafta saglkocagina goturcez sorcam oraya ama cok canimi skıyor bu durum
25 kilo aldım 13 vermiştim en son ama deli gibi tatlı ve yemek yemeye başladım ben deBen hamılelıkte 13 kılo alıp dogumdan sonra 8 ini verıp sımdı tekrar kılo almaya basladımlohusalıkta ıstahım acık bıraz ee sureklıde evdeyım harekette az sezeryan agrılarım daha tam gecmedı,bakalım bu surecten nasıl cıkacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?