- Konu Sahibi elektroforez
- #3.221
Kız istiyoruzdur ama erkek senesindeyiz bakalım başarılı olabilecekmiyizİnşallah grupta kız isteyenler çoğunlukta inşallah çoğumuzunkide kız olur Allahım amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız istiyoruzdur ama erkek senesindeyiz bakalım başarılı olabilecekmiyizİnşallah grupta kız isteyenler çoğunlukta inşallah çoğumuzunkide kız olur Allahım amin
Sen yine iyisin canım benim ben içemiyorum ya bi iki bardak anca oda zorla su içinde direk midem bulanıyorAh kelin ilacı olsa kuzum. Zorluyorum kendimi öğlene kadar bir lt. Öğleden sonra 1lt içmek için zorluyorum. Yarım litre bardağım var onla içince çabuk bitiyor iyi oluyor
Geçecek geçecek bi 3 aylık olsunlar ondan sonra bir bakmışız bebişkolar doğmuş5+5 haftalığım daha zaman hiç geçmeyecekmiş gibi
Yaaa sakın ağlama kendini üzme zararlı olsa doktor sana söylerdi bunu bizde ikidir gidiyoruz 2 kere dinletiyor hep tanıdığımız bi doktor kendimden pay biçiyorum zararı olsa dinletmez ben söylemeden o açıyor bende 8+1 deyimKızlar size bişey sormak istiyorum bilgisi olan cevep verebilir mi dünden beri içim içimi yiyor
8. Haftadayım dün kalp atışını dinlemeye gittik doktorun cihazının sesi kısıkmış ve bi kaç kere denedikten sonra farkettik başta ses gelmiyordu bende panikleyince doktor bi kaç kere dinletti bende videosu var baktım 1. Dk dinletmek için uğraşmış çok fazla ısıya ve radyasyona maruz kaldığı için bebekler kalp atışlarını dinletmeyi önermiyor doktorlar diyorlar dünden beri düşünüyorum biz dün çok uzun mu maruz bıraktık diye ağlıyorum sürekli doktora da tekrar gidip sormak istemiyorum içim içimi yiyor işte bi zarar verdim gibi hissediyorum sürekli
İnşallahGeçecek geçecek bi 3 aylık olsunlar ondan sonra bir bakmışız bebişkolar doğmuş
Ya geçen hafta gittiğimde dinletmedi bana doktor ultrasonda görmemiz yeter dedi haftaya gel dedi bende gittim zaten dinlemek için gittim ama böyle 4 kere falan denedi çok uzun geldi bana kendimi suçluyorum keşke gitmeseydim diyorum sırf duymak istediğim için zarar vermişim gibi hissediyorumYaaa sakın ağlama kendini üzme zararlı olsa doktor sana söylerdi bunu bizde ikidir gidiyoruz 2 kere dinletiyor hep tanıdığımız bi doktor kendimden pay biçiyorum zararı olsa dinletmez ben söylemeden o açıyor bende 8+1 deyim
Grupta çoğunun oğlu mu var Benim de 5,5 yaşında kızım var bir oğlum olsun istiyordum ama kızım ısrarla kız istiyor erkek olursa geri vercez sanırım hadi hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin RabbimKız istiyoruzdur ama erkek senesindeyiz bakalım başarılı olabilecekmiyiz
Hayır hayır böyle düşünüp üzülerek bebişinide etkiliyorsun yapma zararlı olan hiç bişeyi doktorların yapacağını düşünmüyorum ben içini ferah tut heyecanımız var çünkü duyalım görelim iyi olduğunu bilelim istiyoruz yalnız değilsinYa geçen hafta gittiğimde dinletmedi bana doktor ultrasonda görmemiz yeter dedi haftaya gel dedi bende gittim zaten dinlemek için gittim ama böyle 4 kere falan denedi çok uzun geldi bana kendimi suçluyorum keşke gitmeseydim diyorum sırf duymak istediğim için zarar vermişim gibi hissediyorum
Ya ahahaha yerim kız çocuklarının kız sevdasıGrupta çoğunun oğlu mu var Benim de 5,5 yaşında kızım var bir oğlum olsun istiyordum ama kızım ısrarla kız istiyor erkek olursa geri vercez sanırım hadi hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Çok teşekkür ederim ağlamaktan gözlerim balon gibi olduHayır hayır böyle düşünüp üzülerek bebişinide etkiliyorsun yapma zararlı olan hiç bişeyi doktorların yapacağını düşünmüyorum ben içini ferah tut heyecanımız var çünkü duyalım görelim iyi olduğunu bilelim istiyoruz yalnız değilsin
Üzme kendini daha fazla sen böyle düşünürken bende ev tipi kalp atışı dinlenen cihazlardan almayı düşünüyorum iyimi diye ara ara kontrol etmek için kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce zararlımıdırÇok teşekkür ederim ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu
Öyle tabi hadi hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyoruzYa ahahaha yerim kız çocuklarının kız sevdası
Bilmiyorum ki grupta çoğunun ilk bebişi yaşlı kadınlar der ya bi yıl kız yılı bi yıl erkek bu yılda çoğunlukla erkek duydum o yüzden erkek yılı dedim rabbim sağlıklısını versinde gerisi hiç önemli değil
Bir arkadasim hamileyken kullanmıştı nioli yağı bi zararı olmadı çamaşır makinesi yumuşatıcı kısmına bı iki damla damlatabilirsiniz oda faydaliymisaaaa doktorun reelsından görmüştüm. Ben de sorun yok kullanmadım da olsa kullanırdım kesin. Ay araştırmak lazım o zaman bunu da
Benim de 6 yaşında oğlum var ısrarla erkek istiyor o da aynı durumları yaşıyoruz ben kız hissediyorum ama oğlumda da erkek hissetmiştim çok fazla. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallahGrupta çoğunun oğlu mu var Benim de 5,5 yaşında kızım var bir oğlum olsun istiyordum ama kızım ısrarla kız istiyor erkek olursa geri vercez sanırım hadi hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Normal de doktorlar zarar verdiği için 1 saniye falan dinletip kapatıyor hemen. Ev tipi nasıl olur bilememÜzme kendini daha fazla sen böyle düşünürken bende ev tipi kalp atışı dinlenen cihazlardan almayı düşünüyorum iyimi diye ara ara kontrol etmek için kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce zararlımıdır
Keseyi gördünüz mü ilk başlar öyleymis yaaa5+5 haftalığım daha zaman hiç geçmeyecekmiş gibi
Hem de 2 kese gördüKeseyi gördünüz mü ilk başlar öyleymis yaaa
Öylemi ya geçen sene doğurdum gene erkek senesiydiKız istiyoruzdur ama erkek senesindeyiz bakalım başarılı olabilecekmiyiz
Evet gördük. Kese de bebişteKeseyi gördünüz mü ilk başlar öyleymis yaaa