- 8 Ağustos 2023
- 5.418
- 5.479
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.201
Bir de günde kaç lt su içebiliyorsunuz merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 3 lt oluyor ya zaten sıcak o yüzden heraldeBir de günde kaç lt su içebiliyorsunuz merak ettim
Ben hamile olmadan önce günde 3 lt içerdim ama şimdi midem almıyor neden böyle olduBenim 3 lt oluyor ya zaten sıcak o yüzden heralde
Normal benim bir arkadaşım da öyleydi limon nane filan koyuyordu aroma katsın diye benim mide bulantım yok ondan olabilirBen hamile olmadan önce günde 3 lt içerdim ama şimdi midem almıyor neden böyle oldu
Yaaaa kız gibi sankiKızlar iyi günler,9 hafta 1 günlük ultrason resmimize kim tahminde bulunabilir
Benimde öyle. Sanki midem ağzımda gibi. Su bile istemiyor canım.Günaydın kızlar bende doğru düzgün bir şey giyemediğini için artık suyu bile almıyor midem bir tuhaf oluyorum çıkarmıyorum ama sanki midem ağzımda geziyorum değişik bir bulantılık hali var
Bende özellikle şu son 1 haftadır içemiyorum midem bulanıyor su içince dahada kötü oluyorum önerileriniz varsa bende deneyeyim günde max 1 lt içiyorumdur şimdilerdeBen hamile olmadan önce günde 3 lt içerdim ama şimdi midem almıyor neden böyle oldu
Inşallah insallahYaaaa kız gibi sanki
Kız demek geliyor içimden sağlıkla gelsinKızlar iyi günler,9 hafta 1 günlük ultrason resmimize kim tahminde bulunabilir
Valla ne yiyecez ne içecez bilemedim artık bende tuzlu şeylerle bastırmaya çalışıyorum ama açta kalıyorum sankiBenimde öyle. Sanki midem ağzımda gibi. Su bile istemiyor canım.
Ah kelin ilacı olsa kuzum. Zorluyorum kendimi öğlene kadar bir lt. Öğleden sonra 1lt içmek için zorluyorum. Yarım litre bardağım var onla içince çabuk bitiyor iyi oluyorBende özellikle şu son 1 haftadır içemiyorum midem bulanıyor su içince dahada kötü oluyorum önerileriniz varsa bende deneyeyim günde max 1 lt içiyorumdur şimdilerde
Inşallah 2 oglum var bu da kiz olur insallahKız demek geliyor içimden sağlıkla gelsin
Hadi hayırlısı olsun inşallahInşallah 2 oglum var bu da kiz olur insallah
Taş çatlasın bir bardakBir de günde kaç lt su içebiliyorsunuz merak ettim
İnşallah grupta kız isteyenler çoğunlukta inşallah çoğumuzunkide kız olur Allahım aminInşallah 2 oglum var bu da kiz olur insallah
Taş çatlasın bir bardak
Sudan tiksinti geldi maalesef
Masallah :)) başi ve vucudu neresi tam anlayamadim. Ne guzel buyumus annesi :)Kızlar iyi günler,9 hafta 1 günlük ultrason resmimize kim tahminde bulunabilir