- 14 Mayıs 2021
- 4.530
- 8.893
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.261
Toksoplazma kızamık gıbı bazı bulasıcı hastalıklar testı canım.Torch testi nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toksoplazma kızamık gıbı bazı bulasıcı hastalıklar testı canım.Torch testi nedir
Torch dediginiz bulasici hastaliklar sanirim rubella toksoplazma onlari yaptirdi bana kan idrar ve digerleri her ay da kan testi alacakmisÇok geçmiş olsun neyden oldu zehirlenme ör bir süreç gebelik gerçekten sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah biz de 7 haftalığız 9. Hafta da gideceğiz doktorumuza torch testinden bahsetmedi
Kankam nasılsınToksoplazma kızamık gıbı bazı bulasıcı hastalıklar testı canım.
Canım salgın varmıs daha once hıc basıma gelmemıstı boyle bırsey,çok agır atlattım bır bucuk gun hastanede yattım,umarım bebegım ıyıdır korkuyorum çok şuanda..suadan bıle bulasabılıyor dedı doktor nasıl bır salgınsa.bakterıyel bişeyki antibiyotık tedavısıde oldum.Çok geçmiş olsun neyden oldu zehirlenme ör bir süreç gebelik gerçekten sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah biz de 7 haftalığız 9. Hafta da gideceğiz doktorumuza torch testinden bahsetmedi
Benim özeldeki doktorum istedi. devlette gebe polikliniğinde direk gebelik rutinleri dedim içinde istediler .belki ilerleyen dönemlerde isteyebilir .aklınız kalmasınKızlar torch testını yaptırdımı sızın doktorlarınız?ben 8. Haftamdayım hala istemedi doktor bendenntest falan.gecen aıle hekımı cagırmıstı baska seylere bakmıs kanda torch testı yapmamıs.Kafam karıstı sımdı ben yapılması gereklı dıye bılıyordum kalp atısından sonra
Demorolize dr a bulasmısmıdır bebege dıyorum Allah bılır onu dıyor.bekleyecegız dıyor,kayserıdekı doktoruma gıtmeyı dusunuyorum salı gunu.hamılelık belırtılerımde azaldı gıbı hıssedıyorum artık psıkolojıkmı gercekmı bılmıyorum.atesım bıle düşmüş hiç olmadıgı kadar.üzgünüm hala pampamKankam nasılsın
Ahahh yaa kıyamam ondan çok iyi bir abi olacak inşallah Gönlünüze göre olsun inşallahBenimki kız olursa utanırım onunla oynayamam diyor erkek olsun o yüzden diyor ben yumurtlama olayı zamanına göre cinsiyeti falan bilmiyorum, içgüdüsel olarak ilkinde oğlumun olacağını çok hissetmiştim. Bunda da nedense kız olacağını çok hissediyorum
Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut Allah korusun ama uzun bir süreç hastalıklara hep bulaşabiliyoruz bu dönemde bağışıklığımız düşük olduğu içinCanım salgın varmıs daha once hıc basıma gelmemıstı boyle bırsey,çok agır atlattım bır bucuk gun hastanede yattım,umarım bebegım ıyıdır korkuyorum çok şuanda..suadan bıle bulasabılıyor dedı doktor nasıl bır salgınsa.bakterıyel bişeyki antibiyotık tedavısıde oldum.
Toxoplazma bana da yapıldı. Toch şeklinde görünce anlayamadımToksoplazma kızamık gıbı bazı bulasıcı hastalıklar testı canım.
Amin inşallah sizin de gönlünüze göre olsunAhahh yaa kıyamam ondan çok iyi bir abi olacak inşallah Gönlünüze göre olsun inşallah
Dur kötü düşünme hemen kankam sen git de doktoruna için rahatlasın ben bebeğinin iyi olduğuna inanıyorum . Belirtilere takılma bir dönemden sonra azalıyor. Şuan benim de öyle bitti yani belirti falan sadece yorgunluk oluyor. Ateşin sabah ilk uyandığında ölçtüğün ilk ateşin mi? Gün içerisinde ölçtüğün ateşe takılmaDemorolize dr a bulasmısmıdır bebege dıyorum Allah bılır onu dıyor.bekleyecegız dıyor,kayserıdekı doktoruma gıtmeyı dusunuyorum salı gunu.hamılelık belırtılerımde azaldı gıbı hıssedıyorum artık psıkolojıkmı gercekmı bılmıyorum.atesım bıle düşmüş hiç olmadıgı kadar.üzgünüm hala pampam
Günde birkaç defa adetim geliyomus gibi ağrıyı koşa koşa tuvalete gidiyorum korkuyla akıntının rengine bakiyorum. Böyle bir döngünün içindeyimSizinde ara ara karnınız ağrıyacakmış gibi oluyor mu kızlar sızı gibi
Topluca 7 tüp kan alındı her şeye bakmış o ara birkaç ay sonra tekrarlanacak bu testler dediKızlar torch testını yaptırdımı sızın doktorlarınız?ben 8. Haftamdayım hala istemedi doktor bendenntest falan.gecen aıle hekımı cagırmıstı baska seylere bakmıs kanda torch testı yapmamıs.Kafam karıstı sımdı ben yapılması gereklı dıye bılıyordum kalp atısından sonra
Benimde öyle sanki adet olacakmışım gibi. Büyüdüğü için sanırım diye yoruyorumGünde birkaç defa adetim geliyomus gibi ağrıyı koşa koşa tuvalete gidiyorum korkuyla akıntının rengine bakiyorum. Böyle bir döngünün içindeyim
Ben hamılelıkten berı gun ıcındede ölçsem evde stabıl hakdeyken ,sabahta ölçsem 36.6-37.7 cıkıyordu hep.36.2 cıkıyo bugun olctuklerım.ya ne bılıyım mıkrobık bısey atlattım ıdrardada keton 3 cıktı ya çok yüksekmiş hemsıre oyle dedı,içime kurt düştü bebegın saglıgına organ gelısımıne bı etkısı oldumu dıye.nazara artık daha cok ınanıyorum gercekten işe basladıgım gıbı basıma bunlar geldı çekemeyen çok sagolsun,raporluydum diye çatlayanlar olmuştu.ama Allah büyük durduk yerde kötülük düşünenlere bin katını versin..Dur kötü düşünme hemen kankam sen git de doktoruna için rahatlasın ben bebeğinin iyi olduğuna inanıyorum . Belirtilere takılma bir dönemden sonra azalıyor. Şuan benim de öyle bitti yani belirti falan sadece yorgunluk oluyor. Ateşin sabah ilk uyandığında ölçtüğün ilk ateşin mi? Gün içerisinde ölçtüğün ateşe takılma
Doktor en iyisini bilir canımBenim dün 1 dk dinletti
Benden ilk gittiğimde istemişti canım. Hatta bazı şeyler pozitif çıkınca ödüm koptu. Doktora girince istediğimiz tablo bu zaten demişti :) ama girene kadar ömrümden ömür gittiToksoplazma kızamık gıbı bazı bulasıcı hastalıklar testı canım.
Evet evet ya regl olcak gibi, çok yoğun değil ama arada. Hatta bugün denize gitmedim bile. Dün yarım saat falan girdim korktum gitmedimSizinde ara ara karnınız ağrıyacakmış gibi oluyor mu kızlar sızı gibi
Doğru canım bakalım benim bu takıntılılık ne zaman bitecek sağ salim alırız inşallah kucağımızaBelki cihazdan cihaza da değişiyordur canım üzme kendini doktor da zarar verecek bir şey yapmaz ki. İnşallah bir şey olmamıştır güzel düşün hem seninki büyük maşallah. Cilt dokusu tamamlanmış olabilir. Benim doktor dinletmedi açıklamasını da yaptı. henüz cilt katmanı çok şeffaf bu haftada dinletmiyorum dedi 5+6 idi ultrasona göre. Güzel düşünelim güzel olsun
Kötü düşünme canım ya. Sen en iyisi bildiğin güvendiğin bir doktora gitBen hamılelıkten berı gun ıcındede ölçsem evde stabıl hakdeyken ,sabahta ölçsem 36.6-37.7 cıkıyordu hep.36.2 cıkıyo bugun olctuklerım.ya ne bılıyım mıkrobık bısey atlattım ıdrardada keton 3 cıktı ya çok yüksekmiş hemsıre oyle dedı,içime kurt düştü bebegın saglıgına organ gelısımıne bı etkısı oldumu dıye.nazara artık daha cok ınanıyorum gercekten işe basladıgım gıbı basıma bunlar geldı çekemeyen çok sagolsun,raporluydum diye çatlayanlar olmuştu.ama Allah büyük durduk yerde kötülük düşünenlere bin katını versin..
Ya bir de duştayken ellerimi kaldırıp saçlarımı yıkarken karnım çok geriliyor aynı adet olcakmisim hissi orda da geliyo :) büyüyor bebislerimizBenimde öyle sanki adet olacakmışım gibi. Büyüdüğü için sanırım diye yoruyorum